12 Nisan 2025 Cumartesi

14:25   CHP PM TOPLANDı... TOPLANTıDA MYK BELIRLENECEK   14:22   MERSIN`DE SURIYE`DEKI KATLIAMLARA KARŞı DAYANıŞMA İNISIYATIFI: "SURIYE`DE ALEVI KATLIAMıNı DURDURUN"   12:29   ÖZGÜR ÖZEL, PM VE YDK ÜYELERIYLE BIRLIKTE ANıTKABIR`I ZIYARET ETTI... ÖZEL: "MILLETIMIZ, CUMHURBAŞKANLıĞı MAKAMıNA ADAY OLAN EKREM İMAMOĞLU VE ARKADAŞLARıMıZA KARŞı DARBE GIRIŞIMINE GEÇIT VERMEMIŞTIR"   01:51   BEYAZ SARAY, DIPLOMATIK ÇABALARıN BAŞARıSıZ OLMASı HALINDE İRAN`A KARŞı TÜM SEÇENEKLERIN MASADA OLDUĞUNU SÖYLEDI   01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   16:11   YENIDEN REFAH PARTILI GENÇLER FILISTIN`E GITMEK IÇIN DILEKÇE VERDI   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:11   ÖZGÜR ÖZEL, ANNESINI KAYBEDEN FETHI AÇıKEL`E TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   15:01   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNDAN ARAZI SATıŞı... DEM PARTILI ESKI MECLIS ÜYESI KıLıÇ: ``ARAZI GERÇEK DEĞERININ ALTıNDA BIR RAKAMLA SATıŞA SUNULDU``   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"  
 
     
   

CHP`li Yavuzyılmaz Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem`in ifadeye neden çağırıldığını resmi belgelerle açıkladı


CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler`in CHP Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem`in ifadeye çağrılması hakkındaki sözlerine resmi belgelerle cevap verdi.

 

Tarih : 11 Nisan 2025 Cuma 23:18   Okunma : 251

(ANKARA)-CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler`in CHP Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem`in ifadeye çağrılması hakkındaki sözlerine resmi belgelerle cevap verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler`in Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem`in ifadeye çağrılmasına ilişkin söylediği, "Niye ifadeye çağrıldığını nereden biliyorsunuz? Muhalefet yalancı, gerçek dışı, kurgu yapıyor” sözlerine belgelerle cevap verdi.

 Yavuzyılmaz yaptığı videolu paylaşımda  şu ifadeleri kullandı:

"Bugün AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler basın toplantısında, Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasını protesto yürüyüşüne katıldığı için ifadeye çağrılan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve ailesiyle ilgili gelen bir soru üzerine; Niye ifadeye çağrıldığını nereden biliyorsunuz? Muhalefet yalancı, gerçekdışı, kurgu yapıyor dedi. Zonguldak Belediye Başkanımız Tahsin Erdem ve ailesinin niye ifadeye çağrıldığına dair resmi belgeleri açıkladım.

İşte Zonguldak Belediye Başkanımız Tahsin Erdem`in niye savcılık ifadesine çağrıldığını gösteren belge. Savcılık ifadesine çağrılma nedeni; Resmi belgelere göre Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına tepki göstermek amacıyla yapılan yürüyüş. 2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşü kanununa aykırı hareket edildiği iddiası. Şimdi kim yalan söylüyor? Kim gerçek dışı? Kim kurgu yapıyor? Bu evraklar da Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdemi`in eşinin ve iki çocuğunun Ekrem İmamoğlu`na destek için yapılan yürüyüşe katılmaları nedeniyle Emniyette alınan ifade tutanakları."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA