5 Ekim 2024 Cumartesi

16:09   VAHAP SEÇER, ÇOCUK SAHNESI`NDE SERGILENEN ILK OYUNDA ÇOCUKLARLA BIR ARAYA GELDI   15:14   ALI ÖZTUNÇ`TAN AGİT-PA`YA GAZZE TEPKISI   14:24   MURAT EMIR`DEN BAHÇELI`YE TEPKI   14:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, YENI HIZMET BINASıNDAKI ÇOCUK SAHNESI`NDE MINIK TIYAROSEVERLERLE BULUŞTU   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`DEN MEHMET ŞIMŞEK`E: “GELDIĞI GÜN ENFLASYON YÜZDE 38`DI. BUGÜN 48”   12:09   CHP`LI ÇAKıRÖZER, EYLÜL AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı   10:12   ‘MERSIN 33 KART` OSMANIYE KOOPERATI`NE BAĞLı ARAÇLARA DA ENTEGRE EDILDI   09:42   ULUSLARARASı YENIŞEHIR KÜLTÜR FESTIVALI VE KITAP FUARı IÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   17:31   AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK: ``İSRAIL`IN KENDINI SAVUNMA HAKKı VAR` CÜMLESI, DÜNYANıN EN IKI YÜZLÜ CÜMLESI HALINE GELMIŞTIR, GEÇERSIZDIR``   16:51   CERATTEPE`DEKI YENI ÇED BILGILENDIRME TOPLANTıSıNA TEPKI...   16:35   YENI NATO GENEL SEKRETERI MARK RUTTE`DEN KIEV`E ZIYARET   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   13:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN MERCAN 100. YıL İKLIM VE ÇEVRE BILIM MERKEZI`NE ZIYARET    11:21   DEM PARTILI ÇANDAR`DAN ERDOĞAN`ıN "İSRAIL" AÇıKLAMASıNA TEPKI   10:46   İSRAIL, BEYRUT`UN MERKEZINDE İSLAM SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NE AIT BIR TıP MERKEZINI VURDU   10:38   CEM GARIPOĞLU`NUN MEZARı BUGÜN AÇıLACAK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE YURTLARı, BARıNMA SıKıNTıSı YAŞAYAN ÖĞRENCILERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDIYOR   09:50   EKREM İMAMOĞLU İSTINAF ÖNÜNDE KONUŞTU  
 
     
   

AK Parti Sözcüsü Çelik: ``İsrail`in kendini savunma hakkı var` cümlesi, dünyanın en iki yüzlü cümlesi haline gelmiştir, geçersizdir``


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ‘`Gazze`de olan şey insanlığa dönük bir saldırıdır. Gazze`de olan şey insanlığa dönük bir soykırım siyasetidir. Neredeyse Akdeniz`de balıkçı kayığı koyacak yer kalmamıştır. Her yer savaş gemisiyle dolmuştur. ‘İsrail`in kendini savunma hakkı var` cümlesi, dünyanın en iki yüzlü cümlesi haline gelmiştir. İsrail`in kendini savunma hakkı vardır cümlesi geçersizdir. BM Genel Sekreterini istenmeyen adam ilan edecek kadar pervasızlaşan Netanyahu hükümetidir. İsrail`in güvenliğini sağlamakla ilgisi yoktur. İsrail diğer ülkeleri bölgesel savaşa sokmak istemektedir`` dedi.

 

Tarih : 3 Ekim 2024 Perşembe 17:31   Okunma : 398

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana`da katıldığı TEKNOFEST`te yaptığı açıklamada, Türkiye`ye çok yakın coğrafyada gerçekleşen olayları dikkatle takip ettiklerini belirtti.

İsrail`in Gazze`ye ve Lübnan`a yönelik saldırılarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Sözcüsü Çelik, şöyle konuştu:

``Netanyahu`nun Birleşmiş Milletler konuşmasında Irak, Suriye, Lübnan, bütün bu bölgeyi bir çeşit lanetli bölge olarak ilan etmesi, bütün bu bölgede daha büyük istikrarsızlıklara imza atmak için bu soykırım hükümetinin birtakım hazırlıklar içerisinde olduğunu göstermektedir. Bu soykırım hükümetine karşı insanlık cephesinin söz söylemenin ötesine geçerek, gerçek anlamda soykırım siyasetini durduracak bir eylem ortaya koyamaması halinde bu bölgesel savaşın çok ötesine yayılan asimetrik birtakım istikrarsızlıkları da beraberinde getirebilecek, çok daha geniş coğrafyalara yayılabilecek bir istikrarsızlık alanı oluşturacaktır. Gazze`de olan şey insanlığa dönük bir saldırıdır. Gazze`de olan şey insanlığa dönük bir soykırım siyasetidir. Neredeyse Akdeniz`de balıkçı kayığı koyacak yer kalmamıştır. Her yer savaş gemisiyle dolmuştur. ‘İsrail`in kendini savunma hakkı var` cümlesi, dünyanın en iki yüzlü cümlesi haline gelmiştir. İsrail`in kendini savunma hakkı vardır cümlesi geçersizdir. BM Genel Sekreterini istenmeyen adam ilan edecek kadar pervasızlaşan Netanyahu hükümetidir. İsrail`in güvenliğini sağlamakla ilgisi yoktur. İsrail diğer ülkeleri bölgesel savaşa sokmak istemektedir. Asıl problem İsrail`i destekleyenler.

``Daha çok katliam yapmaya teşvik etmekten başka amaca hizmet etmeyeceği açık`

Birtakım kendi kafasına göre dini referanslara destek vererek, bölgedeki ülkelerin toprak bütünlüğüne ve bölgedeki sınırlara saldıran siyaseti, bu vesileyle yürütmektedir. Burada binlerce kadının ve çocuğun ölümü, kanın ortaya çıkması ise hiç kimse tarafından durdurulacak bir eylem olarak düşünülmemektedir. Bu saatten sonra ‘İsrail`in kendini savunma hakkı var` çerçevesinde ortaya çıkan her cümlenin İsrail`i ve Netanyahu hükümetini daha çok katliam yapmaya teşvik etmekten başka amaca hizmet etmeyeceği açıktır.``

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA