19 Nisan 2025 Cumartesi

14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR  
 
     
   

VAHAP SEÇER, NAKLİYECİLER SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi`nde yer alan Nakliyeciler Sitesi`ni ziyaret etti.

 

Tarih : 7 Mart 2024 Perşembe 14:27   Okunma : 344

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi`nde yer alan Nakliyeciler Sitesi`ni ziyaret etti.

Başkan Seçer`e ziyaretinde, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, Akdeniz İlçesi Özgürlük Mahalle Muhtarı Ömer Ergüven, Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Nakliyeciler Derneği yönetimi ve üyeleri ile nakliyeciler eşlik etti.

SEÇER: “ÇALIŞAN KAZANIYORSA, BİZ KAZANACAĞIZ ÇÜNKÜ BİZ ÇALIŞTIK”

Nakliyecilerle bir araya gelen Başkan Seçer, Mersin`in lojistik kenti olması için attıkları adımlardan birinin Nakliyeciler Sitesi`ni yenilemek olduğunu belirterek, “İstanbul`dan sonra en geniş lojistik filosu Mersin. Mersin`in içinde her türlü teferruata sahip birimlerinin olduğu büyük bir lojistik merkezi yok. Biz sektöre bir söz verdik ve inşaatımızda da sona geldik. Yakın zamanda hep beraber bu Lojistik Merkezi`nin açılışını yapacağız” dedi. 31 Mart sonrası açılışın yapılacağını hatırlatan Seçer, “Çalışan kazanıyorsa, biz kazanacağız. Çünkü biz çalıştık. Herkese de hizmet ettik” diye konuştu.

LOJİSTİK MERKEZİ`NİN YAPIMI SÜRÜYOR

Başkan Seçer, Huzurkent`teki Lojistik Merkezi`nin özelliklerini anlatarak, “Arsa alanımız 76 bin 513 metrekare, yapı alanı 17 bin 618 metrekare. Toplamda 181 araçlık tır parkı var. Komisyoncular için 10 bloktan oluşan 100 adette ofis var. İçerisinde mescidi, çok amaçlı toplantı salonu olan idari binamız var. İki bina içerisinde 2 restoran, 2 kahvehane, banka ve 16 adet işyeri var. Tır sahamızda da servis bakım atölyeleri var. D-400`ün yanında yer olarak çok uygun. OSB`ye, Mersin merkeze, limana da yakın. Gayet güzel, tertemiz bir tesis olacak. Mayıs, Haziran gibi de tamamlayıp orayı sizlerin hizmetine sunarız. Daha güzel fiziki koşulları olan bir yerde de bundan sonra hizmetimizi sürdürürüz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BELEDİYEMİZDE BİRİNCİ SIRAYA YAZDIĞIMIZ DİSİPLİN VE SAYGI”

Lojistik Merkezi`ni yaparken dernek ve odaların da fikirlerini alarak yaptıklarını kaydeden Başkan Seçer, “Burayı tek başına ben yapmadım. MTSO, sizin derneğiniz ve bizim bürokratlar bir araya geldi, karşılıklı fikir alışverişi ile yaptık. Sizin görüşlerinizi aldık. Yönetim anlayışını da ortaklaşarak, bir karar veririz, protokol altına alırız” diye konuştu.

“MERSİN`İ AİLEM OLARAK GÖRÜYORUM VE HUZURLU OLMASINI İSTİYORUM”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Mersin`de her kesimi kucakladıklarını ve her yurttaşa kapılarının açık olduğunu belirten Seçer, sözlerini şöyle tamamladı:

“Başkan olarak, Mersin`in huzurlu olmasını istiyorum. Nasıl çocuklarımla ve eşimle kendi ailemde huzur istiyorsam; Mersin`i de bir ailem olarak görüyorum ve huzursuzluk olsun istemiyorum. Herkesi de kucaklıyoruz. Herkes müsterih olsun.”

BOZKURT: “30 YILLIK ÇÖZÜMSÜZLÜĞE ÇÖZÜM OLDUNUZ”

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, “30 yıllık çözümsüzlüğe çözüm olduğunuz için size, şahsım, yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer, nakliyecilerin sorunlarını dinleyip, Büyükşehir`in hizmetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin, vahap seçer, chp, seçim, 2024, 31 mart, hizmet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA