8 Temmuz 2024 Pazartesi

14:10   DEPREMDE 97 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ÖZKAN CITY BLOKLARı`NıN AK PARTILI MÜTEAHHIDI MEHMET ÖZKAN HAKKıNDA TAHLIYE KARARı...   12:51   KARADUVAR SAHILI BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   12:49   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı PALAMUT’TAN MUHARREM AYı MESAJı   12:29   DOLANDıRıCıLARıN YENI YÖNTEMI "EVDE ÜRÜN PAKETLEME"...   11:59   DEPREMDE 44 KIŞIYE MEZAR OLAN SAITBEY SITESI DAVASıNıN DÖRDÜNCÜ DURUŞMASı YARıN GÖRÜLECEK...   11:48   CHP`LI YANKı BAĞCıOĞLU, ŞEHIT AILELERI VE GAZILER ÇALıŞTAYı RAPORUNU AÇıKLADı   11:29   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    11:02   PAZARLARDA MEVSIM SEBZE VE MEYVE FIYATLARıNıN YÜKSEKLIĞINDEN YAKıNAN YURTTAŞLAR: ARTıK PATATES SOĞANı TANEYLE ALıYORUZ   10:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, EMEKLILER HAFTASı`NDA YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARA ÖZEL ETKINLIKLER DÜZENLEDI   10:55   ÖZGÜR ÖZEL: ÇORLU TREN KATLIAMı`NıN 6`NCı YıLıNDA YAŞAMıNı YITIREN 25 YURTTAŞıMıZı RAHMETLE ANıYORUM   10:53   CHP NIZIP İLÇE BAŞKANı BOZFıRAT, YAŞAMıNı YITIRDI   10:43   GIRDI MALIYETLERINDEN YAKıNAN PATLıCAN ÜRETICISI: "KÂR EDECEĞIM YERDE ZARAR ETTIM``   10:31   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı NURETTIN GÜL: ``ETI KROM MADEN IŞÇILERININ VERMIŞ OLDUKLARı ONURLU MÜCADELEDE YANLARıNDAYıZ"   09:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “BÖLGESEL TRIATLON LIGI`NIN 7. BÖLGE 2. ETAP” YARıŞMASıNA EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:46   ORBAN`ıN YENI AŞıRı SAĞ ITTIFAKı AVRUPA PARLAMENTOSUNDA GRUP KURMA YETERLILIĞI KAZANDı   09:33   BAKAN YERLIKAYA: "CINSEL TACIZ, ÇOCUK MÜSTEHCENLIĞI, NITELIKLI DOLANDıRıCıLıK VE YASA DıŞı BAHIS SUÇLARıNA YÖNELIK OPERASYONLARDA 24 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NE BAĞLı ATA PARK, TATILCILERI AĞıRLAMAYA DEVAM EDIYOR   02:08   ÖZGÜR ÖZEL, FRANSA`DAKI SOL İTTIFAK`ıN SEÇIM ZAFERINI KUTLADı: “İTTIFAK`ıN FILISTIN DEVLETI`NI TANıMA IRADESINI MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUM”   01:38   ÖZGÜR ÖZEL, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLAN 17 YAŞ ALTı BASKETBOL MILLI TAKıMı`Nı KUTLADı   01:28   AYM, BILDIRI DAĞıTAN AKADEMISYENIN DISIPLIN CEZASı ALMASıNDA HAK IHLALI BULDU  
 
     
   

Silifke Belediyesi`nden kapsamlı sahil temizliği


Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyar`dan Yeşilovacık Mahallesi`ne kadar bulunan sahillerde kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

 

Tarih : 5 Temmuz 2024 Cuma 09:20   Okunma : 344

(MERSİN)- Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyar`dan Yeşilovacık Mahallesi`ne kadar bulunan sahillerde kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Silifke Belediyesi, denizlerde yoğunluğun yaşandığı yaz sezonunda ilçe genelindeki sahillerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 
Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Silifke Belediyesi olarak, sahillerimizin korunması ve temiz tutulması konusunda halkımızdan da destek bekliyoruz. Birlikte, daha temiz ve güzel bir Silifke için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için en güzel temizliğin kirletmemek olduğunu belirten Başkan Turgut, şunları söyledi:

"Bugün ilçemiz sınırlarında yer alan Narlıkuyu-Akyar Sahili`nden Yeşilovacık sınırına kadar uzanan sahillerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Ekiplerimiz yaz sezonu süresince rutin olarak temizlik çalışmalarını yapmakta fakat sahillerimizde yaşanan aşırı yoğunluk sebebiyle temizlik konusunda daha duyarlı olmalıyız. Bu temizlikte sahil boyunca geri dönüşüm süreci mümkün olmayan bir çok atık toplandı. Toplanan atıkları, bertaraf için çöp alanlarımıza göndereceğiz. Silifke`deki vatandaşlarımızın ve özellikle yaz tatili için kentimize gelen misafirlerimizin çevre duyarlılığı konusunda bizlere yardımcı olmasını istiyoruz."

"Halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz"

Turgut, "Bu güzel şehrimizin turizm potansiyelini güçlendirmek ve sahil şeridimizin tamamının temiz olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız da denizlerimiz ve sahillerimizin temizliğinden son derece memnun. Silifke`nin bir deniz kenti olma özelliğini ortaya koymaya ve halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA