6 Temmuz 2024 Cumartesi

15:58   AYŞE ATEŞ: "BU OLAYı ‘FETÖ YAPTı’ DIYEREK KAPATMAK ISTIYORLAR"   15:23   TOROSLAR BELEDIYESI SOSYAL TESISLERINI YENILIYOR   15:11   CHP`LI BAKıRLıOĞLU: “TÜİK`IN RAKAMLARıYLA MEMURA VERILEN ZAM, MEMURU HEM BARıNMA KRIZIYLE HEM DE AÇLıKLA SıNAYACAK”   15:03   ÖZGÜR ÖZEL, ERZINCAN BAŞBAĞLAR`DA...   14:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA ARA KARAR AÇıKLANDı   14:08   GÜLCAN KıŞ: “1 MILYON ÖĞRETMENIN SESINI DUYUN”   14:03   UEFA DISIPLIN KURULU, MERIH DEMIRAL`ı 2 KARŞıLAŞMADAN MEN ETTI   13:57   “TARSUS’TA GÜÇ KADıNDA” ÇALıŞTAYı GERÇEKLEŞTIRILDI   13:55   KADıN KONUK EVI AKDENIZ BELEDIYESI’NIN BÜNYESINE GEÇTI   13:47   CHP`LI VEKILLER, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NE SOKULMAK İSTENMEDI...   13:11   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN OSMAN GÖKÇEK`E: "SEN KIRLISIN, SEN HARAMLA BÜYÜMÜŞSÜN"   13:09   ALI KOÇ ``ŞÜPHELI`` SıFATıYLA İFADE VERDI   12:53   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN ŞEHIT ACAR`ıN AILESINE TAZIYE TELEFONU   11:30   MURAT EMIR: "ÇOCUKLARıN ÖNÜNÜ KESIYORSUNUZ"   10:54   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DAVANıN 5`INCI GÜN DURUŞMASıNDA TANıKLARıN DINLENMESI TAMAMLANDı   10:37   İRAN`DA CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERININ IKINCI TURU IÇIN OY VERME BAŞLADı   10:13   İNGILTERE`DE GENEL SEÇIMLER İŞÇI PARTISI`NIN BÜYÜK ZAFERIYLE SONUÇLANDı   10:05   YKS`NIN 1939 VE 2008 DOĞUMLU ADAYı YAN YANA: ”HEDEFIMIZ OKUMANıN YAŞıNıN OLMADıĞıNı GÖSTERMEK"   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`E BAĞLı BABIL SU SPORLARı MERKEZI, VATANDAŞLARDAN YOĞUN ILGI GÖRÜYOR   09:20   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN KAPSAMLı SAHIL TEMIZLIĞI  
 
     
   

Akdeniz’in Parkları Yenileniyor


Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde bulunan ve zaman içinde ömrünü tamamlayan veya çeşitli sebeplerle zarar gören parklarda, çocuk oyun grupları ile spor aletlerini yenileyip çocuklara ve mahalle sakinlerinin kullanımına sunuyor.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 15:30   Okunma : 473

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, yenilenen parklardaki çalışmaları yerinde inceleyip Park ve Bahçeler Müdürü Cem Civaoğlu’ndan bilgi aldı. Karaduvar Mahallesi’nde bulunan parkı ziyaret eden Sarıyıldız; “Daha önce belirlenen parklarımızın 4’üne oyun grupları montajı yapıldı. Bu parklarımız Turgut Reis Mahallesi’nde bulunan Romanlar Parkı; Çay Mahallesi Sardunya Parkı; Çay Mahallesi 6408 sokaktaki yeşil alan ile Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan Uzun Park’tır” dedi.

“Gediz Parkı’nın oyun grupları da yenilenecek”

Karaduvar Mahallesi’nde yapılacak montajın ardından çocuklara çok daha güvenli oyun gruplarını hediye edeceklerini kaydeden Sarıyıldız; “Önümüzdeki günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’ndan sözünü aldığımız son oyun grubu da Kültür Mahallesi’nde bulunan Gediz Parkı'na monte edilecek. Ancak bu parkımızın oyun grubu montajının yapılacağı alan yeterli olmadığından öncelikle burada bir alan genişletmesi yapacağız” diye konuştu.

“Tüm parklarımızda bakım ve yenileme çalışmaları yapılacak”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise, mevcut 6 parkın bir kısmında eskiyen veya zarar gören oyun gruplarının sökülüp belediyeye ait fidanlıktaki atölyeye taşındığını belirterek; “Park Bahçeler Müdürlüğümüz ve ekiplerimiz, bu konuda ciddi bir çaba harcıyor. Çocuklarımızın güvenli parklarda oyunlarını oynayabilmeleri için çalışıyorlar. Mahallelerimizde çocuklarımızın huzur ve güven içinde oynayabilecekleri alanları oluşturmak, kadınların da çocuklarını güvenle gönderebilecekleri park ve oyun alanlarını yaratmak için çalışmalarımız devam edecek. Nerede, hangi mahallemizde eksiklik varsa bunları gidermek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Eş Başkanlar, gün içinde mahallede hizmet veren taziye evini de Karaduvar Mahallesi Muhtarı Fikret Altan ile birlikte ziyaret ederek, yapılması gereken bazı çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA