15 Mart 2025 Cumartesi

10:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, VATANDAŞLARı BILINÇLENDIRMEYE DEVAM EDIYOR   09:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI ILE IFTAR YAPTı   20:18   CHP`LI GÜNAYDıN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı ÜZERINDEN KIRLI BIR OYUN OYNANıYOR   16:27   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI TOPLANDı… BAŞKAN VEKILI UYAN: “SURIYE`DE HALA VAHŞICE INSANLAR KATLEDILIYOR”   15:48   HEKIMLER, IŞ BıRAKTı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı: "MESLEK ONURUMUZU VE EMEĞIMIZI KORUMA MÜCADELEMIZI SÜRDÜRMEYE KARARLıYıZ"   15:26   CHP`LI SARıBAL: "HAYVANCıLıKTA DıŞA BAĞıMLıLıKTAN KURTULMAK ISTENIYORSA ÖNCELIKLE MERALAR VE TARıM ARAZILERININ AMAÇ DıŞı KULLANıMıNA IZIN VERILMEMELIDIR"   15:03   İMAMOĞLU: EKREM`E ÇELME TAKACAKLAR. EKREM`I ENGELLEYECEKLER. EKREM`E ŞUNU YAPACAKLAR, BUNU YAPACAKLAR; ŞU SAÇıMıN TELI BILE TITREMIYOR   14:04   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI, 14 MART TıP BAYRAMı DOLAYıSıYLA ANıTKABIR`I ZIYARET ETTI   12:59   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ, BILIM VE TEKNOLOJI ŞENLIĞI`NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU   12:35   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, IFTAR SOFRALARıNDA VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDIYOR   12:08   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN 14 MART TıP BAYRAMı AÇıKLAMASı: "CHP OLARAK SÖZ VERIYORUZ; SAĞLıKTA ADALETI, EŞITLIĞI VE HAKKANIYETI SAĞLAYACAĞıZ"   11:11   İŞ INSANı MEHMET CENGIZ, SÖZCÜ GAZETESI`NIN 26 YAZARı VE MUHABIRI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   10:17   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TıP BAYRAMı MESAJı: "TOPLUM SAĞLıĞı IÇIN FEDAKARCA HIZMET EDEN TÜM SAĞLıK EMEKÇILERININ 14 MART TıP BAYRAMı`Nı KUTLUYORUM"   10:07   BURHANETTIN BULUT: "İNTERNET HABER SITELERININ DESTEKLENMESINE VE YASAL DÜZENLEMELERE IHTIYAÇ VAR”   09:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, CAMIYE SıĞıNAN ANNE KEDI VE YAVRULARıNı SAHIPLENDIRDI   09:37   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, IFTARDA SARıAYDıNLıLARLA BIR ARAYA GELDI   02:04   FENERBAHÇE, RANGERS`E PENALTıLARDA 3-2 MAĞLUP OLDU; AVRUPA`YA VEDA ETTI   22:58   ENGIN ALTAY`DAN TÜİK`E TEPKI: "BENDEN ALDıĞı PARALARLA ETIK VE LIYAKAT EĞITIMI ALSıN"   21:29   ŞIŞLI BELEDIYE MECLIS ÜYESI YUSUF ÖZCAN, CHP`DEN ISTIFA ETTI   21:09   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN TBMM`DE MILLETVEKILLERIYLE IFTAR YEMEĞINDE: “27 ŞUBAT TARIHI ITIBARIYLE, TERÖRSÜZ TÜRKIYE GIRIŞIMINDE KRITIK BIR EŞIK DAĞı SUHULETLE AŞıLMıŞ OLDU”    
 
     
   

MALATYA`DA ERDOĞAN`IN MİTİNGİ ÖNCESİNDE VATANDAŞTAN, MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAN ESKİ İL BAŞKANINA TEPKİ: "SENİ İSTEMİYORUZ. YETER"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın mitingi öncesinde Malatya`da bir vatandaş, AKP 2. sıra milletvekili adayı İhsan Koca`ya tepki gösterdi.  Vatandaş, il başkanlığından ayrılarak aday olan Koca`ya, "Burası senin babanın koltuğu değil. Reise gerekeni söyledik. Seni istemiyoruz. Yeter" diye seslendi.

 

Tarih : 14 Nisan 2023 Cuma 16:41   Okunma : 278

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın mitingi öncesinde Malatya`da bir vatandaş, AKP 2. sıra milletvekili adayı İhsan Koca`ya tepki gösterdi.  Vatandaş, il başkanlığından ayrılarak aday olan Koca`ya, "Burası senin babanın koltuğu değil. Reise gerekeni söyledik. Seni istemiyoruz. Yeter" diye seslendi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Malatya`da deprem konutları temel atma ve 1442 konut, 250 köy evi ile 47 dükkanın anahtar teslim törenine katıldı.

Miting öncesi alanda bulunan bir vatandaş polis bariyerlerinin ilerisinde bulunan AKP 2. sıra milletvekili adayı ve önceki İl Başkanı İhsan Koca`ya tepki gösterdi. Vatandaş Koca`ya, "Burası senin babanın koltuğu değil. Reise gerekeni söyledik. Seni istemiyoruz. Yeter" dedi. İhsan Koca`ya tepki gösteren vatandaş çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek miting alanından uzaklaştırıldı.

İhsan Koca, 17 Mayıs 2018 tarihinden bu yana AK Parti Malatya İl Başkanı olarak görev yapıyordu. Koca, mevcut milletvekili Bülent Tüfenkçi`nin ardından 2. sıradan milletvekili adayı gösterildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA