30 Mart 2025 Pazar

10:41   MERSIN`DE MOBIL KUAFÖR ARACı, MAHALLE MAHALLE GEZIYOR   10:31   MYANMAR DEPREMI... ÖLENLERIN SAYıSı BINI AŞARKEN ENKAZ ALTıNDA KALANLARı ARAMA VE KURTARMA ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜÇLÜ, DEMOKRATIK TEPKILER, BU KAYGı VERICI SÜREÇLERIN IÇINDE GELECEĞE DAIR UMUTLARıMıZı ARTıRDı"   01:08   YAVUZ AĞıRALIOĞLU: "BAKANLARıMıZ BIR KAHVE MARKASıNıN BOYKOTUNU TELAFI ETMEKLE UĞRAŞMAKTANSA ADALETIN HERKESE EŞIT OLACAĞı BIR ÜLKE IÇIN GAYRET GÖSTERSIN"   23:31   KONYASPOR, GAZIANTEP FK`Yı 1-0 MAĞLUP ETTI   23:15   EKREM İMAMOĞLU`NDAN MALTEPE MITINGINE ÇAĞRı: "İSTANBUL`UN EN BÜYÜK BULUŞMASıNDA ÖZGÜRLÜK, DEMOKRASI, ADALET IÇIN BIRLIKTE OLALıM"   23:15   EKREM İMAMOĞLU`NDAN MALTEPE MITINGINE ÇAĞRı: "İSTANBUL`UN EN BÜYÜK BULUŞMASıNDA ÖZGÜRLÜK, DEMOKRASI, ADALET IÇIN BIRLIKTE OLALıM"   23:15   EKREM İMAMOĞLU`NDAN MALTEPE MITINGINE ÇAĞRı: "İSTANBUL`UN EN BÜYÜK BULUŞMASıNDA ÖZGÜRLÜK, DEMOKRASI, ADALET IÇIN BIRLIKTE OLALıM"   23:02   FENERBAHÇE, BODRUMSPOR`U 4-2 MAĞLUP ETTI   22:56   ANTALYASPOR SAHASıNDA ALANYASPOR`U 2-1 MAĞLUP ETTI   21:53   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı`NDAN YARıN YAPıLACAK BÜYÜK MALTEPE MITINGINE ÇAĞRı   16:14   VAHAP SEÇER`DEN İMAMOĞLU AÇıKLAMASı: "AMAÇ ŞU ANDA CUMHURBAŞKANLıĞı YARıŞıNDA EN IDDIALı ADAYLARı SUSTURMAK"   15:54   19 MART PROTESTOLARıNDA GÖZALTıLAR, TUTUKLAMALAR VE IŞKENCE IDDIALARı DEVAM EDIYOR   15:50   DEVLET BAHÇELI RAMAZAN BAYRAMı MESAJı YAYıMLADı... BAHÇELI: "CHP`NIN SUYU BULANDıRMA TEŞEBBÜSLERI BAŞARıSıZ KALMAYA MAHKUM OLUP, YıRTıKLARıNı YAMAMAYA YETMEYECEKTIR``   15:48   MEZITLI BELEDIYESI RAMAZAN BOYUNCA ILÇE HALKıNA DESTEK OLDU   15:30   ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARıN MEDYA SOPASı OLAN RTÜK`ÜN CEZALARı KABUL EDILEMEZ. ÜLKEMIZIN GELECEĞI IÇIN DAYANıŞMAYı BÜYÜTECEĞIZ"   15:29   EKREM İMAMOĞLU`NUN AVUKATı PEHLIVAN`ıN SAVCıLıK IFADESINDEN: "YINE DEDIKODU ÜZERINE KURULU TANıK BEYANLARıNA DAYALı SORUŞTURMALAR YÜRÜTÜLMEKTEDIR"   14:51   İBB`DEN "DEMOKRASIYE DARBE, YALANLAR VE GERÇEKLER" AÇıKLAMASı: REKLAM GELIRLERIYLE ILGILI YASA DıŞı AKTARıM SÖZ KONUSU DEĞIL   14:48   TBMM`YE 11 MILLETVEKILI HAKKıNDA 13 YENI FEZLEKE SUNULDU... BAKıRHAN ILE BAŞARıR DA DOKUNULMAZLıKLARıNıN KALDıRıLMASı ISTENEN MILLETVEKILLERI ARASıNDA YER ALDı   14:19   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "EKIPLERIMIZ BAYRAM SÜRESINCE SAHADA OLACAK"  
 
     
   

X (Twitter), BTK`nın 126 hesabı engelleme kararına karşı AYM`ye başvuruda bulundu


X (Twitter), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu`nun (BTK) 126 hesabı engelleme emrine karşı Anayasa Mahkemesi`ne (AYM) bireysel başvuruda bulundu. 

 

Tarih : 26 Mart 2025 Çarşamba 21:26   Okunma : 281

(ANKARA) - X (Twitter), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu`nun (BTK) 126 hesabı engelleme emrine karşı Anayasa Mahkemesi`ne (AYM) bireysel başvuruda bulundu. 

X`in Küresel Hükümet İşleri, BTK`nın Metin Cihan, Artı Gerçek, Hayko Bağdat gibi 126 hesabı engelleme emrine karşı AYM`ye bireysel başvuruda bulunulduğunu bildirdi.

Kullanıcaların ifade özgürlüğünün korunması için tüm yasal yolların kullanılacağının belirtildiği açıklama, "Dün, Türkiye Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu`nun Türkiye sınırları içerisinde Metin Cihan, Artı Gerçek, Hayko Bağdat gibi 126 hesabı engelleme emrine karşı Anayasa Mahkemesi`ne bireysel başvuruda bulunduk. X, kullanıcılarının küresel çapta ifade özgürlüğü haklarını korumaya kararlıdır ve kullanıcılarımızın ifade özgürlüğünü savunmak için mevcut tüm yasal yolları kullanmaya devam edeceğiz" denildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA