30 Nisan 2025 Çarşamba

15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ÖĞRENIM YARDıMı ÖDEMELERINI VE HALK KART TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “90 ITFAIYE ERI ALıMı IÇIN BAŞVURULAR, 20 MAYıS`TA BAŞLAYACAK”   13:47   BIRÇOK ILDE 1 MAYıS PROGRAMı DÜZENLENECEK... İŞTE IL IL DÜZENLENECEK ETKINLIKLER   13:01   CEM AYDıN`ıN SILIVRI SAVUNMASıNDAN: “ATANMAYAN ÖĞRETMENLERI, ÇOCUK IŞÇILERI, HAYATTAN KOPARıLAN, KADıNLARıN HAKKıNı SAVUNMAK IÇIN BURADAYıM”   12:57   CHP GENEL MERKEZI`NE DEV 1 MAYıS AFIŞI ASıLDı... “YA ADALET YA SEFALET”   12:36   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU`NDAN BAHÇELI`YE: "BUNLARıN PIŞIRDIĞIN AŞıN MALZEMESI ZEHIRDIR ZEHIR, SU KATSALAR NE KATMASALAR NE!"   12:30   ÖZGÜR ÖZEL: “KAYYUMA KALKıŞANı PERIŞAN EDERIZ”   11:55   CEM AYDıN`ıN DURUŞMASıNıN YAPıLDıĞı SILIVRI`DE GERGINLIK   11:42   YENIŞEHIR BELEDIYESI VE ÇMO ARASıNDA IŞ BIRLIĞI PROTOKOLÜ   11:39   TUTUKLANAN RAMAZAN GÜLTEN`IN AVUKATı HÜSEYIN ERSÖZ: TUTUKLAMA KARARı KEYFILIK TAŞıYOR, ITIRAZ EDECEĞIZ   11:21   İBB SORUŞTURMASıNDA EV HAPSI KARARı VERILEN İSKİ GENEL MÜDÜRÜ BAŞA: "TEHDITLER NEDENIYLE KORUMA BAŞVURUSUNDA BULUNDUM. HUKUKU UYGULADıĞıM IÇIN BURADAYıM"   11:17   CHP`LI SARıBAL: "SÜT ÜRETICISI, HER LITREDE YAKLAŞıK 8 LIRA ZARAR EDIYOR"   11:09   CHP`LI BAŞEVIRGEN: EMEKLININ YıLLARCA DÖKTÜĞÜ ALıN TERI ANCAK BIR YARıM ALTıN EDIYOR   10:25   İSTANBUL MERKEZLI 10 ILDE FETÖ OPERASYONU... 18 DOKTOR GÖZALTıNA ALıNDı   10:24   ABD SENATOSU, TOM BARRACK`ı ANKARA BÜYÜKELÇISI OLARAK ONAYLADı   10:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MANAVGAT GIRIT`TEN SIDE`YE KÜLTÜR VE LEZZET FESTIVALI`NE KATıLDı   09:13   CHP`NIN 50 BIN 521 MAHALLE TEMSILCISI 15 MAYıS`TA SAHAYA INECEK, İMAMOĞLU IÇIN IMZA TOPLAYACAK   09:12   EGE DENIZI`NDE 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   07:09   İBB`YE YÖNELIK IKINCI DALGA OPERASYONU... 18 TUTUKLAMA, 4 EV HAPSI, 8 ADLI KONTROL  
 
     
   

Vahap Seçer: Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2025 Pazar 10:14   Okunma : 458

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından Zeytinli Bahçe Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında vatandaşlarla buluşan Seçer, Gülnar-Bir Derneği yöneticileri ve katılımcılarla sohbet etti.

İftar programına, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar-Bir Dernek Başkanı Ahmet Uysal, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülnarlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Her zaman bir arada, mutluluk içerisinde olalım” dedi.

“Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği”

Siyasi parti ayrım gözetmeksizin ilçe belediyeleri ile iş birliği içerisinde Mersinlilere hizmet ettiklerini belirten Seçer, rekabetin seçime kadar olduğunu ancak seçim bittikten sonra rekabet ortamının yerini hizmet için birliğe bırakacağının altını çizerek, “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Ortak amacımız; ülkemizin dünyada çok daha saygın bir yere gelmesi. Belediye başkanınız olarak sizlerin bu anlamda rahat olmanızı isterim. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” diye konuştu. 21 Mart Cuma günü, Gülnar ilçesi eski otogarda Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar`da iftar programı olacağını duyuran Seçer, tüm Gülnarlıları iftarda bir arada olmaya davet etti.

İftar programına katkı sunan herkese teşekkür eden Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, “Makamların en alisi yüce Türk milletinin bir ferdi olmaktır. Çok olmak önemli değil, bir olmak önemli. Bir olalım, diri olalım ve daha nice Ramazan`larda bu mübarek iftar sofralarında buluşalım” ifadelerini kullandı.

“Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum”

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gülnar-Bir Derneği Başkanı Ahmet Uysal, “Ramazan ayı, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunun, gönül birliğinin güçlenmesine vesile olan bir aydır. Unutmayalım ki; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği, Zeytinli Bahçe Lisesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA