15 Eylül 2024 Pazar

01:18   SEYFE GÖLÜ TABIATı KORUMA ALANı`NA ILIŞKIN CUMHURBAŞKANı KARARı RESMI GAZETE`DE   01:18   SEYFE GÖLÜ TABIATı KORUMA ALANı`NA ILIŞKIN CUMHURBAŞKANı KARARı RESMI GAZETE`DE   22:11   BAŞAKŞEHIR, DEPLASMANDA 3 PUANı SON DAKIKADA ALDı   22:05   GALATASARAY, RIZESPOR`U 5 -0 MAĞLUP ETTI   21:44   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, BURCU VE ONUR ÇIFTININ NIKAH TÖRENINE KATıLDı   21:08   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "MASUM YAVRULARıMıZ NARIN VE SıLA`NıN HESABı SORULACAK"   20:22   KONYASPOR DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 1 -0 MAĞLUP ETTI   20:14   SIVASSPOR EVINDE, GAZIANTEPSPOR`U 3-2 YENDI   20:06   CHP MILLETVEKILI TEZCAN: "İKTIDAR, CENAZE TÖRENINI KENDI TÖRENIYMIŞ GIBI GÖSTERMEYE ÇALıŞTı"   19:04   EYLEMDEKI POLONEZ IŞÇILERI DÜN YAŞANAN SERT MÜDAHALEYI ANLATTı... TİP, İŞÇILERLE DAYANıŞMA ETKINLIĞI DÜZENLEDI   17:49   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, EZGI VE OZAN ÇIFTININ NIKAH TÖRENINE KATıLDı   16:53   TÜRKIYE HALK TEMSILCILERI MECLISI, İSTANBUL`DAN, İNCIRLIK ÜSSÜ`NE YÜRÜYECEK   16:49   TİP`LILERDEN KURTULMUŞ VE YıLMAZ`A TEPKI: ``TICARETI YAPANLAR, İSRAIL`E TAPANLAR``   16:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ`A "FILISTIN DAYANıŞMASı" SITEMI: ``BÖYLE GÜNDE IKILIK YARATıYORSUNUZ``   16:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ``AYŞENUR EZGI EYGI EVLADıMıZıN HESABıNı MUTLAKA SORACAĞıZ"   15:51   TÜRKIYE İŞÇI PARTILI ÖĞRENCILER, AYŞENUR EZGI EYGI`NIN ÖLDÜRÜLMESINI İSRAIL`IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:30   AYŞENUR EZGI EYGI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı... NUMAN KURTULMUŞ: ``AYŞENUR EVLADıMıZıN KATILLERINDEN BÜTÜN ULUSLARARASı MAHKEMELERDE HESAP SORULACAKTıR``   14:15   ASU KAYA: "CHP CIDDIYETLE VE TITIZLIKLE BAŞKA NARIN`LER OLMASıN DIYE BU KONUYU TAKIP EDECEK"   13:44   YRP`LI AYDAL`DAN OVP ELEŞTIRISI: ``YENI OVP`DE DE CEK-CAK EDEBIYATıNDAN BAŞKA BIR ŞEY YOK``   13:35   ARDANUÇLU PAZARCı: "MAAŞ 13 BIN LIRA; VATANDAŞ KIRASıNı Mı ÖDESIN, ÇOCUK MU BAKSıN? NEREYE VERECEK, YETMIYOR"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı coşkusunu konserlerle taçlandırdı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanında düzenlediği konserlerle taçlandırdı. İlçelerde Mut ve Silifke`de gerçekleştirilen konserlerin yanı sıra merkezde Özgecan Aslan Barış Meydanı ve Marina Yanı Kültür Park etkinliklerin adresi oldu. 

 

Tarih : 31 Ağustos 2024 Cumartesi 13:04   Okunma : 335

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanında düzenlediği konserlerle taçlandırdı. İlçelerde Mut ve Silifke`de gerçekleştirilen konserlerin yanı sıra merkezde Özgecan Aslan Barış Meydanı ve Marina Yanı Kültür Park etkinliklerin adresi oldu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Büyük Zafer`in 102`nci yıl dönümü coşkusunu kentin dört bir yanında düzenlediği konserlerle doruğa çıkardı. İlçelerde Mut ve Silifke`de gerçekleştirilen konserlerin yanı sıra merkezde Özgecan Aslan Barış Meydanı ve Marina Yanı Kültür Park etkinliklerin adresi oldu.

Merkezde; DJ performansları ile başlayan etkinlikler Özgecan Aslan Barış Meydanı`da Dilara ve Orange Band ve ardından İsmet Demir ve Orkestrası`nın konserleri ile devam etti. Coşkulu kalabalığın alanı doldurduğu, 90`lar ve son dönemin sevilen pop şarkılarının seslendirildiği konserde küçükten büyüğe herkes çalan parçalara eşlik etti. 

Kültür Park`ta gerçekleşen etkinlikte ise henüz 10 yaşında olmasına rağmen şimdiden sergilediği performansla geleceğin başarılı DJ`lerden biri olma yolunda ilerleyen DJ Kuzey Toptani sahne aldı. Etkinlikler, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gruplardan biri olan Filozof Kedi ve Sidar Baran Taş konseri ile devam etti. Konserlerde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anılarak, birlik ve beraberliğin sembolü olan Marşlar, hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla seslendirildi. 

 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA