28 Nisan 2025 Pazartesi

15:41   TANRıKULU, İMAMOĞLU`NU SILIVRI CEZAEVI`NDE ZIYARET ETTI   13:45   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ`TAN IKTIDARA: "KOLTUK SEVDASı UĞRUNA HALKı DA IŞ DÜNYASıNı DA BATıRıYORSUNUZ"   12:19   EKREM İMAMOĞLU`NDAN SAVCı VE HAKIMLERE "ADIL KARAR" ÇAĞRıSı   12:08   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU, GENEL BAŞKANLıKTA BIR YıLı GERIDE BıRAKTı   11:51   İBB`YE IKINCI DALGA OPERASYON… GÜVENLIK GÖREVLISI ÇAĞLAR TÜRKMEN: “KAMERA BANTLANMASı RUTIN BIR UYGULAMA, VALIZLERDE DE JAMMER VARDı”   11:36   KANADA BUGÜN SANDıK BAŞıNA GIDECEK: LIBERALLER VE MUHAFAZAKARLAR YARıŞıYOR   11:27   İSTANBUL BAROSU`NDAN 1 MAYıS AÇıKLAMASı: "SENDIKALAR VE MESLEK ÖRGÜTLERIYLE BIRLIKTE KADıKÖY`DEKI MITINGTE OLACAĞıZ"   11:15   FLORENCE NIGHTINGALE İSTANBUL: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER`IN HAYATI TEHLIKESI MAALESEF ARTARAK DEVAM ETMEKTEDIR”   10:57   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI: "İSKİ GENEL MÜDÜRÜ ŞAFAK BAŞA`YA VE ÇALıŞMA ARKADAŞLARıMıZA YAPıLANLAR HUKUKSUZLUKTUR"   10:47   RTÜK ÜYESI TAŞCı`DAN EBUBEKIR ŞAHIN`E: "ÜST KURULUN SOKAK RÖPORTAJıNA ILIŞKIN SAVCıLıĞA ŞIKAYETÇI OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGı OLUŞTURMAKTAN KAÇıNMANıZı TAVSIYE EDERIM"   10:44   SILIFKE BELEDIYESI, EMEKLILER KıRAATHANESI`NI HIZMETE AÇTı   10:39   GÖKHAN GÜNAYDıN: “ÇAMUR ATıNCA IZ KALıYOR MU, YOKSA O IZ ATAN VE ATTıRANLARA Mı GEÇIYOR, YAŞAYıP GÖRECEĞIZ”   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ERDEMLI`DE "HANıM EVI"NI HIZMETE AÇTı   10:04   CHP`LI GÜRER`DEN BESICILERE ZIYARET: "2020`DE EMEKLI BAYRAM IKRAMIYESI BIN LIRAYDı, EMEKLI KURBAN ALABILIYORDU. BUGÜN BAYRAM IKRAMIYESI 4 BIN LIRA"   03:02   KÜTAHYA`DA 3,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   03:02   İSKİ GENEL MÜDÜRÜ BAŞA, PROJE ONAYı SEBEBIYLE KENDISINI TEHDIT EDEN ŞAHıSLARıN ŞIKAYETIYLE GÖZALTıNA ALıNMıŞ: KENDISI ALMAK ISTEDIĞI OLUMLU GÖRÜŞÜ ALAMADıĞı IÇIN BU ŞEKILDE BIR IFTIRAYA BAŞVURMUŞTUR   02:02   İBB`YE YÖNELIK OPERASYONDA GÖZALTıNA ALıNAN VE KAYıNPEDERI ÜZERINDEN RÜŞVET ALMAKLA SUÇLANAN ONUR SOYTÜRK`ÜN IFADESI ORTAYA ÇıKTı: KAYıNPEDERIM 2021 YıLıNDA VEFAT ETMIŞTIR. BILDIĞIM KADARıYLA KENDISI ATINA`DA BULUNMAMıŞTıR   01:14   ESKIŞEHIR`DE ÖĞRENCILERDEN YÜRÜYÜŞ: "ESILA`YA TEKRAR SESLENIYORUZ: SEN TAHLIYE OLANA KADAR SENIN SOKAKTAKI SESIN OLACAĞıMıZA SÖZ VERIYORUZ"   01:08   EBUBEKIR ŞAHIN, SOKAK RÖPORTAJLARı YAPAN `SOKAK KEDISI` EBRU UZUN ORUÇ HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAĞıNı DUYURDU   23:46   İSTANBUL`DA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: EKREM BAŞKAN`IN HAKSIZLIĞA UĞRAMASI, ASLINDA 16 MİLYON İNSANIN HAKKININ GASP EDİLMESİ ANLAMINA GELİR


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`na mahkumiyet kararı çıkması üzerine Almanya programını iptal ederek yurda dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saraçhane`de açıklama yaptı. İmamoğlu`na "Hiç moralini bozma. Gülümsemeni sürdür. Hayata gülümsemeyle bak" diye seslenen Kılıçdaroğlu, “Hüzün bize yakışmaz. Çünkü, biz haklıyız. Haklı olduğumuz sürece, her zaman gülümsemeliyiz. Haksızlıklara karşı gülümsemeliyiz. Bütün bu haksızlıkları düzelteceğiz. Düzeltme konusunda da irademizi, hep beraber, birlikte dile getireceğiz. Ekrem Başkan`ın haksızlığa uğraması, aslında 16 milyon insanın hakkının gasp edilmesi anlamına gelir" dedi.

 

Tarih : 15 Aralık 2022 Perşembe 01:11   Okunma : 703

Haber: OKTAY YILDIRIM - Kamera: ADEM KARABAYIR

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`na mahkumiyet kararı çıkması üzerine Almanya programını iptal ederek yurda dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saraçhane`de açıklama yaptı. İmamoğlu`na "Hiç moralini bozma. Gülümsemeni sürdür. Hayata gülümsemeyle bak" diye seslenen Kılıçdaroğlu, “Hüzün bize yakışmaz. Çünkü, biz haklıyız. Haklı olduğumuz sürece, her zaman gülümsemeliyiz. Haksızlıklara karşı gülümsemeliyiz. Bütün bu haksızlıkları düzelteceğiz. Düzeltme konusunda da irademizi, hep beraber, birlikte dile getireceğiz. Ekrem Başkan`ın haksızlığa uğraması, aslında 16 milyon insanın hakkının gasp edilmesi anlamına gelir" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`na hapis ve siyasi yasak cezası verilmesi üzerine Almanya programını iptal ederek geri dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla birlikte geldiği Saraçhane`de açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“HAKSIZLIKLARA KARŞI GÜLÜMSEDİĞİMİZ BÜTÜN BU HAKSIZLIKLARI DÜZELTECEĞİZ”

“Hüzün bize yakışmaz. Çünkü, biz haklıyız. Haklı olduğumuz sürece, her zaman gülümsemeliyiz. Haksızlıklara karşı gülümsemeliyiz. Bütün bu haksızlıkları düzelteceğiz. Düzeltme konusunda da irademizi, hep beraber, birlikte dile getireceğiz. Ekrem Başkan`ın haksızlığa uğraması, aslında 16 milyon insanın hakkının gasp edilmesi anlamına gelir. Eğer bir yargı, 16 milyon insanın hakkını gasp ediyorsa, o yargı yargı değildir. O yargı, birilerine kendi iradesini teslim etmiş yargıdır. Onlara biz, hâkim demeyiz. Hâkim olanların egemen olduğu bir yargı olur o yargı.

“GÜLÜMSEMENİ SÜRDÜR”

O açıdan Sayın Başkan, hiç moralini bozma. Gülümsemeni sürdür. Hayata gülümsemeyle bak. Eşine, çocuklarına, yakınlarına gülümsemeyle bak. Ve 16 milyon insana, gülümsemeyle hizmet et. Bundan en ufak bir endişen olmasın. 16 milyon seni kucaklıyor.

“SENİN DE BAŞARILARINI KISKANIYORLAR. HAZMEDEMİYORLAR AMA HAZMEDECEKLER”

Ayrıca bir şey daha söyleyeyim. Benzer bir olay, İzmir`de, belediye başkanımız için de yapıldı. Yüz küsur yılla yargılandı ve beraat etti. Oraya da gittim. Orada da söyledim. Aynı şeyleri söyledim. Aziz Kocaoğlu, İzmirlilere hizmet etti. İzmirliler için çalıştı. Ve bu mücadelesinde haklı olduğunu hem yargı teslim etti adalet sonunda hem de İzmirliler teslim ettiler. Senin de başarılarını kıskanıyorlar. Hazmedemiyorlar. Ama hazmedecekler. İstanbul`un rantına doymadılar. Onları doydurmayacağız. İstanbul`un rantı, İstanbullulara aittir. Ekrem Başkan bu rantı, İstanbullulara teslim edecek. Buna tahammül edemiyorlar. Rantı almak istiyorlar. Ama Allah büyüktür. Biz, haklı olduğumuz sürece, senin başkanlığında bütün bu sorunların tamamını çözeceğiz. Bundan en ufak endişen olmasın.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA