23 Eylül 2024 Pazartesi

16:25   EGE DENIZI`NDE PEŞ PEŞE IKI DEPREM   16:21   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL, SANAL BAHIS ÇETELERIYLE MÜCADELE İÇIN İLK ADıMı ATTı   16:04   METEOROLOJI`DEN YENI UYARı... 11 ILDE KUVVETLI YAĞıŞ BEKLENIYOR   15:52   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GÖÇ İDARESI BAŞKANLıĞı DENETIM RAPORU: “TAŞıNMAZLARA YAPıLAN DEĞER ARTıRıCı HARCAMALARıN ILGILI TAŞıNMAZıN MALIYETINE EKLENMEDIĞI TESPIT EDILDI”   15:49   SAYıŞTAY: VAKıF YÜKSEKÖĞRETIM KURUMLARıNDA ÜCRETSIZ OKUTULMASı GEREKEN ASGARI LISANS ÜSTÜ ÖĞRENCI SAYıSıNA YÖKSİS ÜZERINDEN ULAŞıLAMıYOR   15:34   UTKU ÇAKıRÖZER: OKULDA TEMIZLIK EMEK SÖMÜRÜSÜYLE DEĞIL, KADROLU PERSONEL ILE SAĞLANıR. EVLATLARıMıZ VE ÖĞRETMENLERIMIZIN SAĞLıĞı RISK ALTıNDA   15:10   SAYıŞTAY TESPIT ETTI: "ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı, IŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI KONULARıNDA `ORANTıSıZ ILETIŞIM` KURDU"   15:10   SAYıŞTAY TESPIT ETTI: "ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı, IŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI KONULARıNDA `ORANTıSıZ ILETIŞIM` KURDU"   14:51   ÖZGÜR ÖZEL: “SÖZLEŞMELI ERIMIZ MAŞALLAH ABAKAY`A ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM”   14:44   SÜLEYMAN BÜLBÜL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA TEPKI: ``ÇOCUKLAR UYURKEN SUSULUR, ÖLÜRKEN DEĞIL``   14:33   CHP MERSIN MILLETVEKILI DINÇER: "TASARRUF TEDBIRLERI ADı ALTıNDA ÖNCE IŞÇININ, ARDıNDAN DA ÇOCUKLARıN SERVIS HAKKıNı ELINDEN ALDıNıZ"   14:06   İRAN`DA KÖMÜR MADENINDE MEYDANA GELEN PATLAMADA EN AZ 51 KIŞI ÖLDÜ   14:01   SAYıŞTAY: ``HAZINE GARANTILI DıŞ KREDI KULLANAN KAMU KURUM VE KURULUŞLARıNıN ÖDEDIĞI KUR FARKı 17 MILYAR 887 MILYON 301 BIN 403 TL OLDU``   13:27   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı MSB DENETIM RAPORU: ``AFAD`ıN, MSB`DEN TALEP ETTIĞI HAVA ARAÇLARıNıN 4 MILYON LIRALıK UÇUŞ MALIYETI MSB`YE AKTARıLMADı``   13:14   EGE DENIZI`NDE DEPREM   13:11   DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU: “3 EKIM`DE ANKARA`DA KITLESEL MITING YAPACAĞıZ”   13:10   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER MAŞALLAH ABAKAY ŞEHIT OLDU   13:04   CHP`LI BÜLBÜL, ZEYTIN ÜRETICISININ SORUNLARıNA DIKKATI ÇEKTI: “ÜRETIM MALIYETLERI YÜZDE YÜZ ARTTı, ZEYTIN ALıM FIYATLARı GERILEDI”   12:57   SAYıŞTAY`ıN 2023 YıLı GENÇLIK VE SPOR BAKANLıĞı DENETIM RAPORU: "YURTLARDAKI ÖZEL IŞLETMELERDEKI IŞLETICI SEÇIMINDE GENEL MÜDÜR`ÜN TAKDIR HAKKı PUANı BELIRLEYICI"   12:39   ERDOĞAN TOPRAK: “ERDOĞAN, HÜDA PAR`A ANAYASA`NıN 4. MADDESIYLE SORUNLARı OLMADıĞıNı SÖYLEMEKLE YETINIYOR”  
 
     
   

Fırıncılar’dan Başkan Şenol Kansu’ya güven oyu


Mersin Fırıncılar, Un veUndan Mamül Ürünler İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurul toplantısında Başkan Şenol Kansu ve ekibi üyelerden güven oyu aldı.

 

Tarih : 20 Mart 2018 Salı 23:43   Okunma : 1373

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda yapılan genel kurul toplantısına, Birlik Başkanı Talat Dinçer, Birlik yönetim kurulu üyeleri Nesil Aydın, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun, Mersin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen ile oda üyeleri katılım gösterdi. Oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan kuruluna ise Nesil Aydın, Ömer Şapbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun’un getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından ise Oda yönetimince geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları ile gelecek dönem tahmini bütçesi okundu. Okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile birlikte kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşmesi sonrası oda üyelerine teşekkür eden oda Başkanı Şenol Kansu, haksız rekabet ortamı yaratanlara yönelik yaptırım amaçlı çalışmalar yaptıklarını ifade ederken, “Bir ekmek bin dua”, “askıda ekmek” sosyal projeleriyle ekmeğe ihtiyacı olan yurttaşlara ücretsiz ekmek temini sunduklarını ifade etti.

Ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinin tam destek verdiği Şenol Kansu ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. Şenol Kansu Başkanlığındaki Mersin Fırıncılar, Un ve Undan Mamül Ürünler İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ahmet Aslan, Ayhan Sümer, Hüseyin Kaplan, Mehmet Alp, Cemil Yıldıztekin ve Bayram Karaer yönetim kuruluna; Emin Genç, Sezer Çık ve Soyhan Bozkurt denetim kuruluna getirilen isimler oldu.

Paylaş :
Etiketler :  esob, talat dinçer, yalçın ağca, fırıncılar odası, Şenol Kansu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA