31 Mart 2025 Pazartesi

10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SAĞLıK PERSONELINE “TEMEL YAŞAM DESTEĞI VE ENTÜBASYON” EĞITIMI   10:05   İMAMOĞLU IÇIN BAŞLATıLAN IMZA KAMPANYASıNA CHP MÜNIH BIRLIĞI`NDEN YOĞUN DESTEK   08:59   AP TÜRKIYE RAPORTÖRÜ AMOR, ANKA HABER AJANSı`NA KONUŞTU: “BU, TÜRKIYE`DEKI DEMOKRASIYE VURULAN EN BÜYÜK DARBELERDEN BIRISI”   01:35   SANATÇı VOLKAN KONAK HAYATıNı KAYBETTI   22:31   CHP LIDERI ÖZEL`IN, SILIVRI CEZAEVI`NDEKI ZIYARETI TAMAMLANDı   21:43   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN, AK PARTI TEŞKILATLARıNA RAMAZAN BAYRAMı MESAJı: "ANA MUHALEFETIN PARTI IÇI KAVGALARıNA HIÇBIR ŞARTTA TARAF OLMAYACAĞıZ"   17:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, VALILIK TARAFıNDAN DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNA KATıLDı   17:02   KıZıLDERE`DE YAŞAMıNı YITIREN CIHAN ALPTEKIN, 53. ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   16:50   AHMET ÖZER: "BEDENIMIZI DÖRT DUVAR ARASıNDA KOYABILIRLER AMA RUHUMUZU ASLA TUTSAK EDEMEZLER"   16:30   ÖZGÜR ÖZEL SILIVRI`DE: ``ÖLÜMÜ GÖZE ALıRıM, BU MAĞDUR ÇOCUKLARıN AHıNı YERDE BıRAKMAM``   15:02   ÖZGÜR ÇELIK, BERKAY GEZGIN VE SINAN CAN KARAHAN`ıN AILELERINI ZIYARET ETTI   14:27   MAHIR POLAT`ıN AVUKATı ERDEM: ANJIYO OLDU, ŞU AN IYI   13:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN 60 BIN ÇOCUĞA SULUK VE ŞEKER   13:19   KıLıÇDAROĞLU, CEZAEVINDE İMAMOĞLU ILE DIĞER TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERI ZIYARET ETTI: ``BIZIM UMUTSUZLUĞA KAPıLMA GIBI BIR HAKKıMıZ YOK, BIZ GELECEK GÜZEL GÜNLERI INŞA ETMEK ÜZERE YOLA ÇıKAN KIŞILERIZ``   13:14   PROTESTOLARDA GÖZALTıNA ALıNıP HAKIMLIKÇE SERBEST BıRAKıLAN GENCIN AVUKATıNıN SAVUNMASı: "BABASıNıN CUMHURBAŞKANı ILE ÇEKILMIŞ FOTOĞRAFı VAR, KEŞKE GITMESEYDI"   12:24   CUMHURBAŞKANı DANıŞMANı UÇUM`DAN SOKAK OLAYLARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "MILLI DEVLETLERI ZAYıFLATMA PROJELERINDE HEDEF ÜLKE GENÇLERI KITLE GÜCÜ OLARAK KULLANıLıYOR"   12:16   İLETIŞIM BAŞKANLıĞı: "İSVEÇLI GAZETECI, `SILAHLı TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMA` VE `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET` SUÇLARıNDAN TUTUKLANDı"   11:55   ÖMER FETHI GÜRER, KASABA GIDEREK ET FIYATLARıNı ARAŞTıRDı: "ET TÜKETIMI DÜŞÜK OLMASıNA KARŞıN FIYATLAR ARTMAYA DEVAM EDIYOR. 1 KILO KUŞBAŞı, BIR GÜNLÜK YEVMIYEYE EŞIT"   11:46   31 MART YEREL SEÇIMLERININ BIRINCI YıLı... KAYYUMLARıN GÖLGESINDE "MILLI IRADE"   11:38   DEM PARTI: ``MAHIR VE YOLDAŞLARıNıN BIZLERE MIRAS BıRAKTıĞı MÜCADELE BAYRAĞıNı YÜKSELTECEĞIZ``  
 
     
   

LÖSEV SATSUMA MANDALİNASI SATIŞI BAŞLADI HER DİLİMİNDE HAYAT VAR !


LÖSEV, Anti-kanserojen etkisiyle bilinen C vitamini deposu mandalinayı tarım ilaçsız, zehirli gazsız tamamen doğal yöntemlerle ürettiyor ve doğal tarımın hala mümkün olduğunu savunuyor.

 

Tarih : 26 Kasım 2022 Cumartesi 10:22   Okunma : 3387

LÖSEV, siz gönül rahatlığıyla mis kokulu mandalinalarınızı yiyin diye LÖSEV Çiftliği’nin bereketli ağaçlarından toplanan mandalinaları sizlere sunuyor. Sulu, çekirdeksiz ve ince kabuklu LÖSEV Satsuma Mandalinaları LÖSEV Gıda Laboratuvarları’nda analiz edilip halkla buluşuyor. Tuz, yağ asitlik gibi ağır metal miktarlarına, GDO tayinlerine ve küf diye tabir edilen toksin analizlerine dair inceleniyor. Tarım ilacı kalıntısı, etilen oksit gazı ve parafin aranarak test edilen ve içinde katkı bulunmadığına dair onay alan mandalinalar dalından sofralarınıza sağlık getiriyor.

C vitamini deposu

Çağın hastalığı kansere yakalanmakta stres, genetik faktörler ve sağlıksız beslenme gibi birçok neden etkili. Fakat bunların başında daha kolay önlenebilir bir neden olarak sağlıksız beslenme sayılabilir. Doğanın fayda olarak sundukları insan eliyle değiştiriliyor ve dönüşü elbette kanser gibi hastalıklar oluyor. LÖSEV kanser mücadelecisi olarak Seferihisar’daki çiftliğinde tarım ilaçsız mandalinadan zeytine, incirden cevize birçok gıda ürünü üretmeye başladı. Güçlü bir antioksidan olarak bildiğimiz C vitamini deposu mandalina ise içerdiği fito kimyasallar ile de vücutta anti-kanserojen rol oynuyor. Ancak bu kadar yararlı bir meyve yeşil halde toplanıp dış etkenlerle sarartılıp raf ömrü uzatılmaya çalışılınca kanserojen yaymaya başlıyor.

LÖSEV Çiftliği Hakkında

İzmir Seferihisar LÖSEV Doğal Gıda Çiftliği 284 dönümlük arazide başta mandalina olmak üzere nar, zeytin, kayısı, şeftali, incir, armut, ayva, hünnap ile beraber 12 bine yakın ağaç ve 150 üzüm bağı yer alıyor. Çiftliğin yapılacak ek projeler ile doğa ile beraber sanat çiftliği de olması planlanıyor. Ürünler LÖSEV’li aileler, iyileşen gençler ve gönüllülerce toplanıyor. LÖSEV Satsuma Mandalinaları LÖSEV’e kayıtlı lösemili ve kanserli çocuklarla da buluşturulurken yoksul mahallelerdeki köy okullarına da dağıtılıyor.

LÖSEV Satsuması ve LSV Dükkân ürünleri için bireysel taleplerin yanı sıra kurumlar da müşterilerine ileterek kurumsal sosyal sorumlulukta da bir adım öne geçiyor.Siz de denemek isterseniz tüm ürünlere www.lsvdukkan.com web sayfasından, 0312 447 06 60 numaralı telefonlardan sipariş verebilirsiniz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA