2 Eylül 2024 Pazartesi

19:24   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÇOK YAKıNDA KILIDI KAPATACAĞıZ"   17:57   HAYTAP, ANKARA`DA YAVRU KÖPEĞI DIRGENLE ÖLDÜREN M.S.A. HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:54   BAĞıMSıZ MADEN İŞ, FERNAS MADENCILIK`TEKI KOŞULLARı PAYLAŞTı: "İŞÇILER TEHLIKE ALTıNDA ÇALıŞıYOR"   17:31   CHP`LI HASAN ÖZTÜRK: "TARıMDAN VAZGEÇILIYORSA, TÜRKIYE`NIN TÜM TOPRAKLARıNDA TARıMDAN VAZGEÇILECEK DEMEKTIR"   17:27   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN EŞI VE KıZıNı ZIYARET ETTI: "KÖTÜ MUAMELE HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞıZ"   17:18   ALI MAHIR BAŞARıR: ``TARıM IÇIN HIZMET VEREN ALATA ENSTITÜSÜ`NÜN IMARA AÇıLMASıNA IZIN VERMEYECEĞIZ``   17:13   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ``TÜRKIYE BATı`YA DÖNEREK MENZIL-I MAKSUDUNA VARAMAZ``   16:10   ANKARA POLATLı`DA YAVRU KÖPEĞI DIRGENLE ÖLDÜREN VATANDAŞ TUTUKLANDı   15:09   DERVIŞOĞLU`NDAN CUMA HUTBESINDE ATATÜRK`E `‘KAFIR`` DENILMESINE TEPKI   13:39   ULUSLARARASı CEZA MAHKEMESI, MOĞOLISTAN`DAN PUTIN`I TUTUKLAMASıNı TALEP ETTI   13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ZAFER BAYRAMı COŞKUSUNU KONSERLERLE TAÇLANDıRDı   12:54   DIYARBAKıR`DA KAYıP NARIN`IN AMCASı GÖZALTıNA ALıNDı   11:51   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: ``TOROSLAR`DA TEMIZLIK MESELESINI ÇÖZECEĞIZ``   11:33   AK PARTI GRUP BAŞKANVEKILI ÖZLEM ZENGIN`DEN `DILRUBA` AÇıKLAMASı: "`HIÇ PIŞMAN DEĞILIM` DIYOR. `ÜZGÜNÜM` DEMESINI BEKLERDIM"   01:56   BAŞKAN SEÇER, CHP AİLESİYLE ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI   16:27   UEFA AVRUPA LIGI VE UEFA KONFERANS LIGI`NDE TÜRKIYE TEMSILCILERININ RAKIPLERI BELLI OLDU   16:26   BÜYÜK ZAFER`IN 102`NCI YıL DÖNÜMÜ... TBMM`DEN BIRINCI MECLIS`E KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDI   16:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ IKTIDARıMıZDA BIR PARTININ GENEL BAŞKANı GELDIYSE RESMI TÖRENDE KONUŞTURACAĞıZ"   15:55   EKREM İMAMOĞLU: ``DIYANET İŞLERI BAŞKANı BU MILLETIN MILLI VE MANEVI DUYGULARıNı TAŞıYAN BIR INSAN DEĞIL, SIYASET YAPıYOR``   15:53   VELI AĞBABA: “TÜRKIYE MAALESEF AVRUPA`NıN MÜLTECI AMBARı DURUMUNDA”  
 
     
   

Mersin’de çocukların da bir kampüsü olacak


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ‘Mezitli Çocuk Kampüsü’ inşaatını yerinde inceledi. Çocuk Kampüsü’nün çalışmalarının son derece hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Başkan Seçer, “Eylül ayı gibi burada inşaat tamamlanmış olacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi her işte olduğu gibi bu işini de çok süratli yapıyor. 6 ay gibi bir sürede Çocuk Kampüsü tamamlanmış olacak” diye konuştu.

 

Tarih : 18 Temmuz 2024 Perşembe 10:19   Okunma : 517

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ‘Mezitli Çocuk Kampüsü` inşaatını yerinde inceledi. Başkan Seçer, "Her şey çocuklarımız için. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz, çocuklarımızı seviyoruz” dedi.

Kampüsün bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 3 bin metrekare bir alan üzerine inşa edildiğini aktaran Seçer, “Burada çocukların eğlenerek sanat, sinema, tiyatro, drama, bilim, tarım gibi alanlarda hem etkinlik hem atölye faaliyetleriyle eğitim almalarını sağlamak istiyoruz. Bir atölye binamız, çok amaçlı salonumuz, çocuklara etkinlik yapabileceğimiz açık çocuk alanları, Survivor parkuru var. Çocuklara dair ne istiyorsanız hepsi burada var" ifadelerini kullandı.

“Her şey çocuklarımız için”

Çocuk Kampüsü`nün Büyükşehir`in hizmete açtığı çocuk gelişim merkezlerinden farklı bir konseptte tasarlandığına dikkat çeken Seçer, “Farklı bir konsept, çocuk gelişim merkezleriyle karıştırmayalım. Bitince ve hizmete girince bunu daha net vatandaşlarımız görme imkânı bulacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 8 çocuk gelişim merkezi oluşturduk. Tarsus`tan Anamur`a kadar hepsi faaliyette. Bunun dışında 4 çocuk gelişim merkezi inşaatımız var. Her şey çocuklarımız için. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz, çocuklarımızı seviyoruz” diye konuştu.

Mersin`deki çocuklar, Çocuk Kampüsü`ne Büyükşehir`le kavuşacak

Geçen Mart ayında Mezitli`de Yaşar Doğu Caddesi`nde temeli atılan ve yapımı devam eden Mezitli Çocuk Kampüsü`nün tamamlanmasıyla çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri, sanat, drama, bilim, tarım gibi farklı etkinlik atölyelerinin bulunduğu modern bir tesis, kente kazandırılacak. Tesiste bulunan çok amaçlı salon da sinema, tiyatro, konser gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA