19 Eylül 2024 Perşembe

16:11   DıŞIŞLERI BAKANLıĞı: "TÜRKIYE-İSVEÇ GÜVENLIK MEKANIZMASı TOPLANTıSı ERTELENDI"   15:21   ÇERKEZOĞLU, DEVRIMCI SAĞLıK-İŞ`IN EYLEMINE DESTEK VERDI   15:01   YARGıTAY`DAN "6 ŞUBAT DEPREMI" KARARı...   14:32   GÜLCAN KıŞ: “EKONOMIK KRIZ ÖNCE EĞITIMI VURDU”   14:28   SARAR GREVI 21`INCI GÜNÜNDE...   13:28   TUNCER BAKıRHAN MERSINLI BASıN MENSUPLARıNıN SORULARıNı YANıTLADı   13:02   BIRLEŞIK KAMU-İŞ, MEB`E SESLENDI...   12:04   9. CNR MERSIN KITAP FUARıNıN HEDEFI 150 BIN KITAP SEVER   12:01   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN HÜDA-PAR’A TEPKI   11:22   TÜİK: EĞITIM DÜZEYI YÜKSELDIKÇE BEKLENEN YAŞAM SÜRESI UZUYOR   11:12   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR`DAN BORNOVA BELEDIYE BAŞKANı EŞKI`YE TEBRIK   10:01   MERSIN YENICE YAŞAR BAYBOĞAN KADıN ATÖLYESI KURSIYERLERI ‘KıRKYAMA ÇOCUK YORGANı` SERGISI AÇTı   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN DÜZENLEDIĞI PATIFEST, BU YıL “YAŞAMı SAHIPLEN, DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN” MOTTOSUYLA YAPıLACAK   22:56   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "BU ÜLKEYI BIR KEZ DAHA BIZ KURTARACAĞıZ"   22:08   GALATASARAY EVINDE, GAZIANTEPSPOR`U 3-1 YENDI   20:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KENT LOKANTALARı`NDA ASKıDA YEMEK UYGULAMASı BAŞLAYACAK"   20:22   UEFA DISIPLIN KURULU MUSLERA`YA 3 MAÇ CEZA VERDI   17:58   ÖZGÜR ÖZEL, ERDEK`TEN SESLENDI,“‘BU MÜRAILERE KARŞı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NI BIZ KORUYACAĞıZ”   17:45   YıLDıRıM KAYA`DAN BAKıRKÖY İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN OKULLARA GÖNDERDIĞI `CAMIDE SEMINER` YAZıSıNA TEPKI   16:58   VELI AĞBABA: “CHP`LI BELEDIYELER HER YERDE ADALETLI YÖNETIYOR”  
 
     
   

Belediyemizin çalışmalarından memnunuz..


Atayurt Mahallesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, söz verdikleri hizmetleri bir bir yerine getirdiklerini açıkladı.

 

Tarih : 8 Mart 2017 Çarşamba 06:35   Okunma : 1468

Belediye tarafından mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, esnaf ve vatandaşlarında fikirlerini alan Başkan Mustafa Turgut, Atayurt’ta esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür eden vatandaşlar, “Mahallemizin sorunları hızlı bir şekilde çözülüyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda başkanımıza ulaştırabiliyoruz. Mahallemiz ile ilgili taleplerimize duyarlılık gösteriliyor ve kısa sürede çalışmalara başlanıyor. Biz mahalle sakinleri olarak belediyemizin çalışmalarından memnunuz ve bundan sonra da güzel çalışmaların devam edeceğine inanıyor, başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz“

“KALICI VE DOĞRU HİZMETLER VERMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Mustafa Turgut, “Halkımıza hizmet etmek için göreve geldik ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın memnuniyeti, mutluluğu bizim de memnuniyetimiz ve mutluluğumuz. Bu ziyaretler de bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kapımız her zaman sizlere ve tüm halkımıza açık. Sizlerin talepleri, bizim hizmet kalitemizi de, hizmet şevkimizi de artırıyor. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz. Her geçen gün, halkımız için daha yaşanabilir bir Silifke’yi hedefliyoruz. “ dedi.

“TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK”

Mahalle sakinlerinden Abdullah Kara ise, “Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısıtlı imkânlarına rağmen 88 mahallede de güzel çalışmalar yapıyor. Özellikle yayla mahallelerimiz çok güzel oldu. Tozdan ve çamurdan kurtulduk. Atayurt mahallemizde de bir çok ara yollar asfaltlanarak, arazi yollarımızın stabilize bakımları yapıldı. Mahallemizin merkezinde bulunan parkların bakımı yapılarak güzel bir görüntüye kavuştu. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor ve halkının yanında oluyor. Atayurt sakinlerinden birisi olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, turgut yılmaz, atayurt, belediye.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA