4 Ekim 2024 Cuma

16:51   CERATTEPE`DEKI YENI ÇED BILGILENDIRME TOPLANTıSıNA TEPKI...   16:35   YENI NATO GENEL SEKRETERI MARK RUTTE`DEN KIEV`E ZIYARET   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   13:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN MERCAN 100. YıL İKLIM VE ÇEVRE BILIM MERKEZI`NE ZIYARET    11:21   DEM PARTILI ÇANDAR`DAN ERDOĞAN`ıN "İSRAIL" AÇıKLAMASıNA TEPKI   10:46   İSRAIL, BEYRUT`UN MERKEZINDE İSLAM SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NE AIT BIR TıP MERKEZINI VURDU   10:38   CEM GARIPOĞLU`NUN MEZARı BUGÜN AÇıLACAK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE YURTLARı, BARıNMA SıKıNTıSı YAŞAYAN ÖĞRENCILERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDIYOR   09:50   EKREM İMAMOĞLU İSTINAF ÖNÜNDE KONUŞTU   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, 27. ULUSLARARASı BEYPAZARı FESTIVALI`NE KATıLDı   01:24   ÖZGÜR ÖZEL: SIYASI YASAK ISTINAFTA ONANACAK AMA YARGıTAY AŞAMASı KALACAK   17:37   İMAMOĞLU`NUN ‘BEYLIKDÜZÜ DAVASı" ERTELENDI...   17:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: SINAN ATEŞ`IN ABLASı SELMA ATEŞ`E YAPıLAN SALDıRıYı LANETLIYORUM   17:17   TARSUS 3`ÜNCÜ KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI BAŞLıYOR   16:25   SINCAN CEZAEVI KAMPÜSÜ`NDE SELMA ATEŞ VE EŞINE SALDıRı: "SINAN`ı ÖLDÜRDÜNÜZ SıRA BIZE MI GELDI?"   16:01   İRAN, BÖLGEDEKI GERILIMDEN ABD VE AVRUPA ÜLKELERINI SORUMLU TUTTU   14:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, `AFET İZLEME VE YÖNETIM SISTEMI TATBIKATı`Nı IZLEDI   12:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER SÖZ VERDI...  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu İstinaf önünde konuştu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında siyasi yasak istenen ve kamuoyunda ``ahmak davası`` olarak bilinen davanın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi`ndeki karar duruşmasına katılmak için üçüncü kez dilekçe verdi.

 

Tarih : 3 Ekim 2024 Perşembe 09:50   Okunma : 416

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Bölge Adliyesi önünde ANKA Haber Ajansı`na açıklamalarda bulundu. Davanın hukuki bir dava değil, siyasi bir dava olduğunu vurgulayan İmamoğlu, ``Ahmak davası darbe girişimidir`` dedi.

İmamoğlu, ``Mahkemeye sunduğum talepte olduğu gibi seçilmiş bir yöneticinin görevini yapmaktan ve siyasi faaliyette bulunmaktan yasaklanmasının evrensel hukuk ölçüleri ve kamu vicdanı karşısında meşru olabilmesinin temel şartlarından birinin, söz konusu yöneticiye kendini bizzat savunma hakkı tanınması olduğunu düşündüğüm için bu talebimi az evvel üçüncü kez mahkemeye iletmiş bulunuyorum`` dedi.

(SÜRECEK)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA