14 Mart 2025 Cuma

12:59   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ, BILIM VE TEKNOLOJI ŞENLIĞI`NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU   12:35   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, IFTAR SOFRALARıNDA VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDIYOR   11:11   İŞ INSANı MEHMET CENGIZ, SÖZCÜ GAZETESI`NIN 26 YAZARı VE MUHABIRI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   10:17   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TıP BAYRAMı MESAJı: "TOPLUM SAĞLıĞı IÇIN FEDAKARCA HIZMET EDEN TÜM SAĞLıK EMEKÇILERININ 14 MART TıP BAYRAMı`Nı KUTLUYORUM"   10:07   BURHANETTIN BULUT: "İNTERNET HABER SITELERININ DESTEKLENMESINE VE YASAL DÜZENLEMELERE IHTIYAÇ VAR”   09:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, CAMIYE SıĞıNAN ANNE KEDI VE YAVRULARıNı SAHIPLENDIRDI   09:37   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, IFTARDA SARıAYDıNLıLARLA BIR ARAYA GELDI   02:04   FENERBAHÇE, RANGERS`E PENALTıLARDA 3-2 MAĞLUP OLDU; AVRUPA`YA VEDA ETTI   22:58   ENGIN ALTAY`DAN TÜİK`E TEPKI: "BENDEN ALDıĞı PARALARLA ETIK VE LIYAKAT EĞITIMI ALSıN"   21:29   ŞIŞLI BELEDIYE MECLIS ÜYESI YUSUF ÖZCAN, CHP`DEN ISTIFA ETTI   21:09   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN TBMM`DE MILLETVEKILLERIYLE IFTAR YEMEĞINDE: “27 ŞUBAT TARIHI ITIBARIYLE, TERÖRSÜZ TÜRKIYE GIRIŞIMINDE KRITIK BIR EŞIK DAĞı SUHULETLE AŞıLMıŞ OLDU”     20:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKEYI YÖNETEN TOKLAR, ÜLKEDE OY ALDıKLARı, AÇ BıRAKTıKLARı INSANıN HALINDEN ANLAMıYORLAR"   17:51   TBMM`DE "KURUCU ÖNDER" TARTıŞMASı... CHP`LI EMIR: "BU ÜLKENIN BIR TEK KURUCU ÖNDERI VAR, O DA GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL, ŞIŞLI BELEDIYE MECLIS ÜYESI YUSUF ÖZCAN`ıN ISTIFASıNı ISTEDI   15:43   İMAMOĞLU, BURSA`DA: “BIZ BU YOLA MILLETIN HAKKıNı MILLETE VERMEK IÇIN ÇıKTıK. İKTIDAR OLACAĞıZ. CHP BAŞARACAK”   15:22   TÜİK DAVASıNDA YENI GELIŞME... MAHKEME TÜİK`TEN 2024 YıLı ILK 6 AYLıK ENFLASYON VERILERININ NASıL HESAPLADıĞıNA ILIŞKIN TÜM BELGELERI GÖNDERMESINI ISTEDI   14:42   GÜVENPARK`TAKI TERÖR SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER ANıLDı   10:51   TÜİK: TÜRKIYE`DE 1 MILYON 750 BIN 900 YAŞLı TEK BAŞıNA YAŞıYOR, YAŞLıLARıN YÜZDE 23,3`Ü YOKSULLUK VEYA SOSYAL DıŞLANMA ALTıNDA   10:45   14 MART TıP BAYRAMı... HEKIMLER 14 MART`ı BAYRAM OLARAK KUTLAYAMıYOR   10:45   14 MART TıP BAYRAMı... HEKIMLER 14 MART`ı BAYRAM OLARAK KUTLAYAMıYOR  
 
     
   

MERAL AKŞENER: "ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

 

Tarih : 6 Ağustos 2022 Cumartesi 18:01   Okunma : 521

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Bilecik`in Söğüt ilçesinde yurttaşlara seslendi. 20 Ocak 2020`den bu yana il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf gezdiğini hatırlatan Akşener, şöyle konuştu:

"ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"

"Çünkü ben ve arkadaşlarım bir şey fark ettik. Seçmen çırak çıkarılıyor, millet çırak çıkarılıyor. Birileri dümenini döndürüyor, sizi ise şuculuk buculuk üzerinden kavga ettiriyor. Doğduğunuz yeri, aileyi seçemezsiniz ama nerede doğdunuz, kimin çocuğusunuz üzerinden bakın kutuplaştırma demiyorum düşmanlaştırma oldu bu ülkede. Oysaki şuculuktan buculuktan bahsederken EYT`linin derdini konuşmuyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan öğretmenleri konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan gençlerimizi konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken esnafın, besicinin, çiftçinin derdini konuşmuyorsunuz.

O şucuymuş bu bucuymuş... Daha vahim, daha çirkin bir şey söyleyeyim. Söğüt`te bana `PKK`lı` diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de `faili meçhulcu` diyorlar. Faili meçhulculukla PKK`lılık aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil. O zaman yine sizi unutuyoruz.” 

Esnaf ziyaretleri sırasında kuyumcuların anlattıklarını paylaşan Akşener, ölümlük altınlarını bozduran yaşlıların torunlarına kaynak aktardığını söyledi.

Siyasetçilerin bu dertler üzerinden ürettikleri çarelerle rekabet etmesi gerektiğini savunan Akşener, sözlerinin devamında ise Türk Telekom`un devri ile Ankapark sürecine değindi. Toplamda harcanan 38 milyar lira ile EYT`lilerin sorunlarının çözülebileceğini, KYK borçlarının silinebileceğini, öğretmen atamalarının olabileceğini, gençlere istihdam sağlanabileceğini, nisan ayında gübre atamayan çiftçilere ücretsiz gübre verilebileceğini, mazot ve yemde indirim yapılabileceğini kaydeden Akşener, buna karşı esnaf dükkanlarının içinde karşılaştıklarını anlattı.

Esnaf ziyaretleri sırasında propaganda yapmadığını sadece dertlere çözüm ürettiklerini ifade eden Akşener, "Ama ağalar çok çok rahatsız oldular. Allah bana sağlık-sıhhat verdiği sürece, bu can bu beden içinde olduğu sürece, bu harami düzen yıkılana kadar rahat bozmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"EL ELE VERİP BU HARAMİ DÜZENİ SANDIKTA EMEKLİ EDECEĞİZ"

Seçmeni yeniden velinimet yapacaklarını belirten Akşener, şöyle dedi:

"Buraya bütün ağaları getireceksiniz. Oylarınızı çok kıymetli hale getireceksiniz. Ben dahil hepsini karşınızda dikip, resmi tazim durduracaksınız. El ele verip bu harami düzeni sandıkta, helal oylarınızla, demokrasiyle emekli edeceğiz inşallah”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA