30 Haziran 2024 Pazar

14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLıĞı: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARı`DAN ASGARI ÜCRET AÇıKLAMASı   12:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEĞI SÜRÜYOR   09:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı YARıN BAŞLıYOR   16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN YKS VE LGS KURSLARı İÇIN ÖN KAYıT BAŞVURULARı BAŞLADı   09:25   MESKİ, KAYıP-KAÇAKLA MÜCADELEYI ARALıKSıZ SÜRDÜRÜYOR   07:45   "CHP`DE GÜNDEM KURULTAY DEĞIL, ERKEN SEÇIM HAZıRLıĞı"   16:35   EMEKLILERIN GÖZÜ TEMMUZDA YAPıLACAK ZAMDA   16:08   ANKARA MILLETVEKILI KORAY AYDıN, İYİ PARTI`DEN İSTIFA ETTI  
 
     
   

CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU: “VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN. SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ. MUTLAKA AMA MUTLAKA KAZANACAĞIZ. MUTLAKA”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler; türlü yalanlar ve yanlış algılarla sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar. Siz gençler, ayağa kalkın ayağa. Ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:14   Okunma : 702

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler; türlü yalanlar ve yanlış algılarla sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar. Siz gençler, ayağa kalkın ayağa. Ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Türkiye için karar ver” notuyla video paylaştı. Kılıçdaroğlu paylaştığı videoda şunları belirtti:

“VATANI SOKAKTA BULMADIK”

“Buradan herkese sesleniyorum. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün, 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Sınır namustur. Böyle söyledik. Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başı bozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp, bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara ve evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız.

“ÇAKMA BİR DÜNYA LİDERİNE VATANIMIZI BIRAKMAYACAĞIZ”

Daha düne kadar BOP`un eş başkanı olan ve şimdilerde ise kapısında el pençe divan durduğu Rusya`nın güdümüne giren, çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız. On binlerce vatandaş depremde canından olurken, korkusundan deprem sabahı askere dur emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

Türkiye Cumhuriyeti`nin vatandaşlarını işine geldi mi Kürt, işine gelmedi mi PKK`lı, işine geldi mi mütedeyyin, işine gelmedi mi FETÖ`cü diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

ABD ve FETÖ ile iş birliği yapıp, milli orduya kumpas kuranlara; Balyoz`da, Ergenekon`da vatansever subaylarımızı hapse tıkanlara, ordunun en mahrem yeri olan kozmik odayı, evet kozmik odayı namertlere açıp, onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler, türlü yalanlar ve yanlış algılarla sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar. Siz gençler, ayağa kalkın ayağa. Ölü toprağını atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Mutlaka.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA