21 Haziran 2024 Cuma

11:48   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`IN KATıLıMıYLA `YURT DıŞı ÖRGÜTLENME ÇALıŞTAYı` DÜZENLIYOR   10:01   HAVA SıCAKLıKLARı 13 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:38   YEŞIL GELECEK IÇIN KLAIPEDA`DA `YOL HARITASı` HAZıRLANDı   09:14   VAHAP SEÇER, BAYRAMıN 4. GÜNÜNÜ MEZITLI HALKıYLA GEÇIRDI   01:16   ÖZGÜR ÖZEL: “MEHMET ŞIMŞEK ILE GÖRÜŞME FIKRI CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ÇıKTı. BIZIM KEMER SıKMA VEYA ÖRTÜLÜ IMF POLITIKALARıNA DESTEK VERME GIBI BIR ŞEYIMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ”   12:03   LGS SıNAVı SONUÇLARı HAFTAYA AÇıKLANıYOR   11:53   YOL KENARıNDA 8 LIRAYA SÜT MıSıR SATAN OSMANIYELI KADıN ÜRETICI: "GEÇEN SENE ITIRAZ EDEN YOKTU BU SENE ITIRAZ EDIYORLAR"   10:51   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK HAVA SıCAKLıKLARı 9 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:56   ÇANAKKALE`DE TARIHI YARıMADADAKI ORMAN YANGıNı 18 SAATTIR SÖNDÜRÜLEMEDI   09:51   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜZERINDEN 500 GÜN GEÇTI... ANKA`YA KONUŞAN AILELER: "EYLEM TOK VE OĞLU ABD`DE YAKALANDıLAR, DEMEK KI KıRMıZı BÜLTEN IŞE YARıYORMUŞ”   09:49   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... YURT GENELINDE HAVA SıCAKLıKLARı MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK   09:36   VAHAP SEÇER, TOROSLAR`DA YAŞAYAN YURTTAŞLARLA BAYRAMLAŞTı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURSIYERLERI, ‘BEN KADıNıM` OYUNU ILE SEYIRCI KARŞıSıNA ÇıKTı   12:12   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, SAVAŞ KABINESINI FESHETTI   11:03   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA... MHP`LI KARAKAYA: "MISAFIR IKRAM EDILENI YEMIYORSA, GIDERKEN KENDISINE ÇıKıN YAPıLıR"   10:31   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA ZIYARETI... DENIZ YÜCEL: "TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI`NIN GEÇMIŞTEKI IŞLEVINI NE YAZıK KI KAYBETTIĞINI GÖRÜYORUZ"   10:26   TEMA VAKFı: “ÜLKEMIZDE 2012-2023 YıLLARı ARASıNDA YAKLAŞıK 410 BIN HEKTAR ORMAN ALANı KAYBEDILDI”   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ``MERTUSENG TURIZM ÇALıŞTAYı`` ILE SEKTÖRÜN ÖNDE GELENLERINI VE GENÇLERI BULUŞTURDU   19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: “İlk seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağız"


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Toroslar İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`nda, “Yapılacak ilk seçimlerde partimizi hep beraber iktidara taşıyacağız. Referansımız da belediyelerimizin hizmetleri olacak” dedi.

 

Tarih : 28 Mayıs 2024 Salı 17:52   Okunma : 320

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Toroslar İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`nda, “Yapılacak ilk seçimlerde partimizi hep beraber iktidara taşıyacağız. Referansımız da belediyelerimizin hizmetleri olacak” dedi.

Başkan Seçer, CHP Toroslar İlçe Başkanlığı tarafından Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi`nde düzenlenen CHP Toroslar İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`na katıldı.  

CHP`nin Danışma Kurulu Toplantıları`nı önemsediğini dile getiren Seçer, şunları kaydetti:

“Mersin`de bir devrim olmuştur” 

“Güneş balçıkla sıvanmaz. Her zaman söylüyorum; devrim lafla, sözle, retorikle olmaz; devrim uygulamayla olur, girersiniz fiili olarak uygularsınız. Mersin`de bir devrim olmuştur. Mersin tertemiz olmuştur. Mersin bugün sosyal demokrat, demokrat, Atatürkçü çizgide olan Başkanlar tarafından yönetiliyor. Bu bir devrimdir. Herkes en iyisini bildiğini iddia edebilir. Bu soyuttur. Kaybedilmiş seçimlerden sonra; ‘Ben her şeyin en iyisini yaparım, ben aday olsaydım kazanırdım. ‘Ben aday olsaydım daha yüksek oy alırdım.` Bunlar iddia ve soyut kavram. Abdurrahman Yıldız 5 yıl önceye göre ilçe belediyesinde aldığımız oyu 10 puan arttırarak belediye başkanı oldu. Bu somuttur. Vahap Seçer, 5 yıl önce rakibinin kalesi Toroslar`dan aldığı oyu 15 puan artırarak Türkiye`nin en iddialı oranı aldı mı buna bakacağız. Gerisini bir kenara bırakacağız. Düne ait ne varsa dünde kaldı. Artık yeni şeyler söylemek lazım. Yeni kadrolar lazım, yeni gençler lazım, çocuklarımız lazım. Onların önünü açacağız. Onun için bu bir devrim.”

Bir belediye başkanının kentini tanıması gerektiğinin altını çizen Seçer, şöyle devam etti:

“Oturan gitti, çalışan geldi”

“Kenti tanımak, nerede ne olduğun bilmek durumundayım. Nerede ne olduğunu bilemeyen bir belediye başkanı, yerinden kalkmayan bir belediye başkanının başına geleceklerini burada gördünüz geçen dönem. Oturan gitti, çalışan geldi; bu kadar basit. Biz gittik, gördük, tanıdık, hizmet yaptık ve kazandık. Ak Parti`nin yıllarca nemalandığı, karun gibi zengin olunca vazgeçtiği o bölgelere Cumhuriyet Halk Partili belediyeler gitti, hastaları ile hastalandı, çocuklarının eğitimini dert etti. Hamile kadının sütünü dert etti. Kimsesiz dedemin, nenemin akşam sıcak yemeğini dert etti. Hasta yatağında yatan hastanın sırtındaki yaraları dert etti. Onların yanında oldu, evladı oldu. Onlar da bizim öcü olmadığımızı gördü. Vahap Seçer burada halkçı oldu. Şimdi Abdurrahman Yıldız halkçı olacak. Sayın Başkan Yıldız gibi doğdu. Dünya görüşü, yaşam biçimi buna uygun. Toroslar`da halkçı bir belediyecilik uygulayacak. O zaman iktidar gelir mi gelmez mi hep beraber göreceğiz. Her şeyin başı çalışma. 

Türkiye`de birinci partiyiz. Bunlar önemli güç. Mersin`de 7 ilçemizde belediye başkanlarımız Cumhuriyet Halk Partili belediyeler. Bu bizim için çok önemli kazanımlardır. Başkanınız olarak bunun bilincindeyim ve farkındayım. Bu gücü en akıllı şekilde kullanacağız. Hem Mersin`imize çok daha güzel hizmetler yapacağız, daha vizyon projeleri katacağız; hem de hiç kimsenin endişesi olmasın, yapılacak ilk seçimlerde partimizi hep beraber iktidara taşıyacağız. Referansımız da belediyelerimizin hizmetleri olacak.”



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA