9 Haziran 2025 Pazartesi

12:36   BÜYÜKŞEHIR, KURBAN KESIM HIZMETININ ARDıNDAN TEMIZLIK MESAISINDE    13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:30   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:40   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:25   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:20   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:20   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:22   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:10   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:12   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:05   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   22:50   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   21:32   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:01   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:10   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:01   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: ÜLKEMİZİ BU ÇUKURDAN ÇIKARTACAK KENDİ BİLİM İNSANLARIMIZLA BÜYÜK KOALİSYONUMUZU GENÇLERE GÖSTERMEK İSTEDİM


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İkinci Yüzyıl vizyonu hazırlıklarına işaret ederek, “Birincisinin sonuna geldik, ikincisi doğuyor. Ben ülkemizi bu çukurdan çıkartacak kendi bilim insanlarımızla büyük koalisyonumuzu gençlere göstermek istedim. Bu bilim insanları, girişimciler, insan hakları aktivistleri, yatırımcılar Türkiye`yi darboğazdan çekip almaya hazırlar. Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal`i bekleyin” dedi.

 

Tarih : 18 Ekim 2022 Salı 17:59   Okunma : 852

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İkinci Yüzyıl vizyonu hazırlıklarına işaret ederek, “Birincisinin sonuna geldik, ikincisi doğuyor. Ben ülkemizi bu çukurdan çıkartacak kendi bilim insanlarımızla büyük koalisyonumuzu gençlere göstermek istedim. Bu bilim insanları, girişimciler, insan hakları aktivistleri, yatırımcılar Türkiye`yi darboğazdan çekip almaya hazırlar. Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal`i bekleyin” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “sansür yasası” olarak internet medyası ile basın mensuplarına hapis cezaları ve yaptırım getiren 7418 sayılı Kanunu görüşülürken kendisinin ABD`ye yaptığı bilim ve teknoloji merkezli geziyi eleştirenlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu`nun Twitter hesabından bu akşam zincir halinde yaptığı paylaşımlar şöyle:

“ABD`nin önemli bilim merkezlerini kapsayan bir vizyon programını yeni tamamladım. Bu ziyaretleri eleştirenler var, ‘Sansür yasası oylanırken neden gittiniz` diyenler var. Eleştiriler ve eleştirenler her zaman başımın üstünde oldu.

GENÇLERİN YENİ TÜRKİYE`Yİ GÖRMESİ

Ama bu oylamalar öncesinde düşündüm taşındım. Ya her zamanki gibi Meclis`e gidip mücadele edecektik ancak saray elindeki sayısal çoğunlukla yasayı geçirecekti. Yani gençlere yeni bir şey söylemeden bu süreç tamamlanacaktı. Ya da gençlerin, yeni bir Türkiye`nin mümkün olduğunu görmelerini sağlayacaktım. Ben bu yolu seçtim.

"BİRİNCİ VE İKİNCİ YÜZYILIN TÜRKİYE`SİNİ KONUŞMAYA BAŞLAMAMIZ LAZIM"

Bu topraklarda bugün, Atatürk sonrası birinci ve ikinci yüzyılın iki farklı Türkiye`sini konuşmaya başlamamız lazım. Çünkü bu iki tablo arasında seçim yapacağımız çok kritik bir eşikteyiz. İlkinde sansür, yasaklar, zorbalıklar var. İkincisinde ise ümit, bilim, gelecek var.

"İLKİNDE SİLİVRİ İKİNCİSİNDE ÖZGÜRLÜKLER VAR"

İlkinde sansür, yasaklar, zorbalıklar var. İkincisinde ise ümit var, bilim var, gelecek var. İlkinde Silivri var, hapis var. İkincisinde özgürlükler var, müzik var, kültür var, sanat var. İlkinde 5`li çeteler, varlıkçılar, ihaleciler, dolandırıcılar, pudracılar, aile gökdelenleri var. İkincisinde dinamik, teknolojik yeni bir Türkiye var. İlkinde fıtratla kandırıp 1000 araçlık konvoylarla, koruma ordularıyla Saray`a dönmek var. İkincisinde akıl var, bilim var, tedbir var, cana kıymet vermek var.

“BİLİM İNSANLARI TÜRKİYE`Yİ DARBOĞAZDAN ÇEKİP ALMAYA HAZIRLAR. KASIM AYINI BEKLEYİN”

Birincisinin sonuna geldik, ikincisi doğuyor. Ben ülkemizi bu çukurdan çıkartacak kendi bilim insanlarımızla büyük koalisyonumuzu gençlere göstermek istedim. Bu bilim insanları, girişimciler, insan hakları aktivistleri, yatırımcılar Türkiye`yi darboğazdan çekip almaya hazırlar. Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal`i bekleyin."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA