12 Nisan 2025 Cumartesi

01:51   BEYAZ SARAY, DIPLOMATIK ÇABALARıN BAŞARıSıZ OLMASı HALINDE İRAN`A KARŞı TÜM SEÇENEKLERIN MASADA OLDUĞUNU SÖYLEDI   01:30   GALATASARAY DEPLASMANDA SAMSUNSPOR`U 2-0 MAĞLUP ETTI   01:29   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı AYLIN NAZLıAKA: ADAYıMıZı YANıMıZDA, SANDıĞı ÖNÜMÜZDE ISTIYORUZ   01:27   CHP`LI TANAL: GÜÇLENDIRILMIŞ PARLAMENTER SISTEMIN DıŞıNDA DA BAŞKA BIR ŞEKILDE BU ÜLKE NE HUZURA KAVUŞUR, NE MUTLUĞA   23:50   ERKAN BAŞ: BASEL`I BILIM KURGU FILMLERINI ARATMAYACAK BIR SENARYOYLA TUTUKLADıLAR   23:18   CHP`LI YAVUZYıLMAZ ZONGULDAK BELEDIYE BAŞKANı TAHSIN ERDEM`IN IFADEYE NEDEN ÇAĞıRıLDıĞıNı RESMI BELGELERLE AÇıKLADı   23:10   İBB SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA 24 ŞIRKETE DOĞRUDAN, 28 ŞIRKETE DENETIM KAYYUMU ATANDı   22:27   MURAT EMIR: EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTUKLANMASıNıN SEBEBI IŞARET ETTIĞI ADAMA, KIŞILERE, GRUPLARA, CEMAATLERE KAMU ÜZERINDEN AKAN MUSLUKLARıN KESILMESIDIR   22:13   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı MURAT BAKAN: EMNIYET ANAYASAL HAKLARı YARGıLAMA, DEĞERLENDIRME AILELERE AYAR VERME MAKAMı DEĞILDIR   21:45   EKREM İMAMOĞLU: RANTA VE MILLET ALEYHINE OLAN HER HUSUSA KARŞı DURDUĞUM IÇIN BUGÜN BURADAYıM   21:12   ADALET BAKANı: MINGUZZI AILESININ TEHDIT EDILMESIYLE ILGILI BIR ŞÜPHELI VE SUÇA SÜRÜKLENEN DÖRT ÇOCUK TUTUKLANMıŞTıR   20:55   İMAMOĞLU`NDAN BAYAR, MENDERES, ECEVIT VE ERBAKAN`Lı MESAJ: MILLET VARSA HAK, HUKUK ADALET MÜCADELESI VAR. MILLET YINE KAZANACAK, ÇÜNKÜ MILLET BÜYÜKTÜR   16:11   YENIDEN REFAH PARTILI GENÇLER FILISTIN`E GITMEK IÇIN DILEKÇE VERDI   15:38   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUGÜN SILIVRI`DE UTANÇ VERICI GÖRÜNTÜLERI TEKRAR GÖRDÜK"   15:11   ÖZGÜR ÖZEL, ANNESINI KAYBEDEN FETHI AÇıKEL`E TAZIYE ZIYARETINDE BULUNDU   15:01   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNDAN ARAZI SATıŞı... DEM PARTILI ESKI MECLIS ÜYESI KıLıÇ: ``ARAZI GERÇEK DEĞERININ ALTıNDA BIR RAKAMLA SATıŞA SUNULDU``   11:32   İMAMOĞLU`NUN "AKıN GÜRLEK DAVASı" DURUŞMASı BAŞLADı: "HAKSıZLıĞA KIM UĞRADıYSA YANıNDA BENI BULACAK"   11:24   MURAT EMIR: ``İLETIŞIM BAŞKANLıĞı BÖLGE MÜDÜRLÜKLERINE YAPıLAN ATAMALARDA ORTAK BIR TEK ÖZELLIK VAR, O DA TROL OLMALARı``   11:13   CHP`LI ADEM: "ÜRETICININ DERDIYLE ILGILENMESI GEREKEN KURUMLAR, SARAY`A BAĞLı ‘ÜST KURULLARA` DÖNÜŞMÜŞTÜR"   10:59   ESM SAMSUN ŞUBE BAŞKANı BULUT: "41 MILYONU AŞKıN KONUT ABONELERI YAPıLAN BU ZAMLARıN GERI ALıNMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer`den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne dek vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz olmak üzere, bizlere bu zaferi ve bu zaferden doğan bağımsızlığımızı armağan eden tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti`nin varlığını sürdürmesinin sigortası hüviyetinde olan tüm Mersin halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Tarih : 29 Ağustos 2024 Perşembe 09:56   Okunma : 530

Başkan Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlaa mesajı yayımladı. Seçer`in mesajı şöyle:

“En zorlu koşullarda ümitsizliğin, acıların, yoklukların ve kayıpların hakim olduğu yıllarda, elinde avucunda ne varsa gasp edilmiş bir toplumun, esaret altına girmekten başka bir çaresinin olmadığı düşünülür. Bu şartlar altında bile esareti kabul etmeyen halkımıza öncülük eden Mustafa Kemal Atatürk; etrafında milli mücadelenin gereğine inanmış yüzlerce asker ve siyaset adamı ile beraber, bu topraklar için canını vermeyi göze almış sayısız insanla birlikte, bizlere eşi bulunmaz ve değerine paha biçilmez bir zafer hediye ettiler. Bu zaferi daha da anlamlı kılan bir anlayışla; yurdun her köşesinin işgaline sebep olan şartlar ortadan kalkmadan, kazanılan zaferlerin hiçbir öneminin kalmayacağı bilincini ortaya koyarak, 30 Ağustos Zaferi`nin ardından, büyük zaferi `Cumhuriyet` ve `Demokrasi` kavramlarıyla taçlandırdılar. 30 Ağustos 1922 tarihinden bu yana kurulan her müessese, açılan her fabrika, seferberlik ruhuyla yapılan her atılım, üniversiteler, hastaneler, laboratuvarlar, konservatuvarlar, olimpiyatlarda okunan milli marşımız, uluslararası alanda alınan her türlü ödül; bilime, sanata, spora, kültüre, üretime, iktisat sahasına dair yapılan ne varsa, 30 Ağustos Zaferimizin bir parçasıdır. Ulusal Kurtuluş Mücadelesi`nin türlü kahramanlıklarına sahne olan ve Kuvayımilliye ruhunun en önemli noktalarından birisi olan Mersin`de; göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana yaptığımız her çalışmanın, ortaya koyduğumuz her projenin ve tüm yatırımların da, bu zaferin bir parçası olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz.

Kırsalda kaderine terk edilen ve her biri bir cevher olan kız çocuklarımızın eğitimini de üstlenerek, başarılı birer sporcu olmalarını sağlamak için oluşturduğumuz projenin parçası olan `Kır Çiçekleri`miz, bu ülkenin sanatına ve sporuna dair sunduğumuz tüm katkılar, açtığımız yollar, tarımsal desteklerimiz, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik her çabamız, kültür ve turizm politikalarımız, sosyal politikalarımız, yoksullukla mücadele etme anlayışımız, üniversiteli gençlerimize yönelik çalışmalarımız, kentimizin en güzel noktalarını ranta değil halka açma düsturuyla gerçekleştirdiğimiz projeler, sağlık sahasında yaptığımız tüm çalışmalar, hayata geçirdiğimiz ve gerçekleştirmek için büyük çabalar sarf ettiğimiz her vizyon projemiz, bu bilincin bir ürünü olarak devam etmektedir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bugüne dek vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz olmak üzere, bizlere bu zaferi ve bu zaferden doğan bağımsızlığımızı armağan eden tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyorum.Türkiye Cumhuriyeti`nin varlığını sürdürmesinin sigortası hüviyetinde olan tüm Mersin halkının, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.” 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA