5 Şubat 2025 Çarşamba

15:29   VATANDAŞLARıN PAHALıLıK SITEMI: "ÇOCUKLARDAN BORÇ ALARAK IDARE EDIYORUZ. HER TARAF BATMıŞ, BIR ŞEY ALAMıYORUZ``   15:06   TOROSLAR’DA TARıMıN GELECEĞI KONUŞULDU   14:52   6 ŞUBAT DEPREMLERININ 2`NCI YıLı... CAN ATALAY: 53 BIN 537 INSANıN ÖLÜMÜNÜN ARDıNDAN NELER YAPıLDı? BU INSANLARıN ÖLÜMLERININ TÜM SORUMLULARı YARGıLANDı Mı   13:31   SıLA BEBEK DAVASı... CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ: "BU UTANÇ TÜRKIYE`NIN UTANCıDıR, SADECE SUÇLULARıN DEĞIL"   13:23   MEZITLI BELEDIYESI, 14 ŞUBAT SEVGILILER GÜNÜ DOLAYıSıYLA 1 HAFTALıK ETKINLIK PROGRAMı HAZıRLADı   12:57   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN BIN 500 KILOGRAM PEYNIR ELE GEÇIRILDI   12:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DEPREMIN ÜZERINDEN İKI YıL GEÇTI, SÖZLER TUTULMADı, DEPREMZEDELER HÂLÂ MAĞDUR!”   11:52   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN`DA... ÖZEL: DEPREMIN ÖNCESINDE, SıRASıNDA VE SONRASıNDA SıNıFTA KALMıŞ BIR IKTIDARLA KARŞı KARŞıYAYıZ   11:11   CHP`DE GÜNDEM CUMHURBAŞKANı ADAYı ÖN SEÇIMI... ÖZEL, YAVAŞ ILE GÖRÜŞTÜ. PARTI KULISLERINDE ÜÇLÜ GÖRÜŞME BEKLENIYOR   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, GENÇLERE DESTEK OLMAYı SÜRDÜRÜYOR   09:56   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: "ORTAK AKıL ILKESIYLE ÇALıŞMALARıMıZı ŞEKILLENDIRMEYE DEVAM EDIYORUZ"   09:31   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI`NE, AB DELEGASYONU, FRANSıZ KALKıNMA AJANSı VE İLBANK TEMSILCILERINDEN ZIYARET   09:21   MERSIN SINEMA OFISI, “SINEMA SÖYLEŞILERI”NIN ILKINDE YÖNETMEN TAYFUN PIRSELIMOĞLU`NU KONUK ETTI   01:39    HAKIM VE SAVCı ADAYLARıNıN ATAMA KARARNAMESI RESMI GAZETE`DE   16:27   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ERKEN SEÇIMIN ADAYı ERKEN BELIRLENIR. ERKENDEN YOLA ÇıKACAĞıZ”   15:56   SILIFKE BELEDIYESI ŞUBAT AYı MECLIS TOPLANTıSıNDA 8 MADDE KARARA BAĞLANDı   15:43   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP GRUBU OLARAK TEĞMENLERIN ÇıKMıŞ VE ÇıKACAK TAZMINATLARıNı ÖDEYECEĞIZ"   14:50   ÖZGÜR ÖZEL: "KÜLTÜR VE TURIZM BAKANıNıN YARGıLANMASı IÇIN PARTILERLE GÖRÜŞECEĞIZ"   14:23   CHP GRUP TOPLANTıSı... DEMOKRAT PARTI`DEN ISTIFA EDEN MILLETVEKILLERI CEMAL ENGINYURT ILE SALIH UZUN CHP`YE KATıLDı   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 9 BIN ÇOCUĞU TIYATRO OYUNLARıYLA BULUŞTURDU  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Tüm Kurum ve Ortak Alanları Hijyen Koşullarına Kavuşturuyor


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun talimatları ile Corona Virüs ile mücadele kapsamında önlem amaçlı faaliyetler 200 kişilik özel ekiple sürdürülürken, ilçe genelinde hemen hemen her kurumun dezenfeksiyon faaliyetleri tamamlandı.

 

Tarih : 16 Mart 2020 Pazartesi 11:42   Okunma : 676

Vatandaşların sıklıkla bulunduğu kamu binalarından başlayan ekipler, ilçede resmi kamu kurumlarının dezenfeksiyon işlemlerini büyük bir hızla gerçekleştirdi. Erdemli Adliyesi, Erdemli K2 Tipi Cezaevi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayan ekipler; hız kesmeden faaliyetlerini sürdürüyor.

“SAĞLIK SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA CİDDİYET VE İHTİMAMLA HAREKET ETMEK ŞARTTIR”

Toplum sağlığı söz konusu olduğunda ciddiyet ve ihtimamla yaklaşımın en önemli unsur olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Sağlık söz konusu olduğunda ciddi bir yaklaşım ile ihtimamlı davranmak şarttır. Şu an toplum sağlığı, yani vatandaşlarımızın genelinin sağlığı söz konusu durumda. Belediye olarak ilçemiz genelinde faaliyet yürüten tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile irtibata geçerek mesai saatleri sonrasında tüm hizmet binalarının dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdik" diye konuştu.

"ÖNCE TEDBİR; SONRA TEVEKKÜL"

Profesyonel bir yaklaşımla, sayısı 200’ü aşan bir ekip kadrosuyla, büyük bir ciddiyetle ve mümkün mertebe en hızlı şekilde dezenfekte işlemlerini sürdürdüklerini aktaran Tollu, "Erdemli’de sadece kamu kurum ve kuruluşları ile kalmayacak; çocuklarımızın ve yaşlılarımızın vakit geçirebileceği parklarda, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bulunduğu ortak alanlarda da aynı ciddiyetle dezenfeksiyon işlemlerini sürdüreceğiz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek, hijyenik olmayan her hangi bir ortak alan bırakmayacağız. Mesai sonralarında çalışmaları sürdürerek vatandaşlarımızın da işlemler sırasında sağlık açısından olumsuz etkilenmelerinin önüne geçiyoruz. İlçe Tarım Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Müftülük, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, düğün salonları, huzur evleri ve öğretmen evinde de dezenfeksiyon işlemlerimizi tamamlayacağız. Her zaman belirttiğimiz gibi, toplum olarak gerekli tedbirleri sağlar isek herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmayacağımız ortada. Çalışmalarımıza ciddiyet ve ihtimamla devam ederek Erdemlimizde hijyenik koşullara kavuşturulmayan tek bir ortak alan bırakmayacağız. Önce tedbir; sonra tevekkül" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA