3 Temmuz 2024 Çarşamba

01:46   ANKARA`DA GÖZALTıNA ALıNAN ÖĞRETMENLER SERBEST BıRAKıLDı   01:36   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE... KANADA BÜYÜKELÇILIĞI`NE CAN DIZDAR ATANDı   01:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALE KALAN MILLI TAKıM`A TEBRIK MESAJı   01:01   TÜRKIYE, 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALDE   22:49   DP GENEL BAŞKANı UYSAL, “DEMOKRASIYE GEÇIŞ PLANı” TEKLIFINI AÇıKLADı: "AKP`NIN YAPMASı GEREKEN YENI BIR ANAYASA DEĞIL YENI BIR ANLAYıŞTıR"   22:40   MERSIN`DE TOKİ PROJESINDE ÇALıŞAN IŞÇILER, PARALARıNı ALAMADıKLARı IÇIN ANKARA`DA EYLEM BAŞLATTı   20:24   TANRıKULU, ZAMAN AŞıMıNA UĞRAYAN MADıMAK DAVASı`NA ILIŞKIN: "ALEVILER BU CUMHURIYETTE EŞIT YURTTAŞ DEĞILLER"   19:11   ÖĞRETMENLIK MESLEK KANUNU`NU PROTESTO EDEN 25 ÖĞRETMEN GÖZALTıNA ALıNDı   18:33   ABD`DE GÜNDEM: "JOE BIDEN BAŞKANLıK YARıŞıNDAN ÇEKILECEK MI?"   18:17   KıLıÇDAROĞLU`NDAN MÜLTECI KARŞıTı EYLEMLER IÇIN VATANDAŞA ÇAĞRı: KENDI VICDANıNıZA ÖMÜR BOYU ÇEKECEĞINIZ BIR VEBAL YÜKLEMEYIN. OYUNA GELMEYIN   17:42   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı SUAT KıLıÇ: "TÜRKIYE VE SURIYE`NIN ACILEN NORMALLEŞMESI ELZEMDIR"   17:25   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TUTUKLU SANıK DÖNEMIN CINAYET BÜRO AMIR AYKAL: "9 AY SABRETTIM, HUZURUNUZDA KONUŞMAYı BEKLEDIM. BAŞKALARı GIBI 40 KAPıNıN IPINI ÇEKMEDIM”   17:23   YENI BAKANLAR MURAT KURUM VE KEMAL MEMIŞOĞLU TBMM`DE YEMIN ETTI   17:10   SÜLEYMAN SOYLU`YA "KALP IŞARETI" YAPTıĞı IÇIN İSHAK ARSLAN`ı DARP EDEREK GÖZALTıNA ALAN POLIS HAKKıNDA 1,5 YıLA KADAR HAPIS ISTEMI   17:07   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E: "UTANMAZ ADAM!"   16:48   31 KURUMDAN KAYSERI AÇıKLAMASı...   16:30   YENI KABINE ÜYELERI KURUM VE MEMIŞOĞLU, YEMIN ETMEK İÇIN MECLIS`E GELDI   15:42   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... ABLA SELMA ATEŞ`TEN SANıKLARA SERT SÖZLER   15:20   KIRADA TÜFE DÖNEMI...   14:57   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI, KıRSAL MAHALLELERE 5 ADET ARAZÖZ TAHSIS ETTI  
 
     
   

Bursa`nın Nilüfer ilçesinde orman yangını


Bursa`nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı`da orman yangını çıktı. Bursa Valiliği, yangına müdahale edildiğini belirtti.

 

Tarih : 30 Haziran 2024 Pazar 19:48   Okunma : 202

ZEHRA DEĞİRMENCİ

(BURSA) - Bursa`nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı`da orman yangını çıktı. Bursa Valiliği, yangına müdahale edildiğini belirtti.

Bursa`nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı`da henüz bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Yangından Uludağ Üniversitesi de etkilenirken, söndürme çalışmaları sürüyor. 

Bursa Valiliği`nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"İlimiz Nilüfer İlçesi Yolçatı mahallesinde meydana gelen orman yangınına müdahalemiz devam ediyor. Söz konusu yangına ekiplerimiz süratle müdahale ederken vatandaşlarımızla beraber orman teşkilatımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız hep birlikte karadan ve havadan yangını söndürmek için seferber olduk. Orman yangınlarına karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmalarının önemini tekrar hatırlatmak istiyorum. Valiliğimizce yasaklanan ormanlık alanlara girmemeleri, kesinlikle anız yakmamaları, bağ, bahçe ve sera temizlik işlerinde ateş kullanımından kaçınmaları, yol kenarlarına yangına neden olabilecek çöp, sigara izmariti vb. maddeleri bırakmamaları, uyarılara dikkat etmeleri ve görülen olumsuzlukları 112 Acil Çağrı Merkezi`ne iletmeleri konusunda vatandaşlarımızı duyarlı ve dikkatli olmaya davet ediyorum. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA