20 Nisan 2025 Pazar

21:32   GÖZTEPE, BEŞIKTAŞ ILE 1-1 BERABERE KALDı   21:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK`TEN İSTANBULLULARA `IMZA` ÇAĞRıSı: "VERECEKLERI IMZA CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZA, EKREM İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK IMZASı OLACAK."   20:48   ÖĞRENCILERIN SARAÇHANE YÜRÜYÜŞÜNE POLIS ENGELI   20:29   İLETIŞIM BAŞKANı ALTUN: TRT, MILLI MENFAATLERIMIZ DOĞRULTUSUNDA TARAFSıZ YAYıNCıLıĞıYLA MILLETIMIZIN GÜVENINI KAZANMıŞ KURULUŞLARıMıZDAN BIRISIDIR   20:26   EKREM İMAMOĞLU: “SEN BU ÜLKENIN KÖYLÜSÜNÜ, ÇIFTÇISINI NE ZANNETTIN? BAK DA BIRAZ FERASET VE BASIRET ÖĞREN”     19:05   CHP`NIN YOZGAT MITINGI ILKLERE SAHNE OLDU, BINLERCE ÇIFTÇI MITINGE DAMGA VURDU: "YOZGAT TARIH YAZDı"   18:33   PUTIN, PASKALYA DOLAYıSıYLA UKRAYNA`DA TEK TARAFLı ATEŞKES ILAN ETTI   17:56   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BAKANLıĞıMıZıN NORMAL DOĞUMU ÖZENDIRMESI SIZI NIÇIN BU KADAR RAHATSıZ EDIYOR?   17:31   ALPARSLAN TÜRKEŞ ANMASıNA SALDıRı DAVASıNDA KARAR: 12 KIŞIYE 1 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   17:17   PM ÜYESI ERTÜRK: "BIR IKTIDAR GIDIYOR, BAŞKA BIR IKTIDAR GELIYOR"   17:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "BURAYA KÖYLÜ, ÇIFTÇI, GENÇLER GELIYOR. ‘ARTıK YETER` DEMEK IÇIN GELIYOR"   17:05   CHP KAHRAMANMARAŞ MILLETVEKILI ÖZTUNÇ: "KARTALKAYA BARAJıNDA BULUNAN 70 MILYON METREKÜPTEN FAZLA SU ÇIFTÇIYE VERILMIYOR"   17:02   YOZGATLı VATANDAŞ: "GELMIŞ GEÇMIŞ EN BÜYÜK KALABALıKTı. HERKES NE OLACAĞıNı NE YAPACAĞıNı DA ÇOK IYI BILIYOR"   16:59    VELI AĞBABA: "ÇIFTÇILER AYAĞA KALKTı, ISYAN EDIYOR"   16:58   ÜMIT ERKOL: "ERDOĞAN`ıN ADAYıMıZı ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURUP, SANDıĞı GETIRIP ADILCE YARıŞMASı LAZıM"   16:40   İMAMOĞLU`NDAN ÇEŞMELILERE MESAJ: "EN ACIL IHTIYACıMıZ HER ALANDA ADALETTIR"   16:38   ABD YÜKSEK MAHKEMESI, GÖZALTıNDA TUTULAN VENEZUELALıLARıN SıNıR DıŞı EDILMESINI GEÇICI OLARAK DURDURDU   16:36   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BUGÜN ERDOĞAN`ıN GÖREVLENDIRDIĞI HAKEM AK PARTI`NIN FORMASıNı GIYMIŞTIR, RAKIBINE HAKSıZ KıRMıZı KART GÖSTERMIŞTIR"   16:34   İBB`DEN "FLORYA`DAKI SOSYAL TESISLERDE, PARKENIN ALTıNDA GÖMÜLMÜŞ HALDE 2 MILYON DOLAR BULUNDU" IDDIASıNA YALANLAMA   16:27   ALMANYA`DA İMAMOĞLU PROTESTOLARı IÇIN SOSYAL MEDYADAKI “VATAN HAINI” SUÇLAMALARıNA TEPKI: DEMOKRASIYI SAVUNMAK SUÇ DEĞILDIR  
 
     
   

CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”


CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş`ın yeni makam aracı aldığı ve Arapça bilmediği iddiaları üzerinden eleştirdi. Adıgüzel, “Diyanet kurumumuz da ele yazılan kopyalardan ve Arapça bilmeyen Diyanet işleri başkanı tarafından yönetiliyor. Maddi dünyamız da manevi dünyamız da perişan olmuş durumda. AK Partili seçmen için de rahatsız edici, benim için çok daha fazla rahatsız edici. Ali Erbaş`ın hemşehrim olmasından utanıyorum. Ali Erbaş`ın derhal görevinden biraz onuru varsa istifa etmesi lazım” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2024 Cuma 15:21   Okunma : 548

(ANKARA) - CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş`ın yeni makam aracı aldığı ve Arapça bilmediği iddiaları üzerinden eleştirdi. Adıgüzel, “Diyanet kurumumuz da ele yazılan kopyalardan ve Arapça bilmeyen Diyanet işleri başkanı tarafından yönetiliyor. Maddi dünyamız da manevi dünyamız da perişan olmuş durumda. AK Partili seçmen için de rahatsız edici, benim için çok daha fazla rahatsız edici. Ali Erbaş`ın hemşehrim olmasından utanıyorum. Ali Erbaş`ın derhal görevinden biraz onuru varsa istifa etmesi lazım” dedi.

Mustafa Adıgüzel,  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş için yeni bir makam aracı satın alındığı yönündeki iddialara ilişkin ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Erbaş`ı istifaya davet eden Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Bugünlerde tasarruf tedbirleri konuşuluyor. Tam da bu günlerde Diyanet İşleri Başkanımızın altıncı makam aracı aldığını öğreniyoruz. Herhalde yedincisi A7, sekizincisi A8 olacak. Biz Diyanet İşleri Başkanı`nın açılışını yapmaya gittiği camilerden daha fazla parayı yolda giderken harcadığını biliyoruz. Diyanet İşleri Başkanı`nın açılış yapamaya giderken harcadığı para, açılışını yaptığı camiden daha fazla. Yine yakınlara araçlarını tahsis ettiği, Ordu Üniversitesi`nde yakınlarını istihdam ettiğiyle ilgili çok sayıda şikayet de vardı.

“CENNETİ BU DÜNYADA YAŞAMAYI TERCİH ETMİŞ GÖRNÜYOR”

Diyanet İşleri Başkanı, hiçbir hutbede 10 Kasım dahil Atatük`ten bahsetmedi. Atatük`e hakaret eden adamı, ziyaret ederen onore etti. Bu şekilde tartışılan bir kişi şimdi de insanlar açlıkla imtihan edilirken altıncı makam aracını alıyor. Bakara Suresi 125. Ayet`te Allah`u Teala diyor ki; ‘Sizi mutlaka fakirlikle imtihan edeceğiz. Sabredenlere cenneti müjdele` diyor. Herhalde Ali Erbaş bu müjdeden faydalanmak istemiyor. Daha önce de TOKİ kredisi kullanıp da ev alanlara cenneti müjdelemişti. Kendisi Allah`u tealanın müjdesinden faydalanmak istemiyor çünkü kendisi bu kadar mal, mülk, makam içerisinde cenneti bu dünyada yaşamayı tercih etmiş görünüyor.

Erbaş`ın Arapça bilmediği, duaları avucunun içerisine yazıp da oradan okuduğu ortaya çıktı. Öyle bir enteresan dönem yaşıyoruz ki ekonomiyi ışık saçan gözlerden, emekli ve memur maaşını istatistik kurumunun yalan yanlış sözleriyle yönetilen bir ülkede maalesef Diyanet kurumumuz da ele yazılan kopyalardan ve Arapça bilmeyen Diyanet İşleri Başkanı tarafından yönetiliyor. Maddi dünyamız da manevi dünyamız da perişan olmuş durumda. AK Partili seçmen için de rahatsız edici, benim için çok daha fazla rahatsız edici. Ali Erbaş`ın hemşehrim olmasından utanıyorum. Ali Erbaş`ın derhal görevinden biraz onuru varsa istifa etmesi lazım."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA