8 Mart 2025 Cumartesi

09:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER VE ANNELERI IÇIN 8 MART ATÖLYESI   08:08   VAHAP SEÇER, ÖCALAN`ıN ÇAĞRıSıNıN ARDıNDAN YAŞANAN GELIŞMELERI DEĞERLENDIRDI: "CHP SÜRECIN IÇINDE VE AKTIF OLMALı. SEYREDEREK BIR ÇÖZÜM BULAMAYıZ"   22:37   BODRUMSPOR KONUK ETTIĞI KASıMPAŞA`Yı 1-0 MAĞLUP ETTI   22:36   İZMIR BAROSU`NDAN 8 MART AÇıKLAMASı: “AILEYE HAPSOLMAYACAĞıZ, VARDıK, VARıZ, VAR OLACAĞıZ"   19:41   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ: İSTANBUL`DA KAZANAMADıKLARı SEÇIMI HALKıN ELINDEN ALMAYA ÇALıŞAN BIR IKTIDAR VAR   18:44   EMEK PARTISI GENEL BAŞKANı SEYIT ASLAN: ÇAYıRHAN`ıN SATıŞı, `ÖZELLEŞTIRME` POLITIKALARıNıN NE KADAR ÇÜRÜDÜĞÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERMEKTEDIR   17:59   CHP`LI BULUT: “BU HALDE BIR ÜLKENIN YÖNETILME ŞANSı YOK"   17:38   ECE GÜREL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   17:32   ÇAYıRHAN TERMIK SANTRALı ÖZELLEŞTIRILDI… CHP`LI BAŞARıR: “EY SAVCıLAR, SIYASI SORUŞTURMA AÇACAĞıNıZA, KAMUYU ZARARA UĞRATANLARA SORUŞTURMA AÇıN”   16:56   CHP`LI TANRıKULU`NDAN BAKAN BOLAT`A `VEDAT MILOR` SORUSU: YEMEK ELEŞTIRMENININ BIR LOKANTAYı DEĞERLENDIRMESI HANGI KOŞULLARDA `ÖRTÜLÜ REKLAM` OLARAK NITELENDIRILMEKTEDIR?   16:13   ÇAYıRHAN TERMIK SANTRALI`NIN ÖZELLEŞTIRILMESINE ILIŞKIN IHALEYI 20 MILYAR TÜRK LIRASı TEKLIFLE AKÇADAĞ GRUP ALDı   16:11   ABD BAŞKANı TRUMP, NÜKLEER ANLAŞMA IÇIN İRAN`ıN DINI LIDERI HAMANEY`E MEKTUP GÖNDERDIĞINI SÖYLEDI   15:55   FIBA GENÇLER BASKETBOL ŞAMPIYONLAR LIGI`NIN KURALARı MANISA`DA ÇEKILDI   15:50   ÇAYıRHAN TERMIK SANTRALI IHALESINI 20 MILYAR LIRA TEKLIF VEREN AKÇADAĞ GRUP ALDı...CHP`LI YAVUZYıLMAZ: "KAMU ZARARı 144 MILYAR LIRA. ACILEN BU IHALEYI IPTAL EDIN"   15:24   ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU, HıRKA-I ŞERIF CAMII`NDE BIRLIKTE CUMA NAMAZı KıLDı   15:18   DİSK`LI KADıNLAR, BUGÜN YURT ÇAPıNDA "YAŞAMı DURDURUYORUZ" DIYEREK IŞ BıRAKTı: EMEĞIMIZE, BEDENIMIZE VE KIMLIĞIMIZE SAHIP ÇıKıYORUZ   15:08   TEİS GENEL BAŞKANı NURTEN SAYDAN: “TÜRKIYE`DEKI KADıN ECZACıLAR ÖZELLIKLE GECE NÖBETLERINDE CAN GÜVENLIKLERINDEN ENDIŞE EDIYOR”   14:49   TÜSİAD SORUŞTURMASı... ORHAN TURHAN VE ÖMER ARAS`A DAVA AÇıLDı   14:39   8 MART DÜNYA EMEKÇI KADıNLAR GÜNÜ... DİSK İÇ ANADOLU ŞUBE BAŞKANı KAYA: "BU TOPRAKLARDA KADıN-ERKEK EŞITLIĞI SAĞLANANA KADAR DURMAYACAĞıZ"   13:44   ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBUL`U KAZANAN TÜRKIYE`YI KAZANıR. ‘İSTANBUL`U KAZANDı, TÜRKIYE`YI DE KAZANACAK` KAYGıSı ERDOĞAN`ı BULUNDUĞU DURUMA SÜRÜKLEDI”  
 
     
   

Mut’ta 6 İş Yeri Kurşunlandı


Mersin’in Mut ilçesinde, 6 iş yeri kimliği belirsiz kişi ve kişilerce kurşunlandı.

 

Tarih : 24 Temmuz 2019 Çarşamba 10:35   Okunma : 949

Alınan bilgiye göre, olay, Kale Mahallesi İç Çarşı'da terzi, berber, zücaciye ve çay ocağının da bulunduğu 6 iş yeri kimliği belirsiz kişi ye de kişilerce kurşunlandı. Sabah iş yerini açmak için gelen esnaf olayı fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İş yeri kurşunlanan Ahmet Boyar, "İş yerlerini açtıktan sonra iş yerlerimizin kurşunlandığını fark ettik. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verdik. Emniyetten bir inceleme ekibi geldi. Fotoğraflarını çekti, araştırma ve inceleme yaptı. Belediyenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyeceklerini söylediler. Şu ana kadar bize net bir bilgi verilmedi" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA