25 Eylül 2024 Çarşamba

11:21   90 YAŞıNDAKI HASTA ANNESIYLE YAŞAYAN ENGELLI VATANDAŞ: "YA HASTALıKTAN YA AÇLıKTAN YA DA BAKıMSıZLıKTAN ÖLECEĞIZ"   11:06   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI`NDEN "DÜNYA ECZACıLAR GÜNÜ" MESAJı   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN DÜZENLEDIĞI ‘ULUSLARARASı KILIKYA ULTRA MARATONU` IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   10:49   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT`TAN CHP İLÇE BAŞKANLıĞı`NA ZIYARET   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜRETICI HAK ETTIĞI GELIRI ELDE EDEMIYOR"   08:58   CHP`DE ROTA ERKEN SEÇIM...   01:04   BIRLEŞMIŞ MILLETLER GÜVENLIK KONSEYI,  LÜBNAN GÜNDEMIYLE TOPLANACAK   22:41   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN: ``TALEP OLDUĞU SÜRECE IMAM HATIP OKULU AÇMAYA DEVAM EDECEĞIZ``   19:29   RSF`DEN, GAZZE`DE GAZETECILERE KARŞı IŞLENEN SAVAŞ SUÇLARı IÇIN ULUSLARARASı CEZA MAHKEMESI`NE DÖRDÜNCÜ ŞIKAYET   17:35   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN ILKOKUL ÖĞRENCILERINE KıRTASIYE DESTEĞI   17:07   CHP KURMAYLARıNıN İMAMOĞLU ZIRVESI SONA ERDI... GÜL ÇIFTCI: ``OLASı BIR ANTIDEMOKRATIK, HUKUKA AYKıRı HUKUKA AYKıRı BIR KARAR ALıNMASı ALıNMASı DURUMUNDA TÜRKIYE`YE MALIYETI NE OLACAK``   16:24   YAŞAMıNı YITIREN SENARIST, YAPıMCı VE YÖNETMEN TOMRIS GIRITLIOĞLU IÇIN TÖREN DÜZENLENDI   15:55   KEMAL KıLıÇDAROĞLU`NDAN, EKREM İMAMOĞLU`NA DESTEK TELEFONU    14:46   ÖZGÜR ÖZEL`DEN “AHMAK DAVASı” AÇıKLAMASı   14:20   TÜRK HARB-İŞ SENDIKASı`NDAN 5`INCI ANA BAKıM FABRIKA MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   14:15   YENIŞEHIR BELEDIYE SPORLU GENÇ YETENEK YUSUF, SILIFKE BELEDIYE SPOR`A TRANSFER OLDU   14:10   AKDENIZ’DE KıRSAL MAHALLELERE HIZMET ATAĞı DEVAM EDIYOR   14:09   ÖZGÜR ÖZEL: “SURIYE ILE KURULAN HER DIPLOMATIK ADıM TÜRKIYE`DEKI SıĞıNMACı SORUNUNU ÇÖZMEYE KATKı SAĞLAYACAĞı IÇIN ÇOK DOĞRU ADıMDıR``   13:32   MOTO KURYE SAMET ÖZGÜL`ÜN KARDEŞI BERNA ÖZGÜL: "SABıKALı INSANLAR ARAMıZDA DOLANDıKÇA BIZ NE SAMET ÖZGÜL`Ü NE DE ŞEYDA YıLMAZ`ı KORUYABILIRIZ"   12:26   CUMHURBAŞKANı YARDıMCıSı YıLMAZ KÖRFEZ KIRLILIĞINDE YEREL YÖNETIMLERI IŞARET ETTI  
 
     
   

Melek Mızrak Subaşı: "Doğru çözüm önerileri bekliyoruz. Bu CHP`li belediyelerin elini kolunu bağlamaktan başka hiçbir şey değil"


Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediyenin SGK borcu olmadığını belirterek, "Ama şirketimizin var her belediyede olduğu gibi. Bununla ilgili aslında doğru çözüm önerileri bekliyoruz. Yapılandırma gibi. Çünkü geçtiğimiz dönemlerde biliyorsunuz ki Kilis, Adıyaman, Kütahya, Afyon AK Parti belediyelerindeydi. Ve o zaman bu kesintiler asla yapılanmadı. Ve ödeme de alınmadı. Bugün bu CHP`li belediyelerin elini kolunu bağlamaktan başka hiçbir şey değil" dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 09:56   Okunma : 338

Haber: İLEYDA ÖZMEN / Kamera: ÜNAL AYDIN

(BURDUR) - Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediyenin SGK borcu olmadığını belirterek, "Ama şirketimizin var her belediyede olduğu gibi. Bununla ilgili aslında doğru çözüm önerileri bekliyoruz. Yapılandırma gibi. Çünkü geçtiğimiz dönemlerde biliyorsunuz ki Kilis, Adıyaman, Kütahya, Afyon AK Parti belediyelerindeydi. Ve o zaman bu kesintiler asla yapılanmadı. Ve ödeme de alınmadı. Bugün bu CHP`li belediyelerin elini kolunu bağlamaktan başka hiçbir şey değil" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın belediyelerin SGK borcu ile ilgili yaptığı açıklamaları ANKA Haber Ajansı`na değerlendirdi. Bilecik Belediyesi`nin SGK borcunun bulunmadığını belirten Subaşı, şöyle devam etti:

"Çok tatsız konular. Çünkü CHP`li belediyeler olarak bugün yerel yönetimleri hep birlikte yönetmekteyiz. Ve yerel yönetimlere geldiğimiz günden bugüne zaten sürekli kısıtlama tedbirleriyle biz hizmet edemeyelim diye bir çaba var maalesef ki. Ve çok da zorlanıyoruz. Evet Bilecik Belediyesi olarak bizim belediyemizin SGK borcu yok. Ama şirketimizin var. Her belediyede olduğu gibi. Bununla ilgili aslında doğru çözüm önerileri bekliyoruz. Yapılandırma gibi. Çünkü geçtiğimiz dönemlerde biliyorsunuz ki Kilis, Adıyaman, Kütahya, Afyon AK Parti belediyelerindeydi. Ve o zaman bu kesintiler asla yapılanmadı. Ve ödemede alınmadı. Bugün bu CHP`li belediyelerin elini kolunu bağlamaktan başka hiçbir şey değil. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Biz de hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşuyoruz açıkçası. Ve hizmet etmeye de devam edeceğiz her ne olursa olsun. Ama elbette Cumhurbaşkanı`ndan daha yapıcı, yapılandırıcı çözüm önerileri bekliyoruz."

"Hayvanlarımızı yaşayacak, aşılayacağız, kısırlaştıracağız ve tekrar doğaya onları bırakmaya devam edeceğiz"

Subaşı, sokak hayvanlarıyla ilgili yasaya ilişkin de şöyle konuştu:

"Sokak hayvanlarıyla ilgili biliyorsunuz ki CHP Grup Başkan Vekillerimiz, Genel Başkanımız gerekli açıklamayı yaptılar. Bizim politikamız nettir. Biz yaşatmaktan yanayız. Hayvanlarımızı yaşayacak, aşılayacağız, kısırlaştıracağız ve tekrar doğaya onları bırakmaya devam edeceğiz. Bizden hiç kimse anlamının değişmediği takdirde o kelimeleri değiştirip ötanazi gibi kavramları beklemesin. Bizler daha farklı yaptırımlar bekliyoruz açıkçası. Hem yaşamı onlara bırakmak istiyoruz hem ekolojik sistemin normal devam ettirme çabasındayız. Ama tabii ki görmüyor, duymuyor değiliz saldırıları. İşte bunlarla nasıl başa çıkabiliriz? Onların doğasını çünkü biz katleden durumdayız. Bunlarla ilgili çözümler üretmekteyiz. CHP`nin bununla ilgili çok güzel önerileri oldu. Ben bunları defalarca tekrarlanan durumları bir daha tekrar ayrıcasında elbette değilim. Ama bu bir çözüm değil. Elbette ki biz yaşatmaya devam edeceğiz. Köpeklerimizi, kedilerimizi alacağız, kısırlaştıracağız, aşılayacağız ve doğal yaşam ortamlarını geri bırakmaya devam edeceğiz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA