27 Haziran 2024 Perşembe

22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"   18:19   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASı... MEHTAP SAKINCI`DEN MAHKEME HEYETINE: "VERECEĞINIZ KARAR ÖLÜRKEN EN AZıNDAN IÇINIZI RAHATLATACAK BIR KARAR OLSUN"   17:53   ÇANAKKALE AYVACıK`TA ORMAN YANGıNı   17:45   DEM PARTI`DEN KAYYıM UYGULAMASıNıN KALDıRıLMASı VE YERINE KAYYıM ATANAN BELEDIYE BAŞKANLARıNıN GÖREVE IADESI IÇIN KANUN TEKLIFI   17:37   SAADET PARTISI`NIN 30 HAZIRAN`DA YAPACAĞı OLAĞANÜSTÜ KONGREYI IPTAL ETTI... KONGRE OLAĞAN TARIHINDE YAPıLACAK   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   16:57   SEVDA ERDAN KıLıÇ`TAN `KONAK BİLSEM` AÇıKLAMASı: "BIR OKULUN SADECE ÜÇÜNCÜ KATıNA HAPSETMEK AKP`NIN BILIM VE SANAT DÜŞMANLıĞıNıN YANSıMASıDıR"   16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   16:28   ÖMER FETHI GÜRER: “ASGARI ÜCRET MUTLAK SURETTE ARTTıRıLMALı”   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI  
 
     
   

ENGİN ALTAY: “HİZBULLAH`I MECLİS`E SOKAN ERDOĞAN`DIR. PKK`NIN, FETÖ`NÜN KÖKÜNÜ KAZIMAK BAY KEMAL`E NASİP OLACAK”


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da; “Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir. FETÖ ile devletin başına bela eden devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı Meclis`e sokan da Erdoğan`dır. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın, FETÖ`nün kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak” dedi.

 

Tarih : 20 Mayıs 2023 Cumartesi 16:55   Okunma : 481

EDDA SÖNMEZ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da; “Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir. FETÖ ile devletin başına bela eden devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı Meclis`e sokan da Erdoğan`dır. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın, FETÖ`nün kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altay, bugün; Büyükçekmece`deki Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi`nde muhtarlarla ve Sinop Dernekleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün`ün de eşlik ettiği ziyarette Altay, iktidarı terör tartışmaları üzerinden eleştirdi. Altay, şunları söyledi:

“BU YALANLARA DAHA FAZLA İNANMAYIN: Abdullah Öcalan için Erdoğan`ın af yetkisini kullanabileceğini söyleyen CHP`li değil. AK Parti Milletvekili Önder Aksakal, 10 gün önce söyledi. Kimmiş Apo`yu affedecek? CHP ile ilgili bu karalamaları yaptılar. Erdoğan`ın 2003`te ve 2009`da iki tane af teklifi var, Apo ile ilgili; Meclis`e getirdiği af teklifi var. Bu yalanlara daha fazla inanmayın. Gaffar Okkan`ı bilen var mı? Türkiye`deki ülkücülerin de devrimcilerin de sevgilisi; Kürt`ün de, Türk`ün de sevgilisi… Gaffar Okkan`ı kim katletti, Hizbullah. Erdoğan, AK Parti listelerine 4 tane Hizbullahçı`yı koydu, milletvekili yaptı. Ak Parti`ye mühür bastınız ya ayın 14`ünde. Gaffar Okkan`ın katilleri mebus olsun diye mühür bastınız ya, Allah affetsin. Öyle yaptınız.

MECLİS`TE 4 TANE HİZBULLAHÇI VAR: Şu anda Meclis`te 4 tane Hizbullahçı var. Bunlar Türk bayrağına karşı, Türk bayrağını kabul etmiyorlar. Programlarını yazmışlar. HÜDA- PAR`ın Genel Başkanı, ‘Hizbullah terör örgütü değildir` diyor. Gaffar Okkan`ı öldürenleri terörist saymıyor ve gittiniz, bunlara oy verdiniz. ‘Abdullah Öcalan`ı Erdoğan affeder mi, vallahi de eder` diyor Önder Aksakal, AK Parti milletvekili. Gittiniz, oy verdiniz. Ama ben size bir şey söyleyeyim. Cenab- ı Allah, her günahı affeder de kul hakkı yiyeni affetmez.

10 MİLYON SURİYELİYİ TÜRKİYE`YE BAY KEMAL SOKMADI: Bir de mülteci meselesi var. 10 milyon Suriyeliyi, Afganlıyı, Afrikalıyı Türkiye`ye Bay Kemal sokmadı. Erdoğan soktu. Şimdi hâlâ arkalarında duruyor. ‘Onları hiçbir yere göndermeyeceğiz` diyor. Biz de diyoruz ki, geldiğimiz gün hepsini tıpış tıpış memleketlerine geri göndereceğiz. 17 yaşındaki kızınızı akşam 6`dan sonra bakkala makarna almaya gönderebiliyor musun, gönderemiyorsun. Niye, Suriyeliden, Afganlıdan korkuyorsun. Genç kızlarımız da bunu hak etmiyor. İyi niyetiyle, samimiyetiyle, inancıyla oynamak, Allah ile aldatmakla aynı şeydir. Ben belki 5 vakit namaz kılamıyorum, cumadan cumaya camiye gidiyorum. Onlar 5 vakit kılıyor ama Allah ile aldatıyor. Aldanmayın diye söylüyorum.

HİZBULLAHÇILAR, YEMİN METNİNİ KABUL ETMİYOR: Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kamu binalarından kaldıranlardan milliyetçi olur mu?.. Andımızı kaldıranlardan milliyetçi olur mu? Andımızı kaldırandan, TC`yi kaldırandan alacak milliyetçilik dersimiz yoktur. Türk bayrağından rahatsız olan, Türk milleti ifadesinden rahatsız olduğu için yemin törenini seçim sonrasına erteleyenlerden alacak milliyetçi dersimiz yoktur. Meclis`in normalde, salı günü yemin için toplanması lazım. Niye toplanmıyor? AK Parti içindeki Hizbullahçılar, o yemin metnini kabul etmiyor, etmeyecekler. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimine etkisi olmasın diye yemin törenini ayın 30`una ertelendi.

PKK İLE DÜŞÜP KALKAN BİRİ VARSA AK PARTİ`DİR: Yazıklar olsun. Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah… Bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. Bunları temizleyecek tek siyasi parti de Cumhuriyet Halk Partisi`dir, Kemal Kılıçdaroğlu`dur. Bunların kökünü kazımaksak da namerdiz. Ama Erdoğan`a göre PKK, işine gelince oturulup konuşulan bir parti. Oslo`da, Dolmabahçe`de, Habur`da görüştü PKK ile Erdoğan. Sonra da bizle PKK arasında ilişki kurmaya çalışıyor Erdoğan. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir.

TERÖRE KARŞI OLMAYANDAN DEVLET ADAMI OLMAZ: FETÖ`yü devletin başına bela eden; devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. IŞİD`in bu kadar güçlenmesi, palazlanması, Türkiye`de 70 vilayette uyuyan hücrelerinin olmasını sağlayan da Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı da Meclis`e sokan Erdoğan`dır. Nereden gelirse gelsin, ne amaçla olursa olsun; teröre karşı olmayandan insan olmaz. Teröre karşı olmayandan adam olmaz. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın kökünü kazımak, Hizbullah`ın kökünü kazımak, FETÖ`nün kökünü kazımak, IŞİD`in kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak. Çatlasa da patlasa da.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA