(İSTANBUL) - CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın İstanbul Maltepe`de düzenlenecek mitinge katılım çağrısı yaparak, "Ben sizleri Silivri`den izleyeceğim ama tüm kalbimle, düşüncelerimle ve cümlelerimle sizlerle olacağım. İstanbul`un en büyük buluşmasında özgürlük, demokrasi, adalet için birlikte olalım" mesajını paylaştı.
CHP, İmamoğlu`nun ve bazı belediye başkanlarının tutuklanması ve partiye yönelik operasyonlara karşı yarın saat 12.00`de Maltepe Sahil Miting Alanı`nda miting düzenleyecek. Silivri`deki Marmara Kapalı Cezaevi`nde tutuklu bulunan İmamoğlu`nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"Benim kıymetli vatandaşlarım. Milyonlar oldunuz, sandıklara koştunuz. Bana çok güçlü bir yol haritası çizdiniz. Şimdi bayram arifesinde, Türkiye`nin ikinci yüzyılı yolculuğunun arifesinde, hep birlikte yola çıkacağız.
Çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlar, erkekler, hep birlikte İstanbul`un ve Türkiye`nin muhafızları olacağız. Ben sizleri Silivri`den izleyeceğim ama tüm kalbimle, düşüncelerimle ve cümlelerimle sizlerle olacağım. İstanbul`un en büyük buluşmasında özgürlük, demokrasi, adalet için birlikte olalım. Millet büyüktür.
`Dağ başını duman almış, yürüyelim arkadaşlar, güneş ufaktan şimdi doğar, yürüyelim arkadaşlar.` Sizi çok seviyorum. Her şey çok güzel olacak.Büyük buluşma 29 Mart Cumartesi saat 12.00`de Maltepe Sahil Miting Alanı`nda."