19 Mayıs 2026 Salı

18:59   CHP’LI KORKMAZ. 19 MAYıS RUHU BUGÜN SENINLE YAŞıYOR   18:56   CHP’LI GÜROL AKBAŞ: ‘107 YıL ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR’   18:40   GELECEĞI İNŞA EDENLERE ATATÜRK’TEN ARMAĞAN: 19 MAYıS RUHUYLA YENIDEN!   18:25   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 19 MAYıS MESAJı: ‘MILLI UYANıŞıN SEMBOLÜ VE GELECEĞIN GÜVENCESI’   18:21   19 MAYıS’TA ANKARA’DA BÜYÜK KORTEJ: ÖZGÜR ÖZEL VE BINLERCE GENÇ ANıTKABIR’E YÜRÜYOR!   18:19   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN 19 MAYıS MESAJı: ’CUMHURIYETIN İKINCI YÜZYıLıNDA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLIKTIR’   17:35   MEMUR EMEKLILERI, SEYYANEN ZAM ISTIYOR: "CUMHURBAŞKANı VERDIĞI SÖZÜ TUTMALı"   16:34   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB’DEN ORTAK NATO AÇıKLAMASı: NATO ÜSLERI KAPATıLMALı, NATO’DAN DERHAL ÇıKıLMALıDıR   15:32   BIRLEŞIK KAMU İŞ KONFEDERASYONU MALIYE BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM YAPTı... GENEL BAŞKAN YıLDıRıM: TÜM KAMU ÇALıŞANLARı ALACAKLı DURUMDA   15:29   NURI ASLAN’DAN OPERASYON TEPKISI: MILYONLARCA VATANDAŞıMıZA HIZMET EDEN İBB’NIN BU ŞEKILDE SÜREKLI YıPRATıLMASı DOĞRU DEĞILDIR   14:25   İBB DAVASı’NDA 39. GÜN... MURAT KAPKI, YAKLAŞıK BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN İNAN GÜNEY’DEN HELALLIK ISTEDI   14:24   EKREM İMAMOĞLU’NUN DIPLOMA IPTALINE KARŞı YAPTıĞı ISTINAF BAŞVURUSU DA REDDEDILDI, DOSYA DANıŞTAY’A TAŞıNACAK   13:15   ANKARA’DA BÜYÜK 19 MAYıS SEFERBERLIĞI! ÖZGÜR ÖZEL’IN DE KATıLACAĞı DEV YÜRÜYÜŞÜN DETAYLARı BELLI OLDU   12:47   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TÜRKAN SAYLAN MESAJı: ’MÜCADELE MIRASıNA SAHIP ÇıKACAĞıZ!’   12:15   İBB DAVASıNDA SILIVRI’YI SARSAN ’BASKı’ İTIRAFı! ’O İFADELER YOK HÜKMÜNDEDIR’   11:33   AKDENIZ’DE GECE YARıSı ALARMı! ULUSLARARASı SULARDA SıCAK TEMAS: "YÜZER HÜCRE" BILE HAZıRLADıLAR   11:05   BÜYÜKŞEHIRDE 20 TL, TARLADA 3 TL’YE ALıCı YOK! MILYONLUK DEPOLAR ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ: ‘ARTıK HAMALLıK YAPACAĞıM’   10:48   TANESI 16 LIRAYı AŞMıŞ DURUMDA: "ARTıK KILO İLE DEĞIL TANE İLE ALıNıYOR!"   10:35   GÖZLERINI KAPATıP BASTONU ELINE ALANLAR ŞOKE OLDU! MERSIN’DE EZBER BOZAN "EMPATI" SEFERBERLIĞI   10:30   ANKARA’DA TARIHI DÖNEMEÇ: BAHÇELI’DEN ÖCALAN İÇIN EZBER BOZAN ’KOORDINATÖRLÜK’ TEKLIFI!  
 
     
   

CHP’li Kadir Özcan’dan 19 Mayıs Mesajı: ‘Milli Uyanışın Sembolü ve Geleceğin Güvencesi’


CHP Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Samsun’da yakılan istiklal meşalesinin bugün daha güçlü parladığını vurgulayarak gençlerin Türkiye’nin geleceğindeki rolüne dikkat çekti.

 

Tarih : 18 Mayıs 2026 Pazartesi 18:25   Okunma : 196

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında 19 Mayıs 1919'un tarihi önemine değinen Özcan, bu özel günü "Milli uyanışın sembolü" olarak nitelendirdi.

"19 Mayıs, Türk Milletinin Kendi Kaderini Çizdiği Milattır"

Kadir Özcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak başlattığı mücadelenin, bağımsızlık yolundaki en büyük adım olduğunu ifade etti. Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak, milletle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 19 Mayıs 1919 günü, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi'nin alevleri, bugün çok daha güçlü bir şekilde milletimizi aydınlatmaktadır." 

"Geleceğin Güçlü Türkiye'si Gençlerin Omuzlarında Yükselecek"

Atatürk’ün bu büyük bayramı gençlere armağan etmesinin derin bir güvenin göstergesi olduğunu belirten CHP Akdeniz İlçe Başkan Yardımcısı Özcan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye'sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır." 

"Aziz Şehitlerimizi Sonsuz Minnet ve Rahmetle Anıyorum"

Özcan, mesajını cumhuriyetin kurucularına ve şehitlere duyduğu minneti dile getirerek şu sözlerle tamamladı:

"Bu duygu ve düşüncelerle, muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımızın ve gençlerimizin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum."

Paylaş :
Etiketler :  #19Mayıs #AtatürküAnmaGençlikveSporBayramı #CHPAkdeniz #KadirÖzcan #19Mayıs1919 #Mersin #MersinHaber #Samsun #MustafaKemalAtatürk #Cumhuriyet #MilliUyanış

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA