.JPG)
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 25. sanat sezonuna çocukların dünyasına renk katan “Bisküvi Adam” oyununun prömiyeriyle devam etti. Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyun, 6 yaş ve üzeri çocukları kahkahalarla dolu bir yolculuğa çıkarırken, minik seyircilerden büyük alkış aldı.
David Wood’un kaleme aldığı, Esin Eden’in Türkçeye kazandırdığı oyunun yönetmenliğini Genel Sanat Yönetmeni Ozan Erdönmez üstlendi. Renkli dekorlar, eğlenceli karakterler ve dostluk temasını öne çıkaran hikâyesiyle “Bisküvi Adam”, çocuklara unutulmaz bir tiyatro deneyimi sundu.
(1).JPG)
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Tiyatro Seyretmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında bugüne kadar 269 seansla toplam 48 bin 321 çocuğa ulaşıldı. İlk kez tiyatro izleyen minik seyirciler, oyundan dostluk ve dayanışmanın önemini öğrenerek salondan mutlu ayrıldı.
Genel Sanat Yönetmeni Ozan Erdönmez, “25. sanat sezonumuzda büyük bir prodüksiyon olan ‘Bisküvi Adam’ı çocuklarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz” dedi.