3 Temmuz 2024 Çarşamba

16:14   TOROSLAR BELEDIYESININ YOL YAPıM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   16:10   AÇıK RADYO`NUN YAYıN HAYATıNA SON VERILDI…   15:48   DİSK`TEN TÜİK ÖNÜNDE AÇıKLAMA...   15:37   ŞANGAY İŞBIRLIĞI ÖRGÜTÜ ZIRVESI.... PUTIN, ERDOĞAN`ıN TÜRKIYE`YE DAVETINE OLUMLU YANıT VERDI   15:31   CHP’LI DINÇER: “BALıK ÇIFTLIKLERI HEM DOĞAYA HEM TURIZME ZARAR VERECEK”   15:30   AKDENIZ’IN PARKLARı YENILENIYOR   14:51   BIRLEŞIK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU AÇıKLANAN TÜİK VERILERINE TEPKI GÖSTERDI   14:47   KEMAL KıLıÇDAROĞLU VE AYŞE ATEŞ, SINAN ATEŞ DAVASıYLA İLGILI BIRLIKTE AÇıKLAMA YAPTı   14:01   MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI, MADıMAK`TA KATLEDILEN AYDıNLAR ANıSıNA ANıT PARK YAPACAK   13:41   TARSUS’DA “KÖYDE HAYAT VAR” ETKINLIĞI BAŞLıYOR   13:37   TALAT DINÇER’DEN MERSIN’DE YıKıLAN OKULLAR HAKKıNDA SORU ÖNERGESI   13:06   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN SINCAN CEZAEVI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   12:37   MILYONLARCA EMEKLININ ELI YINE BOŞ KALDı   12:19   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERKEN SEÇIM MESAJı   11:24   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… AZMETTIRICI DOĞUKAN ÇEP`IN AVUKATı SINAN ATEŞ HAKKıNDA İDDIALARDA BULUNDU   11:15   NETANYAHU, İSRAILLI GENERALLERIN ATEŞKES İSTEDIĞI İDDIALARıNA YANıT VERDI   10:58   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TETIKÇI ERAY ÖZYAĞCı`NıN AVUKATı: “ERAY ÖZYAĞCı DEĞIL, SELMAN BOZKURT MAKTULE DOĞRU ATEŞ ETMEKTEDIR”   10:43   SILIFKE ZAFER ÇOŞKUSUNU HEP BIRLIKTE YAŞADı   10:35   KAHRAMANMARAŞ’DA ADALET NÖBETI    10:13   6 AYLıK ENFLASYON FARKıNA GÖRE YAPıLACAK ZAM ORANı BELLI OLDU  
 
     
   

Ali Yerlikaya`dan Kayseri Açıklaması...


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kayseri`de, bir Suriyelinin küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması üzerine dün gece yaşanan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 14:20   Okunma : 414

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya Kayseri`de yaşanan olaylara ilişkin, "İnsani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir. Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır" açıklaması yaptı. 

"Dün akşam saatlerinde Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde Suriye uyruklu I.A adlı şahıs, akrabası olan Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilmiştir. Konuyla ilgili derhal soruşturma başlatılmıştır. Ancak daha sonra vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir. Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır. Toplanan kalabalık saat 02.00`dan sonra dağılmıştır.

Türkiye bir hukuk devletidir. Güvenlik güçlerimiz tüm suç ve suçlularla mücadelesini dün olduğu gibi bugün de sürdürmektedir. Yüce Türk Adaleti, suçlulara hak ettikleri cezaları vermektedir.  Halkımızın kamu düzenini, güvenliğini ve insan haklarını gözetmeden çevreye zarar vermesi kabul edilemez. İnancımızda, medeniyet değerlerimizde, Aziz Milletimizin sicilinde olmayan yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA