3 Temmuz 2024 Çarşamba

01:46   ANKARA`DA GÖZALTıNA ALıNAN ÖĞRETMENLER SERBEST BıRAKıLDı   01:36   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE... KANADA BÜYÜKELÇILIĞI`NE CAN DIZDAR ATANDı   01:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALE KALAN MILLI TAKıM`A TEBRIK MESAJı   01:01   TÜRKIYE, 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALDE   22:49   DP GENEL BAŞKANı UYSAL, “DEMOKRASIYE GEÇIŞ PLANı” TEKLIFINI AÇıKLADı: "AKP`NIN YAPMASı GEREKEN YENI BIR ANAYASA DEĞIL YENI BIR ANLAYıŞTıR"   22:40   MERSIN`DE TOKİ PROJESINDE ÇALıŞAN IŞÇILER, PARALARıNı ALAMADıKLARı IÇIN ANKARA`DA EYLEM BAŞLATTı   20:24   TANRıKULU, ZAMAN AŞıMıNA UĞRAYAN MADıMAK DAVASı`NA ILIŞKIN: "ALEVILER BU CUMHURIYETTE EŞIT YURTTAŞ DEĞILLER"   19:11   ÖĞRETMENLIK MESLEK KANUNU`NU PROTESTO EDEN 25 ÖĞRETMEN GÖZALTıNA ALıNDı   18:33   ABD`DE GÜNDEM: "JOE BIDEN BAŞKANLıK YARıŞıNDAN ÇEKILECEK MI?"   18:17   KıLıÇDAROĞLU`NDAN MÜLTECI KARŞıTı EYLEMLER IÇIN VATANDAŞA ÇAĞRı: KENDI VICDANıNıZA ÖMÜR BOYU ÇEKECEĞINIZ BIR VEBAL YÜKLEMEYIN. OYUNA GELMEYIN   17:42   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı SUAT KıLıÇ: "TÜRKIYE VE SURIYE`NIN ACILEN NORMALLEŞMESI ELZEMDIR"   17:25   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TUTUKLU SANıK DÖNEMIN CINAYET BÜRO AMIR AYKAL: "9 AY SABRETTIM, HUZURUNUZDA KONUŞMAYı BEKLEDIM. BAŞKALARı GIBI 40 KAPıNıN IPINI ÇEKMEDIM”   17:23   YENI BAKANLAR MURAT KURUM VE KEMAL MEMIŞOĞLU TBMM`DE YEMIN ETTI   17:10   SÜLEYMAN SOYLU`YA "KALP IŞARETI" YAPTıĞı IÇIN İSHAK ARSLAN`ı DARP EDEREK GÖZALTıNA ALAN POLIS HAKKıNDA 1,5 YıLA KADAR HAPIS ISTEMI   17:07   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E: "UTANMAZ ADAM!"   16:48   31 KURUMDAN KAYSERI AÇıKLAMASı...   16:30   YENI KABINE ÜYELERI KURUM VE MEMIŞOĞLU, YEMIN ETMEK İÇIN MECLIS`E GELDI   15:42   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... ABLA SELMA ATEŞ`TEN SANıKLARA SERT SÖZLER   15:20   KIRADA TÜFE DÖNEMI...   14:57   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI, KıRSAL MAHALLELERE 5 ADET ARAZÖZ TAHSIS ETTI  
 
     
   

Sinan Ateş cinayeti davası başlıyor... Duruşmanın yapılacağı Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü`nde yoğun güvenlik önlemleri alındı


 Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş`in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması saat 09.00`da başlayacak. Duruşmanın yapılacağı Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü`nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Duruşmayı izlemek için gelen Sinan Ateş`in eşi Ayşe Ateş, "Suçluların yargılanmasından başka birşey istemiyoruz" dedi.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 08:58   Okunma : 241

HABER: OGÜN AKKAYA

(ANKARA) -  Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş`in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması saat 09.00`da başlayacak. Duruşmanın yapılacağı Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü`nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Duruşmayı izlemek için gelen Sinan Ateş`in eşi Ayşe Ateş, "Suçluların yargılanmasından başka birşey istemiyoruz" dedi.

Sinan Ateş cinayeti davası öncesinde Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü çevresinde ve içinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cezaevi kampüsüne giden yolda trafik ve çevik kuvvet polisleri tarafından bazı araçlara arama işlemi uygulandı. Cezaevine giden yolda trafik yoğunluğu yaşanırken, yol kenarında TOMA araçları bekletildi. Cezaevi kampüsünde 10 kilometre çapında güvenlik önlemleri alındı. Kampüs önünde onlarca çevik kuvvet aracı ve çevik kuvvet polisleri beklerken, basın için ayrı bir alan hazırlandı. 

"Hala gelmeyen deliller var"

Duruşmayı izlemek için gelen Sinan Ateş`in eşi Ayşe Ateş, gazetecilere "Eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kuruldu. Bizim isteğimiz ayrılan dosyanın hızlıca tamamlanması ve eklenerek, eksiklikler giderilerek yargılamanın yapılması. Suçluların yargılanmasından başka birşey istemiyoruz. Hala gelmeyen deliller var. Mahkemede tüm bunları talep edeceğim. Yoğun güvenlik önlemleri altında yaşıyorum, gerekli haller dışında evden çıkmıyorum. Siyasi parti genel başkanları sağ olsunlar bizi yalnız bırakmayacaklarını açıkladılar" açıklamasında bulundu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA