4 Ekim 2024 Cuma

16:51   CERATTEPE`DEKI YENI ÇED BILGILENDIRME TOPLANTıSıNA TEPKI...   16:35   YENI NATO GENEL SEKRETERI MARK RUTTE`DEN KIEV`E ZIYARET   15:40   NARIN GÜRAN`ıN ADı, TARSUS`TA BIR PARKA VERILDI   15:38   LÜBNAN`DAN KAÇAN YABANCı UYRUKLU VATANDAŞLARıN MERSIN ÜZERINDEN TAHLIYELERI SÜRÜYOR   14:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "CUMHURBAŞKANLıĞıNA YAKıŞTıRDıĞıNıZ BIR ADAY VAR Mı`` SORUSUNA YANıT   13:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN MERCAN 100. YıL İKLIM VE ÇEVRE BILIM MERKEZI`NE ZIYARET    11:21   DEM PARTILI ÇANDAR`DAN ERDOĞAN`ıN "İSRAIL" AÇıKLAMASıNA TEPKI   10:46   İSRAIL, BEYRUT`UN MERKEZINDE İSLAM SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NE AIT BIR TıP MERKEZINI VURDU   10:38   CEM GARIPOĞLU`NUN MEZARı BUGÜN AÇıLACAK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE YURTLARı, BARıNMA SıKıNTıSı YAŞAYAN ÖĞRENCILERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDIYOR   09:50   EKREM İMAMOĞLU İSTINAF ÖNÜNDE KONUŞTU   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, 27. ULUSLARARASı BEYPAZARı FESTIVALI`NE KATıLDı   01:24   ÖZGÜR ÖZEL: SIYASI YASAK ISTINAFTA ONANACAK AMA YARGıTAY AŞAMASı KALACAK   17:37   İMAMOĞLU`NUN ‘BEYLIKDÜZÜ DAVASı" ERTELENDI...   17:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: SINAN ATEŞ`IN ABLASı SELMA ATEŞ`E YAPıLAN SALDıRıYı LANETLIYORUM   17:17   TARSUS 3`ÜNCÜ KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI BAŞLıYOR   16:25   SINCAN CEZAEVI KAMPÜSÜ`NDE SELMA ATEŞ VE EŞINE SALDıRı: "SINAN`ı ÖLDÜRDÜNÜZ SıRA BIZE MI GELDI?"   16:01   İRAN, BÖLGEDEKI GERILIMDEN ABD VE AVRUPA ÜLKELERINI SORUMLU TUTTU   14:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, `AFET İZLEME VE YÖNETIM SISTEMI TATBIKATı`Nı IZLEDI   12:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER SÖZ VERDI...  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 27. Uluslararası Beypazarı Festivali`ne katıldı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen "27. Uluslararası Beypazarı Festivali"ne katıldı. Büyükşehir Belediyesi, festivalde kurduğu stantla vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

 

Tarih : 3 Ekim 2024 Perşembe 09:35   Okunma : 449

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Beypazarı`nın tarihinin, kültürel zenginliklerinin vatandaşlarla buluşturulduğu "27. Uluslararası Beypazarı Festivali"ne katıldı. Festivalde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Mersinden Kadın Kooperatifi de yer aldı. 

Ankara`nın tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Beypazarı`nda düzenlenen 27. Uluslararası Beypazarı Festivali`ne katılarak kentin tanıtımına katkı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalde kurduğu stant ile de vatandaşların büyük ilgisini çekti. İlçenin kültürel ögelerini barındıran festivalie bu yıl ilk kez katılıan Büyükşehir, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi, kooperatiflerin ürünleri, kentin tüm ilçelerinin anlatıldığı tanıtım kitapçıkları, İllüstratif Mersin Turizm Haritası, Saatlik Rota ve yanı sıra şehrin gastronomik ürünleri ile stantlarda yerini aldı.

Büyükşehir ekibi, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap`ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi`nin çalışmalarını aktardı. Ziyarette kendilerinin de meyve kurutma projesi ile ilgilendiklerini belirten Belediye Başkanı Kasap, en kısa süre içerisinde kente gelerek güneş enerjili kurutma tesisini ziyaret etmek istediğini belirtti.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA