19 Nisan 2025 Cumartesi

15:46   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ MURAT ABBAS TAHLIYE EDILDI   15:37   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI YARıN YOZGAT`TA YAPıLACAK... İL BAŞKANı YAŞAR: “ADALETSIZLIĞE YOZGAT`TAN SES VERIYORUZ, ALANLARA SıĞMAYACAĞıZ”   15:29   MURAT EMIR`DEN NUMAN KURTULMUŞ`A: "YAPTıĞıNıZ IŞ HUKUKSUZDUR, ANAYASA SıNıRLARıNıN IÇINDE KALACAKSıNıZ"   14:53   RTÜK BAŞKANı ŞAHIN`DEN "YOUTUBE" AÇıKLAMASı   12:19   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ILÇEDEKI MUHTARLARLA BIR ARAYA GELDI   12:17   TARSUS BELEDIYESI`NIN EMEKLI EVI HIZMETE AÇıLDı   12:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ARATOS MATEMATIK EVI, BUGÜNE DEK BIN 400`DEN FAZLA ÇOCUĞU KONUK ETTI   10:47   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT LOKANTASı`NıN INŞAATıNı INCELEDI   10:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GÜLNAR`DA YOL YAPıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:46   TÜRK YıLDıZLARı, MERSIN SEMALARıNDA ILK IMZAYı PROVA UÇUŞUYLA ATTı   09:34   SILIFKE`DE 23 NISAN`DA ÇOCUKLAR YÜZECEK, BAYRAM COŞKUSU BÜYÜYECEK   10:57   OYUNCU CEM YIĞIT ÜZÜMOĞLU`NUN YURT DıŞıNA ÇıKıŞ YASAĞı ITIRAZı REDDEDILDI   10:52   YUSUFELI`NDE KURULMASı PLANLANAN HES PROJESI IÇIN BILGILENDIRME TOPLANTıSı, KÖYLÜLERIN TEPKISI ÜZERINE YAPıLAMADı   10:51   MHP`LI İSMET BÜYÜKATAMAN`DAN ÖZGÜR ÖZEL`E "3T" YANıTı: "ÖZGÜR ÖZEL`IN 3T`SI TALAN, TEZVIRAT, TESLIMIYET..."   10:50   CAN ATALAY`ıN ANNESI ŞÜKRAN ATALAY: “3 SENEDIR OĞLUM IÇERIDE, BUNUN HESABıNı KIM VERECEK BIZE? BU NEFRET, BU KIN BITSIN ARTıK”   10:47   MERSIN BAROSU`NDAN GÖKSU DELTASı IÇIN ÇAĞRı: "YANGıNLARı ÖNLEYIN"   10:42   ALTıN SON 5 YıLıN REKORUNU KıRDı: GRAM ALTıN 4 BIN 100 TL`YE YAKLAŞTı.   10:39   AYM`DEN, POLIS OPERASYONUNDA YARALANAN KIŞININ BIREYSEL BAŞVURU SONUCU "HAK IHLALI" KARARı...   10:29   CHP`YE KAYYUM IDDIASı... DEVA PARTISI LIDERI ALI BABACAN: "DEMOKRASI AYıBıDıR"   10:25   DENIZLERDE AV YASAĞı BAŞLADı... TRABZONLU BALıKÇıLAR, GELECEK SEZONDAN UMUTLU  
 
     
   

Büyükşehir Ramazan ayının coşkusunu Anamur’a taşıdı..


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayının gelmesiyle beraber ilçelerde düzenlenen ve coşkuyla karşılanan Ramazan etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 3 Haziran 2017 Cumartesi 22:36   Okunma : 1473

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce Mersinliyi buluşturan iftar sofrası, bu kez muzun başkenti Anamur’da kuruldu. Anamur Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte oruçlarını açan Anamurlular, sahnelenen etkinliklerle keyifli bir akşam yaşadı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’nın da katıldığı Ramazan etkinliğinde Anamurlulara seslenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyeciliğin sadece eksik olan hizmetleri tamamlamak değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik ortamı yaratmak olduğunu söyledi. Başkan Kocamaz,  “Davetimize icabet edip, buraya kadar gelip, bu iftar sofrasını bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizin tamamında varız. 810 mahallemizde, kapanan 40 beldemizin tamamında varız. Belediye dendiği zaman eksik hizmetlerin tamamlanması için görev almış kuruluşlar akla geliyor. Bizim için bunlar çok önemli ama bunlardan daha önemlisi ülkemizin geçirdiği bu zor dönemde, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ramazan birleşme, bütünleşme, dayanışma, yardımlaşma ayıdır. Ramazan aylarını iyi değerlendirelim. Onun için sizlerle beraberiz ve sizlerle bu iftar sofralarında buluşuyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Kocamaz’a Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından gelincik tablosu hediye edildi.

5 bin kişilik iftar 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında aynı iftar sofrasında bir araya gelen Anamurlular, Büyükşehir Belediyesi Aşhane’sinde hazırlanan ve 4 çeşitten oluşan 5 bin kişilik iftar menüsü ile dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Oruçların açılması ile birlikte sahnelenen Sema gösterileri ve tasavvuf müziği ile keyifli bir Ramazan akşamı yaşayan Anamurlular, Aşık Sefai ile şair Ahmet Coşkun ve Selami Durmuş tarafından hazırlanan birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği ‘Biz Türkiye’yiz’ konseri ile unutulmayacak bir akşam yaşadı.

 

Paylaş :
Etiketler :  anamur belediyesi, mersin büyükşehir belediyesi, ramazan, burhanettin kocamaz.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA