8 Eylül 2024 Pazar

16:29   YAŞAM HAKKı SAVUNUCULARı ÇAĞLAYAN ADLIYESI`NDE...   16:24   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı KıLıÇ`TAN "MEHMET KASıM GÜLPıNAR" TEPKISI   15:58   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR, CAN ATALAY ILE ILGILI MECLIS BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞECEK   15:07   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN`DEN ‘OKULLARDA TEMIZLIK GÖREVLISI` AÇıKLAMASı   13:01   YAŞAM HAKKı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE YAŞAM NÖBETINE BAŞLADı   12:54   AYM, SOKAK HAYVANLARıNA ``ÖTENAZI``YI DE ÖNGÖREN YASAYı ESASTAN GÖRÜŞECEK   12:07   MSB KAYNAKLARıNDAN KARA HARP OKULU MEZUNIYET TÖRENINDE YAŞANAN OLAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: ``OLAY HER YÖNÜYLE INCELENMEKTEDIR``   11:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER ZABıTA PERSONELI ILE BIR ARAYA GELDI   11:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI MERCİ ÖĞRENCI DANıŞMANLıK MERKEZI`NDEN OKULA UYUM SÜRECI TAVSIYELERI    11:08   CHP`NIN, TÜZÜK DEĞIŞIKLIKLERININ GÖRÜŞÜLECEĞI İKINCI YÜZYıL DEĞIŞIM KURULTAYı YARıN BAŞLAYACAK   10:33   KAŞLı GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI, MERSINLI SIVIL TOPLUM TEMSILCILERINI KONUK ETTI   10:05   SILIFKELILER ADAMLAR GRUBU ŞARKıLARıYLA COŞTU   01:29   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: GAZETECI MURAT AĞıREL`I TEHDIT EDEN 2 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   21:11   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: ŞEHIDIMIZE ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM   20:36   DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NA "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇLAMASıYLA 4 YıLA KADAR HAPSI ISTEMIYLE YENI BIR DAVA AÇıLDı   19:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: “HIÇ KIMSE SIYASETI YARGı YOLUYLA DIZAYN ETMEYE KALKMASıN”    18:35   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN İBB BAŞKANı EKREM İMAMOĞLU`NA: "KIMSE YARGıYA PARMAK SALLAYAMAZ"   17:51   1 MAYıS TUTUKLULARıNA TAHLIYE KARARı   16:14   VELI AĞBABA`DAN, ÖMER ÇELIK`IN `ERKEN SEÇIM YOK` SÖZLERINE TEPKI   15:48   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER SPORUN ÖNEMINE DIKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDIYOR  
 
     
   

Acılı aile, 18 yaşındaki oğulları Alim Dede Önem`e çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan sürücünün yakalanmasını istiyor


Mersin`in Erdemli ilçesinde bisikletle işine giden 18 yaşındaki Alim Dede Önem, arkasından gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın üzerinden 42 gün geçmesine rağmen Alim Dede`ye çarparak ölümüne neden olan sürücü bulunamadı. Acılı aile çocuklarının ölümüne neden olan sürücünün yakalanıp, adaletin karşısına çıkarılması için çağrı yaptı.

 

Tarih : 27 Temmuz 2024 Cumartesi 09:59   Okunma : 478

HABER: KADİR DEVİR

Mersin`in Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi`nde 16 Haziran`da meydana gelen trafik kazasında harçlığını çıkarmak için çalıştığı işine bisikletiyle giden 18 yaşındaki Alim Dede Önem, arkasından gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın üzerinden geçen 42 güne rağmen, Alim Dede`nin ölümüne neden olan sürücü bulunamadı. Acılı aile çocuklarına çarparak ölümüne neden olan sürücünün yakalanmasını istiyor.

Baba Cihat ve anne Ayşe Önem kaza günü yaşanılanları anlatarak, oğullarının ölümüne neden olan sürücünün bulunarak adalet önüne çıkarılmasını istedi.

Acılı baba Cihat Önem olayı şöyle anlattı:

"Kurban Bayramı`nın birinci günü sabah oğlum Alim Dede Önem markette çalışmaya gidiyor. Giderken D-400 karayolunda bir araç gelip çarpıyor ve olay yerinde oğlum vefat ediyor. Aracın sahibi, araçla birlikte kaçıyor.  Bir an önce zanlının yakalanıp gereken cezayı almasını istiyorum. Bizim canımızı yaktı başka canlar yakmasın. Benim oğlumun çok hayalleri vardı. Hayalleri çoktu, sınavına girdi. Asker olacaktı, Milli Savunma sınavlarına girdi."

Çocuklarının ölümüne neden olan sürücünün yakalanması için yetkililere seslenen acılı ebeveynler şu ifadeleri kullandı:

"Bizim canımız yandı, başka canlar yanmasın"

"Jandarma, polis ve savcılarımız geldi. Tutanaklarını tuttular, kasten adam öldürmeden tutanak tuttular ama değişik bir gelişme yok. Ben devletten bunu istiyorum, bir an önce bizim ciğerlerimize bir su serpsinler. Yakalanmasını istiyorum. Adam elini kolunu sallayarak geziyor. Şimdiye kadar yakalandığına yönelik bir açıklama yapmadılar. Zanlı bir an önce yakalansın, başka canlar yakmasın istiyorum. Devletimden, devlet büyüklerimden bunu istiyorum. Özellikle Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan`a güveniyorum. Bizim canımız yandı, başka canlar yanmasın. Cezası neyse cezasını çeksin, adalete teslim olsun" 

Kazaya karışan sürücü hakkında arama kararı çıkarıldığı ve sürücünün kolluk güçleri tarafından arandığı öğrenildi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA