16 Eylül 2024 Pazartesi

16:10   KAS HASTASı YAKUP BEBEĞIN BABASı ERTAN ÇALıK: “ÇOCUĞUMUZUN TEDAVISI IÇIN 3 MILYON 200 BIN DOLAR PARAYA IHTIYACıMıZ VAR”   15:49   ÖZGÜR ÖZEL: “ANAYASA`NıN ILK DÖRT MADDESINE KARŞı ÇıKAN HÜDA PAR`Lı GEÇMIŞIN HIZBULLAHÇı DOMUZ BAĞCıLARı, IKTIDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE ENGEL OLAMAZLAR”   15:47   DEM PARTI`NIN 4 GÜN SÜREN MERKEZI ÖRGÜTLENME KONFERANSı SONA ERDI...   15:37   ANAYASA MAHKEMESI, MAAŞ ZAMMıNı BEĞENMEYIP YÖNETICIYE MAIL ATAN IŞÇIYI HAKLı BULDU   14:06   CHP LIDERI ÖZEL`DEN HÜDA-PAR`A `‘ANAYASA`` YANıTı   11:23   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı... MAHKEME ARA KARARıNı AÇıKLAYACAK   10:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN HAYATıNı KURTARDıĞı ŞIRIN`IN ARTıK BIR YUVASı VAR   10:12   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, PERSONELI ILE PIKNIKTE BULUŞTU   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, FıNDıKPıNARı VE AYVAGEDIĞI SÜPER KUPA FINALI`NI IZLEDI   13:27   BAKAN ÖMER BOLAT: “EMLAKTA DOĞRULANMıŞ ILAN DÜZENLEMEMIZ BUGÜNDEN ITIBAREN UYGULANMAYA BAŞLANDı”   13:19   ÖMER FETHI GÜRER, SILAJLıK MıSıR ÜRETICILERININ SORUNLARıNı DINLEDI: “ÜRÜNLERI SATACAK ALıCı BULAMıYORUZ”   13:06   KPSS-ORTAÖĞRETIM SıNAVı SONA ERDI   12:43   "ADALET NÖBETI"NI KUĞULU PARK`TA SÜRDÜREN DEPREMZEDE DÖNE KAYA: " CUMHURBAŞKANı`NDAN BAKANLıKLARıNA KADAR HERKESI ADALETIN SAĞLANMASı IÇIN GÖREVE DAVET EDIYORUM"   12:33   İSTANBUL BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı EKREM İMAMOĞLU TRABZON`DA: “ŞEHITLERIMIZE RAHMET DILIYORUZ, TERÖRÜ LANETLIYORUZ”   12:19   SAĞLıK ÇALıŞANLARıNA SORUŞTURMA, INCELEME VE TEHDIT IDDIASı... BIRLIK SAĞLıK SEN GENEL BAŞKANı DOĞRUYOL: "SAĞLıK BAKANLıĞı ÇALıŞANLARı MAALESEF SAHIPSIZ KALMıŞ VE ORTAYA ATıLMıŞ DURUMDADıR"   12:17   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, KIEV`DE ABD KONGRESI DELEGASYONUYLA GÖRÜŞTÜ   11:06   ERDOĞAN TOPRAK: NARIN VE SıLA OLAYLARı GÖSTERDI KI, TÜRKIYE`DE ÇOCUKLAR SAHIPSIZ   10:59   KPSS-ORTAÖĞRETIM SıNAVı... 1 MILYON 864 BIN ADAYıN BAŞVURDUĞU SıNAV 10.15`TE BAŞLADı   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN KENT GENELINDE AKDENIZ MEYVE SINEĞINE KARŞı ÖNLEM   09:48   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: AKP IKTIDARı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETI MEŞRULAŞTıRMAYA HIZMET EDIYOR  
 
     
   

Pityussa Adası’na operasyon..


Mersin İl Jandarma ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, Dana Adası’nda 56 güvenlik personeli ile arama ve tarama operasyonu düzenledi. Operasyona narkotik köpekleri Çaylak ve Hasır’da katıldı.

 

Tarih : 12 Haziran 2017 Pazartesi 23:06   Okunma : 1966

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, narkotik tespit planı kapsamında muhtemel kenevir ekim alanlarının tespiti, kültür ve tabiat varlıklarının kontrolü ile kaçak kazı olaylarının engellenmesi amacıyla Pityussa Adası olarak bilinen Dana Adası’na operasyon düzenledi. TSCG 305 Komutanlığına ait Sahil Güvenlik botu ile Dana Adası’na düzenlenen operasyon, drone ile havadan da takip edildi.

Jandarma özel timlerinin de bulunduğu 56 personelin katıldığı operasyonda, narkotik köpekleri Çaylak ve Hasır’da katıldı. Yapılan operasyon ile ilgili Mersin Valiliği İl Jandarma Komutanlığı’ndan şu açıklamalar yapıldı: “Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığınca müşterek olarak; Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı, TSCG 305 Komutanlığı, Taşucu Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’nın katılımı ile; kolluk kuvvetleri arasında koordinasyonun sağlanması ve müşterek hareket kabiliyetinin arttırılması, Pityussa (Dana) Adasında narkotik tespit planı kapsamında muhtemel kenevir ekim alanlarının tespiti, kültür ve tabiat varlıklarının kontrolü ile kaçak kazı olaylarının engellenmesi, maksadıyla Mersin ili Silifke ilçesinde bulunan Pityussa (Dana) Adası’na operasyon faaliyeti icra edilmiştir.

İcra edilen operasyon kapsamında, Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı, Taşucu Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı personelleri TSCG 305 Komutanlığına ait Sahil Güvenlik botu ile Taşucu Limanı’ndan alınarak Pityussa (Dana) Adasına intikalleri sağlanmıştır. Pityussa (Dana) Adası; Komando Timleri, Jandarma Asayiş Timleri, KOM unsuru, Narkotik Köpek Unsurlu ve TSCG 305 Kontrol Tim personeli marifetiyle arama/tarama ve keşif/gözetleme faaliyeti ile KOM Şube Müdürlüğü Unsurunca Drone marifetiyle keşif uçuşu yapılarak kontrol edilmiştir.

Operasyona toplam (56) personel ile Narkotik Köpekleri Çaylak ve Hasır katılmıştır. Mersin İl J.K.lığı Ekipleri 2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkındaki Kanun, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Kaçakçılıkla Mücadele Kanunları çerçevesinde bölgesinde emniyet ve asayişi sağlamak, halkın can ve mal güvenliği ile huzurunun devamı için 24 saat esasına göre görev yaparak, meydana gelen suçları aydınlatma ve suçluları yakalama çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam etmektedir.”

Paylaş :
Etiketler :  mersin il jandarma komutanlığı, sahil güvenlik akdeniz bölge komutanlığı, dana adası, taşucu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA