20 Nisan 2025 Pazar

21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:56   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BAKANLıĞıMıZıN NORMAL DOĞUMU ÖZENDIRMESI SIZI NIÇIN BU KADAR RAHATSıZ EDIYOR?   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17   PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59    VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58   ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI


Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 17:10   Okunma : 734

Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

Her gittiği yerde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak’ı adeta bağırlarına basan Akdeniz sakinleri, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, tercihlerinin net olduğunu söyleyerek desteklerini dile getiriyor. Son olarak Bakliyatçılar Sitesi, Keresteciler Sitesi, Mersin Fırıncılar Odası ile Mersin Emlakçılar Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve esnafla buluşan Başkan Gültak, Mersin ve Akdeniz’de gerçek belediyeciliğin hâkim olması, hem hizmetlerin devam etmesi hem de barış, huzur ve sevgi ikliminin korunması için destek istedi.

“Sandığa giderken ideolojik değil, hizmet ve proje odaklı düşünelim”

Halk buluşmalarında; “Değerli vatandaşlarımızdan ricam, hem oylarını hem de Mersin ve Akdeniz’in geleceğini heba etmemeleridir” diyen Başkan Gültak; “Gerek elde ettiğimiz barış, kardeşlik ve sevgi ikliminin sürmesi, gerekse Akdeniz’de yakaladığımız hizmet atağının daha da büyüyerek sürmesi için hangi partiye gönül vermiş olursanız olun desteğinizi talep ediyorum. Geçen 5 yılda, halkımız arasında ayrımcılık yapmadan herkesin ve her kesimin belediye başkanı olmayı başardığımı düşünüyorum. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da önümüzdeki seçimde ideolojik değil, Akdeniz’e kazandırdığımız hizmetleri, proje ve yatırımları göz önüne alarak mantıklı hareket edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda sohbet ederek Akdeniz’i değiştiren hizmetleri, her yaştan insana dokunan eğitim, kültür, spor, sağlık ve istihdam alanındaki projeleri anlatan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, her kesimden olumlu dönüşler aldığını belirterek; 31 Mart’tan sonra da halkın güven ve teveccühü ile yeniden seçilip görevini sürdüreceğine inandığının altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA