9 Haziran 2024 Pazar

20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YıLDıRıM`A ÇAĞRı: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ŞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZıYıM"   13:15   FATIH ERBAKAN`DAN BUĞDAY ALıM FIYATıNA TEPKI: "MILYONLARCA ÇIFTÇIYE `SIZ EKMEYIN, EKERSENIZ SIZI CEZALANDıRıRıZ` DENILMIŞ OLUYOR" .   13:10   YKS`NIN ILK OTURUMU TYT SONA ERDI... ADAYLAR IÇERIDE, VELILER DıŞARıDA TER DÖKTÜ   13:02   YKS MARATONUNUN ILK OTURUMU TYT SONA ERDI   12:59   GAMZE TAŞCıER, ILO TOPLANTıSıNDAKI SÖZLERI NEDENIYLE BAKAN IŞıKHAN`ı ELEŞTIRDI: BAKANı EMEKÇININ GERÇEKLERIYLE YÜZLEŞMEYE ÇAĞıRıYORUZ   12:09   HATAY`DA DIKMECELILERIN BU KEZ DE TOKİ KONUTLARıNA SU HATTı IÇIN ZEYTIN AĞAÇLARı SÖKÜLÜYOR... KÖYLÜLER TEPKILI: BU ADALET MI? ASıRLıK AĞAÇLARı SÖKÜYORLAR   11:56   VAN`DA ASKERI ARAÇ DEVRILDI, 4 ASKER YARALANDı   11:39   BARAN BOZOĞLU: "ARTAN HAYVAN SAYıSı NEDENIYLE SOKAKLARDA SıKıNTı OLDUĞUNUN FARKıNDAYıZ ANCAK BUNUN ÇÖZÜMÜ YAŞAMıN SAVUNULMASıDıR"   11:30   GENÇ TÜRK SATRANÇÇıLAR 2024 AVRUPA OKULLAR SATRANÇ ŞAMPIYONASı`NDA TOPLAMDA 28 MADALYA KAZANDı   10:39   CHP`LI ÖZTÜRK`TEN BULGARISTAN SEÇIMLERI IÇIN SANDıĞA GIDIN ÇAĞRıSı: "HAK VE ÖZGÜRLÜKLERINIZE SAHIP ÇıKıN"   10:39   TICARET BAKANLıĞı, ÇIN MENŞELI OTOMOBILLERDEN ILAVE GÜMRÜK VERGISI ALıNACAĞıNı AÇıKLADı   10:24   ÖZGÜR ÖZEL: "NATO PARLAMENTERLER ASAMBLESI BAŞKAN YARDıMCıLıĞı GÖREVINE SEÇILEN TEKIRDAĞ MILLETVEKILIMIZ FAIK ÖZTRAK`ı TEBRIK EDIYORUM"   10:21   YKS`NIN ILK OTURUMU BAŞLADı... TYT`DE 3 MILYON 120 BIN 878 ADAY TER DÖKÜYOR   10:11   YKS`NIN ILK OTURUMU BAŞLıYOR... ÖSYM BAŞKANı ERSOY, SıNAV MERKEZINE GELEREK HAZıRLıKLARLA ILGILI INCELEMELERDE BULUNDU   10:11   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN KADıNLAR: "BIRLEŞIN, KOOPERATIFLER KURUN"   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN `TARıM VE SOKAK HAYVANLARı ÇALıŞTAYı`   01:25   İLIÇ`TEKI MADEN FACIASıNDA TOPRAK ALTıNDA KALAN SON IŞÇININ CANSıZ BEDENINE 116 GÜN SONRA ULAŞıLDı   19:24   MILLETVEKILI UYSAL YKS’YE GIRECEK ÖĞRENCILERE BAŞARıLAR DILEDI   14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI   
 
     
   

KOÇAK, ICC TÜRKİYE 68. GENEL KURULUNA KATILDI


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi H. Ruhi Koçak, ICC Türkiye 68. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

 

Tarih : 1 Temmuz 2022 Cuma 23:36   Okunma : 1271

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi H. Ruhi Koçak, ICC Türkiye 68. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 68. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.​

TOBB Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği Genel Kurul basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında, ICC Türkiye Milli Komitesi'nin faaliyet ve çalışmaları ile gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA