20 Eylül 2024 Cuma

16:28   TOROSLAR’ıN PARKLARıNDA SONBAHAR HAZıRLıĞı   16:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER GAZILER GÜNÜ PROGRAMıNA KATıLDı   16:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "GAZILERIN HAKKıNı NE YAPSAK ÖDEYEMEYIZ"   15:59   MEZITLI`DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI DEVAM EDIYOR    15:50   CHP, `TASARRUF TEDBIRLERI PAKETI`NIN IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE DAVA AÇTı   14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:32   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN GAZILER GÜNÜ MESAJı   14:13   DİSK`IN "GEÇINEMIYORUZ" EYLEMI ÇAĞRıSıNA VATANDAŞTAN DESTEK   12:44   “GAZETECILIĞIN DÖNÜŞÜMÜ VE ARAYıŞLAR” BAŞLıKLı MEDYA KONFERANSı, ANKARA`DA YARıN YAPıLACAK   12:13   EMO: "BUGÜN ÇAĞRı CIHAZLARı ÜZERINDEN YAPıLAN BIR SALDıRıNıN, YARıN CEP TELEFONLARı ILE YAPıLMAYACAĞıNA DAIR BIR GARANTI YOKTUR"   12:12   NERMIN YıLDıRıM KARA: "OKULLARDAKI HIJYEN EKSIKLIĞI HEM SAĞLıK RISKINE YOL AÇıYOR HEM DE EĞITIMI AKSATıYOR"   12:10   GÖKHAN GÜNAYDıN, BAKAN TEKIN`E TAŞıMALı EĞITIMIN KALDıRıLMASıNı SORDU: “BU DEĞIŞIKLIK KıZ ÇOCUKLARıNıN OKULU TERK ETME VE ERKEN YAŞTA EVLILIĞE ZORLANMA EĞILIMINI DAHA DA GÜÇLENDIRMEYECEK MI?”   12:03   HATAY`DA BETON SANTRALLERINE TEPKILER SÜRÜYOR... NILGÜN KARASU: ŞEHIR PARSEL PARSEL MADENCILIĞE BıRAKıLDı VE TAŞ OCAKLARı BÖLGEMIZIN IKINCI DEPREM FELAKETI OLDU   11:54   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: “SIMIT 15 LIRA. VATANDAŞ NASıL GEÇINECEK?”   11:37   GÖKAN ZEYBEK`TEN ARNAVUTKÖY`DEKI IMAR PLANı DEĞIŞIKLIKLERINE TEPKI: "PLANLAR IPTAL EDILMELI, ÇEVRE, ŞEHIRCILIK VE İKLIM DEĞIŞIKLIĞI BAKANı ELINI İSTANBUL`UN YEŞILINDEN VE DOĞASıNDAN ÇEKMELIDIR"   11:19   YAŞLıLıK MAAŞıYLA EV KIRASıNı ÖDEYEMEYEN VATANDAŞ: "BENI SOKAĞA ATARSALAR BEN NE YAPACAĞıM HASTA HALIMLE"   11:13   CHP`LI HASAN ÖZTÜRKMEN: KıZıLAY`ıN VERDIĞI ALTıN MADALYADA ALTıN ORANı SıFıR ÇıKTı   10:56   SELÇUK`TA TOKİ KONUTLARıNDA RANT IDDIASı… CHP`LI ONBAŞıOĞLU: SELÇUK, TOKİ ELIYLE RANT MERKEZI HALINE GETIRILMEYE ÇALıŞıLıYOR   10:45   TARSUS BELEDIYESI, YOL YAPıM VE ASFALTLAMA ÇALıŞMALARıNA HıZ VERDI   10:43   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "AMACıMıZ KALITELI VE KALıCı HIZMETI VATANDAŞLARıMıZLA BULUŞTURMAK"  
 
     
   

MESKİ, 7 ilçede 1 yılda yaklaşık 65 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi


MESKİ, altyapı çalışmalarının sonrasında tahrip olan yollarda asfalt işlemlerine de devam ediyor. Kısa sürede asfalt kaplama işlerini başlatan MESKİ ekiplerinin çalışmaları ile yollar hızlıca onarılıyor, vatandaşların mağduriyeti gideriliyor.

 

Tarih : 19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:44   Okunma : 481

(MERSİN)- Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarından sonra, tahrip olan yolları da kısa sürede asfaltla kaplamaya devam ediyor. Silifke, Erdemli, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde son 1 yıl içinde toplam 65 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştiren MESKİ, kentin önce altyapısını, sonrasında ise üstyapısını yeniliyor. 

MESKİ, altyapıdan sonra tahrip olan yolları sıcak asfaltla kaplıyor

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı`na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü; bakım-onarım faaliyetleri, deplase veya rehabilitasyon çalışmaları sonrasında bozulan yolların kaplamasını, asfalt tamiratını ve yama işlerini de sürdürüyor. MESKİ, 1 Temmuz 2023 tarihinden bu yana Erdemli, Silifke, Mut, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde toplam 65 bin ton bitümlü sıcak karışım asfalt, 80 bin 700 metrekare sathi kaplama ve 16 bin 300 metrekare parke onarım çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca, TEKSİN üzerinden vatandaş ve birimlerden gelen talepleri de toplayan MESKİ, ilgili bölgelere müdahale ederek, vatandaşların taleplerini hızlıca çözüme kavuşturuyor.

“MESKİ olarak çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor”

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı`na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü`nden Yapı Denetim Görevlisi Gökhan Keklik, “Çamlıyayla`dan Anamur`a kadar olan büyük bir coğrafyada, Su ve Kanalizasyon İdaremize ait altyapı çalışmaları sonrası tahrip edilen yolların asfaltlama çalışmaları, aralıksız olarak devam etmektedir” dedi.

Vatandaşlar, sürdürülen faaliyetlere ilişkin şunları söyledi:

-Ayten Kuntaş: “Çok şükür Vahap Başkan`ımız yolumuzu yaptı. Teşekkür ederiz. İyi ve güzel oldu."

-Ayşe Çakır: “Yolumuz kışın çamurdan geçilmezdi. Yazın da evimizin içi toz doluyor, kapımızı penceremizi açamıyorduk. Bozuk yoldan dolayı eşimin tekerlekli sandalyesi 2 defa bozuldu. Şimdi daha rahat gider, gelir."

-Tamer Büyüksural: “Yıllardır altyapı sorunumuz vardı. Yollarımız çok kötü durumdaydı. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanı`mız, altyapı ve sıcak asfalt yapımında bize yardımcı oldu."

-Mustafa Yurtkuran: “Yolumuz uzun süredir kullanılmaz durumdaydı. Kasislerin çok olması, insanların araçlarına da çok büyük zarar veriyordu. En büyük zarar da insanlaraydı. Sanki çimento fabrikasının kenarında oturmuş gibiydik. Sürekli toz oluyordu. Müracaat ettiğimiz Büyükşehir Belediyesi, yolumuzu yapıyor ve son noktayı koyuyor. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

-Şeref Köse: “Sokaklarımızda asfalt çalışması çok güzel oldu. Belediyemizi bu açıdan tebrik ediyorum. Hem mahalleli, hem de buraya gelen yazlıkçılar artık sokaklarda güvenle hareket edebilecek. Çamurdan, her türlü topraktan arındırdılar. Sağ olsunlar."

-İsmail Oral: “Bu güne kadar bu yolların iyileştirilmemesi, burada yaşayan insanlara büyük üzüntü yaşattırdı. Şu anda görüyorum ki yol yapımı olsun, asfalt dökümü olsun, gayet iyi bir şekilde gidiyor. Vatandaş olarak bundan memnuniyet duyuyoruz.”

-Ömer Nazlı: “Şimdiye kadar yapılmayan hizmetlerin yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanıma ve bütün personele teşekkür ediyorum."

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, MESKİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA