24 Ekim 2024 Perşembe

15:30   MHP TBMM GRUP DANıŞMANı GÜNGÖR`ÜN GÖREVINE SON VERILDI...   15:22   TARSUS BELEDIYESI 2025 MALI BÜTÇESI BELIRLENDI   15:19   MAHKEMEDEN NARIN GÜRAN`ı BABASı VE 22 KIŞI HAKKıNDA DURUŞMAYA ZORLA GETIRME KARARı   15:12   SES`TEN “YENIDOĞAN ÇETESI” PROTESTOSU   15:10   ÖZGÜR ÖZEL, TUSAŞ TERÖR SALDıRıSıNDA YARALANANLARı HASTANEDE ZIYARET ETTI…   15:03   KURTULMUŞ: ``HEM ZAMANLAMASı HEM SEÇILEN MEKAN ITIBARıYLA IYI ÇALıŞıLMıŞ, IYI HAZıRLANMıŞ BIR TERÖR SALDıRıSı"   14:05   İYİ PARTILI TÜRKKAN`DAN YENI ÇÖZÜM SÜRECI ELEŞTIRISI   14:03   ŞEHIT TAKSI ŞOFÖRÜ MURAT ARSLAN, KAHRAMANKAZAN ŞEHITLIĞI`NE DEFNEDILDI   13:39   DEPREMDE YıKıLAN BELUK APARTMANı A BLOK DAVASıNDA "BILIRKIŞI" KRIZI   13:12   CHP MYK`NıN GÜNDEMI IÇ GÜVENLIK...   12:52   İYİ PARTILI ÇÖMEZ, TUSAŞ SALDıRıSıNDAKI IHMALLERE DIKKAT ÇEKTI   12:43   TEİS`TEN, ITHAL ILAÇLARDA KURUN 21,67 LIRA OLMASıNA ELEŞTIRI...   12:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KADıNLARıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDIYOR   11:47   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER: "TEMIZLIK SADECE BELEDIYENIN GÖREVI DEĞILDIR, HEPIMIZIN ORTAK SORUMLULUĞUDUR"   04:59   CHP`LI NAZLıAKA, ŞEHIT ZAHIDE GÜÇLÜ`NÜN HIKAYESINI ANLATTı: EŞI ONA ÇIÇEK YOLLAMıŞ VE ÇIÇEĞI ALMAK IÇIN DıŞARı ÇıKTıĞı ESNADA TERÖRE KURBAN GITMIŞ   17:21   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN: TUSAŞ`ıN KAHRAMANKAZAN TESISLERINE YÖNELIK TERÖR SALDıRıSı SONRASıNDA ILGILI MAHKEME TARAFıNDAN YAYıN YASAĞı KARARı ALıNMıŞTıR   17:19   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: “TÜRKIYE DÜŞMANı TERÖRISTLERE KARŞı SON ANA KADAR MÜCADELEMIZI SÜRDÜRECEĞIZ"   17:10   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL, DIYARBAKıR`DA KONUŞTU: "KIMDEN NEREDEN NE GEREKÇEYLE GELIRSE GELSIN TERÖRÜ LANETLIYORUZ"   17:02   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TUSAŞ TESISLERINE YÖNELIK OLARAK GERÇEKLEŞTIRILEN TERÖR SALDıRıSıNı LANETLIYORUM”   16:59   TUSAŞ`A TERÖR SALDıRıSı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR: ``KONUYU IVEDILIKLE TAKIP EDIYORUZ``  
 
     
   

İYİ Partili Türkkan`dan yeni çözüm süreci eleştirisi


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis`te düzenlediği basın toplantısında; "Türk milletine karşı Cumhur İttifakı ile DEM bir aradalar. İmralı canisini salmayı kafaya koymuşlar. Vatana ihanetin adını demokrasi koydular. Kimse, bu vatanın sahibi Türk milletine `PKK`yı bitirdik` diyerek orduya ve devlete dönüşen terör örgütü PYD/YPG`ye razı edemeyecek. Hain Öcalan`ın ipini Meclis`e bağlamak isteyenlerin ayağına Türk milleti o ipi dolayacaktır" dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2024 Perşembe 14:05   Okunma : 389

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis`te düzenlediği basın toplantısında TUSAŞ`a dün yapılan terör saldırısı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin DEM Partililerle tokalaşmasının ardından başlayan yeni çözüm sürecine dair açıklamalarda bulundu. "Şehit analarının Meclis`e girişi yasaklandı ama bunun yerine bunca şehidin katili teröristbaşını Meclis`e davet edecek kadar cüretsiz oldunuz" sözleriyle Bahçeli`nin Öcalan`a çağrısını eleştiren Türkkan`ın yaptığı açıklamalar şöyle: 

"Terörle müzakere değil, sadece ve sadece mücadele edilir. Meclis açıldığından bu yana Türk milletini rencide eden, Meclis`in onuruna leke düşüren açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Saldırının TUSAŞ gibi bir tesise yapılması ise hain terör örgütünün sahiplerinin bir mesajı olarak görmek lazım. TUSAŞ saldırısı gösteriyor ki Amerika ve İsrail`in vekil gücüne dönüşen ve ipi bu sahipleri tarafından tutulan terör örgütü istese dahi silah bırakması kendi inisiyatifinden çıkmıştır. Bu işin boyutu İmralı`yı da Kandili de aşıyor. Medet umulan teröristbaşı Öcalan aslında yok hükmünde bir şahsiyete dönüşmüştür. Muhatap artık Amerika ve İsrail`dir. `PKK diye bahsettiğiniz bu örgütü sözle bitirmek istiyorsanız; bizim otonom bir devlet olarak kurduğumuz, 140 bin düzenli ordusu olan, bölgede bizim vekil gücümüz olan PYD/YPG`yi tanıyacaksınız.` diyecekler. Türkiye böyle bir durumla karşı karşıya.

"Türk milletine karşı Cumhur İttifakı ile DEM bir aradalar"

Şehit analarının Meclis`e girişi yasaklandı ama bunun yerine bunca şehidin katili teröristbaşını Meclis`e davet edecek kadar cüretsiz oldunuz. Sayın Bahçeli DEM`e el uzatmadan İmralı`daki bebek katilini serbest bırakmak için gerekli yasa tekliflerini hazırladılar. Aynı konuda 103 yasa teklifi verildi. 24-30 Eylül arasında umut hakkı için 103 yasa teklifi verdiler. 25 yılın doldurmuş müebbet hapis cezası alanlara şartlı tahliye yolunu açan adrese teslim bir yasa teklifi. Ardından Bahçeli`nin sözleri... Türk milletine karşı Cumhur İttifakı ile DEM bir aradalar. İmralı canisini salmayı kafaya koymuşlar. Vatana ihanetin adını demokrasi koydular. Kimse, bu vatanın sahibi Türk milletine `PKK`yı bitirdik` diyerek orduya ve devlete dönüşen terör örgütü PYD/YPG`ye razı edemeyecek. Hain Öcalan`ın ipini Meclis`e bağlamak isteyenlerin ayağına Türk milleti o ipi dolayacaktır."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA