4 Temmuz 2024 Perşembe

14:15   ALMANYA DıŞIŞLERI, TÜRKIYE`NIN BERLIN BÜYÜKELÇISI`NI BAKANLıĞA ÇAĞıRDı   13:54   HAMAS, ATEŞKES VE REHINE TAKASı İÇIN SON ÖNERISINI ARABULUCULARLA PAYLAŞTı, İSRAIL`IN YANıTı BEKLENIYOR   13:49   CHP`LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı İSTANBUL`DA BIR ARAYA GELDI...   13:48   YENIŞEHIR BELEDIYESI, HALK KART`ıN HAZIRAN AYı TUTARLARıNı YATıRDı   13:45   KADıN CINAYETLERINI DURDURACAĞıZ PLATFORMU: 2024`ÜN ILK 6 AYıNDA 205 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ, 117 KADıNıN ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELI   13:25   BELEDIYE EKIPLERI TEMIZ BIR SILIFKE İÇIN ÇALıŞıYOR   13:23   ÖZGÜR ÖZEL, 6 TEMMUZ`DA SOSYALIST ENTERNASYONAL ZIRVESINE KATıLMAK ÜZERE ROMANYA`YA GIDIYOR...   13:02   MSB KAYNAKLARıNDAN ‘SURIYE` AÇıKLAMASı   12:35   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSU KAYıTLARı DEVAM EDIYOR   12:21   AKDENIZ KENT KONSEYI 12’NCI OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTı   11:46   SANAL GERÇEKLIK İLE MERSIN, VATANDAŞıN ELININ ALTıNDA   11:41   GÜLCAN KıŞ: AYDıNCıK YAT LIMANı PROJESININ DURDURULMASıNı TALEP EDIYORUZ   11:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLE ÇIFTÇI VE YAYLACıLAR DAHA MUTLU   01:55   KOMISYON BAŞKANı MAHMUT ÖZER, ÖĞRETMENLIK MESLEK KANUNU TEKLIFININ GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTıDA EĞITIM BIR -SEN`E SÖZ VERMEDI   16:14   TOROSLAR BELEDIYESININ YOL YAPıM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   16:10   AÇıK RADYO`NUN YAYıN HAYATıNA SON VERILDI…   15:48   DİSK`TEN TÜİK ÖNÜNDE AÇıKLAMA...   15:37   ŞANGAY İŞBIRLIĞI ÖRGÜTÜ ZIRVESI.... PUTIN, ERDOĞAN`ıN TÜRKIYE`YE DAVETINE OLUMLU YANıT VERDI   15:31   CHP’LI DINÇER: “BALıK ÇIFTLIKLERI HEM DOĞAYA HEM TURIZME ZARAR VERECEK”   15:30   AKDENIZ’IN PARKLARı YENILENIYOR  
 
     
   

Sinan Ateş davasında ikinci gün… Sanıklar savunmalarını yapmaya devam ediyor


Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş`in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ikinci duruşması bugün saat 09.00`da görülecek. Dava, bu hafta boyunca devam edecek.

 

Tarih : 2 Temmuz 2024 Salı 09:19   Okunma : 243

(ANKARA) - Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş`in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ikinci gün duruşması Sincan Cezaevi`nde başladı. Duruşmalar bu hafta boyunca devam edecek.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş`in 30 Aralık 2022`de öldürülmesine ilişkin açılan davanındün yapılan ilk duruşmasını tutuklu 8 sanık savunmasını yapmıştı.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen davanın bugünkü duruşmasında tutuklu yargılanan sanıklar Murat Can Çolak, Ufuk Köktürk, Mustafa Uzunlar, Osman Bayraktar, Mehmet Yücel, Çağlar Zorlu, Aytaç Ataç, Serdar Öktem, Caner Günay, Emre Yüksel, Umut Ersoy, Alper Atay, Erdem Karadeniz ve Mustafa Ensay Aykal savunma yapacak.

Ateş cinayeti davası öncesinde bugün de Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü çevresinde ve içinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cezaevi kampüsüne giden yolda trafik ve çevik kuvvet polisleri yer aldı.

İlk duruşmada sanıklar önceki ifadelerinin çoğunu reddetti

Sanıklardan tetikçi Eray Özyağcı ilk defa Doğukan Çep`in emriyle her şeyi yaptığını iddia ederken azmettirici olarak yargılanan Çep de Sinan Ateş`e hakkındaki bir davadan dolayı yardım talep ettiğini ve bunun sonucunda Ateş`in kendisinden 650 bin TL aldığını ve geri ödememesi nedeniyle saldırıyı planladığı iddiasında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA