27 Nisan 2025 Pazar

13:28   MERSIN`DE KADıN DANıŞMA MERKEZLERI, PSIKOLOJIK VE SOSYAL DESTEK SAĞLıYOR   13:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI KURS MERKEZI ÖĞRENCILERI, BILGI YARıŞMASı HEYECANı YAŞADı   13:21   ÖZGÜR ÖZEL: “1 MAYıS`TA KADıKÖY`DE OLACAĞıM. SENDIKALAR `TAKSIM` DESEYDI, BIZ DE `TAKSIM` DERDIK”   12:54   AKDENIZ AKADEMISI `DEMOKRASI OKULU` AÇıLıYOR   12:03   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: “DEPOLARDA ÇÜRÜYEN SADECE SOĞAN DEĞIL, TÜRKIYE`NIN TARıMSAL GELECEĞIDIR”   11:42   NYT: “TÜRKIYE, GITTIKÇE OTOKRASIYE DOĞRU KAYARKEN, SOKAĞA ÇıKMA CESARETI GÖSTEREN YÜZ BINLER, KÜRESEL SESSIZLIKTEN ÇOK DAHA FAZLASıNı HAK EDIYOR”   11:16   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “DAVA AÇıLMAYAN CINSEL ISTISMAR DOSYALARı ENDIŞELERIMIZI ARTıRıYOR”   10:46   CHP`LI TANAL`DAN BAKAN TEKIN`IN AÇıKLAMALARıNA TEPKI: "DEVLET BANA TÜM EĞITIM SÜRECINDE ÜÇ ÖĞÜN SıCAK YEMEK VERDI. ŞU ANDA OKULLARDA ÇOCUKLARıN AÇLıĞıNDAN VE YEMEK HAKKıNDAN SÖZ EDIYORUZ"   10:04   ÖMER FETHI GÜRER: "ÜLKEMIZDE TARıMıN EN ÖNEMLI SORUNLARıNDAN BIRI DE ÜRETIM PLANLAMASı"   09:37   DENIZ YAVUZYıLMAZ`DAN MÜLKIYE MÜFETTIŞLERINE ÇAĞRı: "HAYDI, AK PARTI DÖNEMI İBB`DEKI SIKORSKY HELIKOPTERI YOLSUZLUĞUNUN GEREĞINI YAPıN DA GÖRELIM"   09:15   MAHMUT TANAL: "BUGÜN ‘YA KANAL YA İSTANBUL` DIYEREK KARŞı DURDUĞUMUZ; RANTTıR, TALANDıR, YALANDıR"   01:36   ALI MAHIR BAŞARıR: EKREM İMAMOĞLU`NA IFTIRALARıNıZLA DARBE YAPMAYA KALKıYORSUNUZ. İLK SEÇIMDE BAVULLARıNıZı TOPLAYıP TARIHI BIR FARKLA GIDECEKSINIZ   01:20   GÜL ÇIFTCI: AILEYI, KADıNLARı SIYASI KUMPASLARıN HEDEFI HALINE GETIRENLERI, HAKSıZ YERE SUÇLUYANLARı AFFETMEYECEĞIZ   23:52   MUĞLASPOR 2. LIG`E YÜKSELDI   22:46   SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   22:28   FENERBAHÇE, GAZIANTEP FK`Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   21:48   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, YARıN SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU VE DIĞER TUTUKLULARı ZIYARET EDECEK   21:20   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... VAHAP SEÇER: CHP`NIN MITINGINDEN ZIYADE BIR HALK MITINGI VARDı     20:47   TUTUKLU İPA BAŞKANı BUĞRA GÖKÇE: NE YAZıK KI AHLAKI HER TÜRLÜ SıNıRı AŞAN, KIN VE NEFRET DOLU BIR KÖTÜLÜK ILE KARŞı KARŞıYAYıZ   20:26   EKREM İMAMOĞLU: HERKESIN BILDIĞI `ÇıLGıN PROJENIZ` KANAL İSTANBUL`UN TAHMINI MALIYETI TAM 100 MILYAR DOLAR  
 
     
   

CHP Cumhurbaşkanı adaylığı önseçimi... Elazığlı genç: "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim"


CHP`de yapılan Cumhurbaşkanlığı önseçiminde parti üyelerinin yanı sıra üye olmayan vatandaşlar için de `dayanışma sandığı` kuruldu. Elazığ`ın çeşitli mahallelerinde kurulan sandıklara vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlendi. Oy vermeye gelen bir genç, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:24   Okunma : 405

(ELAZIĞ) - CHP`de yapılan Cumhurbaşkanlığı önseçiminde parti üyelerinin yanısıra üye olmayan vatandaşlar için de `dayanışma sandığı` kuruldu. Elazığ`ın çeşitli mahallelerinde kurulan sandıklara vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlendi. Oy vermeye gelen bir genç, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir" dedi.

CHP`de Cumhurbaşkanı adayı belirlenmesi için yapılan ön seçimlerde parti üyelerinin yanısıra üye olmayan vatandaşlar için kurulan dayanışma sandığına Elazığ`da yoğun ilgi gözlemlendi. Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf Canpolat CHP İl Başkanlığına gelerek dayanışma sandığında oy kullandı. İmamoğlu`nun tutuklanmasının demokrasiye darbe olduğunu belirten Canpolat, "Demokrasiyi savunmak için geldik buraya. Demokratik hakkımızı kullandık. Herkes şunu bilsin ki kimse zorbalıkla birşey yapamaz. Yani şimdi Ekrem İmamoğlu`nu tutuklanması demokrasiye darbedir. Haksızlık karşısında susanda dilsiz şeytandır bunu da herkes bilsin. Burada bağıra bağıra söylüyoruz" dedi.

``İnsanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir``

Ekrem İmamoğlu için kurulan dayanışma sandığında oy kullanan bir genç, parti üyesi olmadığını, ama yaşananlardan sonra partiye üye olmaya geldiğini belirterek, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir. Hani bir slogan var ya; fikirlere kurşun işlemez diye. Gerçekten fikirlere kurşun işlemez. İnsanların fikirlerine jop, biber gazı, kurşun işlemeyecek. Yaşadıkları sürece mücadele edecek. Mücadele edilmemiş bir hayat yaşamaya değmez. Ben buna inanıyorum" dedi.

Bir başka vatandaş ise, "Ben CHP`li değilim. Ülkücüyüm, İYİ Partiliyim. Türk Milliyetçisiyim. Türk bayrağını benden daha fazla seven bir Allah`ın kulunu tanımıyorum. Türk vatanını seviyorum. Onun için İmamoğlu`nun sağlam olduğuna inanıyorum. Adama leke atıyorlar" dedi. Bir başka vatandaş da yapılanların haksızlık olduğunu düşündüğü için oy verdiğini söyleyerek, "Yapılan haksızlıkları görüyoruz o nedenle geldik. Ben CHP`li değilim. Hiç bir zaman da oy vermedim" diye konuştu. 

Oy vermeye gelen bir vatandaş, "Cumhurbaşkanlığına giden yol hapishaneden geçer" derken başka bir vatandaş, "Bu insanların özgür iradesini yok etmektir. Bundan öte birşey var mı? Buna inanıyoruz ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA