30 Nisan 2025 Çarşamba

10:25   İSTANBUL MERKEZLI 10 ILDE FETÖ OPERASYONU... 18 DOKTOR GÖZALTıNA ALıNDı   10:24   ABD SENATOSU, TOM BARRACK`ı ANKARA BÜYÜKELÇISI OLARAK ONAYLADı   10:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MANAVGAT GIRIT`TEN SIDE`YE KÜLTÜR VE LEZZET FESTIVALI`NE KATıLDı   09:13   CHP`NIN 50 BIN 521 MAHALLE TEMSILCISI 15 MAYıS`TA SAHAYA INECEK, İMAMOĞLU IÇIN IMZA TOPLAYACAK   09:12   EGE DENIZI`NDE 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   07:09   İBB`YE YÖNELIK IKINCI DALGA OPERASYONU... 18 TUTUKLAMA, 4 EV HAPSI, 8 ADLI KONTROL   01:41   CEMAL ENGINYURT: SARAYDA İMAMOĞLU KORKUSUYLA UYUYAMıYORLAR   01:28   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN: SıRRı SÜREYYA ÖNDER IÇIN BEKLEYIŞIMIZ SÜRÜYOR, DOKTORLARıN AÇıKLAMALARı DıŞıNDAKI SÖYLENTILERE ITIBAR ETMEYINIZ   01:09   CHP BAŞAKŞEHIR İLÇE BAŞKANı KAYABASI: GENEL BAŞKANıMıZ ÖZGÜR ÖZEL`IN BAHÇEŞEHIR`DE MITINGININ YAPıLACAĞı ALANıN ELEKTRIKLERI KESILDI    01:09   ÖZGÜR ÇELIK: BÜYÜK BIR KOORDINASYON IÇINDE ÜLKEMIZ IÇIN ÇALıŞMAYA DEVAM EDIYORUZ   23:52   İBB`YE IKINCI DALGA OPERASYONU... ÇAĞLAYAN`DA ADLI KONTROL SEVINCI   21:07   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP`TEN BAKAN TUNÇ`A: ADALET BAKANı ADETA ELINDE SATıRLA ADALETI DOĞRUYOR AMA KARS`TA DA KASAPLıK YAPıYOR   21:05   TBMM GENEL KURULU... NAMıK TAN: SIZIN MILLI DAVANıZ KıBRıS DEĞIL. SIZIN DAVANıZ CÜZDANLARıNıZ, BANKA HESAPLARıNıZ, O HESAPLARA AKAN KIRLI PARALAR   21:04   CHP`LI ZEYBEK: KANAL İSTANBUL PROJESI, SADECE ÇEVRESEL BIR FELAKET DEĞIL, AYNı ZAMANDA SOSYAL VE EKONOMIK BIR YıKıMDıR   20:34   ÖZGÜR ÖZEL EV HAPSINDEKI GAZETECI İSMAIL SAYMAZ`ı ZIYARET ETTI   20:07   TUTUKLU ÖĞRENCILER IÇIN ANKARA`DA PROTESTO…”ARKADAŞLARıMıZıN SERBEST BıRAKıLMASı IÇIN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ”   19:59   CHP`LI UZGEL`DEN İTALYA BAŞBAKANı MELONI`NIN "İTALYA`YA TÜRKIYE KAYNAKLı GÖÇ HAREKETI SıFıRA INDI" AÇıKLAMASı NEDENIYLE ERDOĞAN`A TEPKI   19:45   TGC`NIN 48`INCI GENEL KURULU`NUN ILK GÜNÜ TAMAMLANDı: MUNYAR YENIDEN ADAY   19:42   TBMM KİT KOMISYONU`NDA `NADIR TOPRAK ELEMENTLERI` GÜNDEME GELDI... "NADIR TOPRAK ELEMENTLERI REZERVINI ADETA ALTıN TEPSIDE SUNUYORSUNUZ"   18:44   CHP GENÇLIK KOLLARı İL BAŞKANLARı SILIVRI`DE... "MÜCADELEMIZDEN BIR ADıM GERI ATMAYACAĞıZ"  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları 4 ayrı suçlama iddiasıyla gözaltına alındı


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, aralarında Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan`ın da bulunduğu 6 kişinin, "terör örgütü propagandası yapmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanunu`na aykırılık" ve "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu`na muhalefet" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. 

 

Tarih : 10 Ocak 2025 Cuma 10:39   Okunma : 535

Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, Akdeniz Belediyesinin DEM Parti`li meclis üyeleri Özgür Çağlar, Neslihan Oruç, Yakup Danış ve Hikmet Bakırhan gözaltına alındı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, "terör örgütü propagandası yapmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanunu`na aykırılık" ve "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu`na muhalefet" suçlarını işledikleri iddiasıyla 6 kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA